Labas. Gal kas žinot ar įmanoma gauti internetu lanoso alpacana siūlų būtent 3024 spalvos? Pirkau kaune bazėje... Bet aišku pritrūkau, o kada bevažiuosiu kaunan - nežinia... Kiek ieškau internete nerandu...
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 22, 10:10)
Man irgi patiko ja megzti, nors funivijos naudojau tik apaciai, nes turejau tik viena motkeli, pagrinde Moreno buvo, bet esu patenkita Tik kad Moreno kandi Bet tokio gaminio visvien metuku laiko vaikui nedesi ant nuogo kuno.
Vakar dar Mario paemiau is tos pacios serijos.Moreno ir Funivia visai nebuvo jau Matyt isgraibste jau Mario sudetis 60 vilnos, 40 akrilano, bet vienam kitam sezonui sesiameciui megztukui manau uzteks Greiciau isaugs nei sunesios
Vakar dar Mario paemiau is tos pacios serijos.Moreno ir Funivia visai nebuvo jau Matyt isgraibste jau Mario sudetis 60 vilnos, 40 akrilano, bet vienam kitam sezonui sesiameciui megztukui manau uzteks Greiciau isaugs nei sunesios
O kas juos gamina ir kokia kaina-metrai?
QUOTE(Esemesas @ 2012 02 22, 20:46)
O kas juos gamina ir kokia kaina-metrai?
Raso Lietuva.Funivia 50gr/160m (bet siaip kazkaip nelabai tikisi )45 vilnos, 10 alpaku vilnos, 45 akrilo
Morena 50gr-100m, 40vilnos, 60 akrilo
Mario 50gr-90m , 60 vilnos 40 akrilo
Mergaitės, gal kur matėte pirkti Tiftik siūlų (Kartopu) storesnių, baltos spalvos reikia nedaug, užtektų vieno 1vnt. Sakė gerose parduotuvėse nerasiu, turkiški jie, kažkur bazėje liepė ieškoti? o gal kuri parduoti turite? Aš Kaune, gal ką patarsit?
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 19, 19:29)
reikia merginos jusu nuomones
kazi kaip sie siuliukai ar tinka megztinukui ar tai salikeliui, ar nesivele ?
http://www.siulai.eu...;category_id=26
kazi kaip sie siuliukai ar tinka megztinukui ar tai salikeliui, ar nesivele ?
http://www.siulai.eu...;category_id=26
Nėra visai prasti, bet... Šiurkštoki, plikoki, tįsta, burbuliuojasi, nedaug, bet Geresni iš tos pačios parduotuvės analogiški Lanoso Angora melanžas, o dar geresni iš kur kitur (daug kur yra) Alize Angoragold Batic
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 23, 10:49)
Raso Lietuva.Funivia 50gr/160m (bet siaip kazkaip nelabai tikisi )45 vilnos, 10 alpaku vilnos, 45 akrilo
pamirsau kaina parasyt siaip ant etiketes raso 8.99, o dabar su akcija 3.99 mano nuomone 8.99 jie tikrai neverti 3.99 pats tas
Rasa32, prisimenu pernai mezgete suknute is Mozaikos (midara).Kaip nesiojasi?
Ir gal matete kur nors tokių siūlų (kreipiuosi i visas mezgėjėles)
Ir gal matete kur nors tokių siūlų (kreipiuosi i visas mezgėjėles)
QUOTE(MezguVisiems @ 2012 02 23, 14:10)
Nėra visai prasti, bet... Šiurkštoki, plikoki, tįsta, burbuliuojasi, nedaug, bet Geresni iš tos pačios parduotuvės analogiški Lanoso Angora melanžas, o dar geresni iš kur kitur (daug kur yra) Alize Angoragold Batic
kaip įdomu,kiekvienos mezgėjos skirtingos nuomonės man Lanoso angora,laaabai nepatiko,ir ne kaip nesiojasi. angoragalod batic tikrai nebloga,bet jie nuo real 40 ir skiriasi tuo,kad ten vilnos daugiau,tai ir turėtų būti šiurkštesni. man asmeniškai real'as netysta,ir nesiburbuliuoja
QUOTE(PostFactum @ 2012 02 23, 13:56)
Mergaitės, gal kur matėte pirkti Tiftik siūlų (Kartopu) storesnių, baltos spalvos reikia nedaug, užtektų vieno 1vnt. Sakė gerose parduotuvėse nerasiu, turkiški jie, kažkur bazėje liepė ieškoti? o gal kuri parduoti turite? Aš Kaune, gal ką patarsit?
Senokai buvau, bet anksčiau prie Kovo 11 turgaus parduotuvė turėjo.
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 23, 15:13)
pamirsau kaina parasyt siaip ant etiketes raso 8.99, o dabar su akcija 3.99 mano nuomone 8.99 jie tikrai neverti 3.99 pats tas
bet jau turbut nieko neliko gero po 3.99
QUOTE(viosim @ 2012 02 23, 19:53)
Senokai buvau, bet anksčiau prie Kovo 11 turgaus parduotuvė turėjo.
O tai čia Girstupio turgus?
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 02 23, 22:32)
O tai čia Girstupio turgus?
Ne. Tai prie buvusio 25 -cio turgaus