Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(vilmak @ 2012 02 23, 15:29)
Rasa32, prisimenu pernai mezgete suknute is Mozaikos (midara).Kaip nesiojasi? 
Ir gal matete kur nors tokių siūlų (kreipiuosi i visas mezgėjėles)

Zinokit,visai gerai nesiojasi,jau antra sezona trinu.Skalbiu masina,nieko nenusitampe,neissisedejo,nors ir lygiu rastu megzta.Burbulelis tik vienas kitas ant rankogaliu.Zodziu,tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Merginos patarkite vilnele, kad butu 1400m ant 100gr. Noretusi sniego baltumo.. esu maciusi tik biski gelsva:(
Atsakyti
Vilniaus Sostinės turguje atidarė ketvirtą siūlų skyrių. Gal vilnietės jau matėte, gal tik aš čia atsilikusi-kažkaip iki to pakraščio niekada neidavau smile.gif Šiaip labai kažko ypatingo nepastebėjau. Tik 100% merino vilnelės (100 g-1400 m) spalvinis pasirinkimas labai didelis. Ir kas man patiko-ne sruogomis, kaip VCUPE, o matkeliais. Kaina 25 lt/100 g.
Atsakyti
gal kas zino kur Vilniuje gaut geru lininiu siulu, kad butu megzta malonu ir kad ne baisiai brangu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 24 vasario 2012 - 09:55
Blaskaus ir noreciau patarimo: kuomi Egipto medvilnes siulai skiraisi nuo paprastu medvilniniu? speju pagal kaina, kad kazkuom geriau, bet kuom?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 23:59)
Merginos patarkite vilnele, kad butu 1400m ant 100gr. Noretusi sniego baltumo.. esu maciusi tik biski gelsva:(

Zinau sita-metrazas 1500/100 g, gal tiktu? del sniego baltumo nieko negaliu pasakyt-reiktu pardaveju paklaust:
http://www.kasiulai....lna-p-5804.html
Dar esu macius kasa lanoj merino vilnele irgi panasaus metrazo,kitos firmos, bet pavadinimo nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 23, 22:59)

Tokio metražo yra čia: micro. Bet apie baltumą nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2012 02 24, 19:29)
Tokio metražo yra čia: micro. Bet apie baltumą nieko negaliu pasakyti.

E-shopas neveikia, čia yra katalogas Micro

nežinau kaip kitiems, bet būtent šią baltą pavadinčiau sniego baltumo.
Atsakyti
Gal aš čia ir ne į temą, bet gal kam liko YarnArt Monaco rožinių. Reikia bent vieno kamuoliuko, du būtų idealu.
Atsakyti
Gal kuriai nors teko megzti Red heart melinda siūlais? kaip nešiojasi?
Kolegė siūlo perpirkti, bet dvejoju. Patarkit ar verta su jais prasidėt? ar nenusiskalbs greit? ar nesusipukuos, nes juose 50 proc vilna, 50 akrilanas? g.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, kur Vilniuje didžiausias pasirinkimas "irisinių" siūlų? Liko šiek tiek nuo palaidinukės, pradėjau mezgaliot, labai gražiai raštą atitaikiau, būtų dar viena palaidinukė, bet neužteks tikrai siūlų likučio, o pirkti jau seniai "Gerose akyse"... doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif

vi.da. , gal as labai griezta tiems siulams, bet kiek teko imti i rankas tai nieko gero man.. ir geru atsiliepimu negirdejau:) Nenoreciau tokiu savo spintoi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 28 vasario 2012 - 09:46