Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

Vernito vilna man nepatiko tik tuom,kad siulas vietom buvo labai plonas,tai net iskirpdavau atkarpele ir surisdavau. Pusvilne storesne,viskas buvo gerai. Abu siuliukai nesiojasi gerai,tik tiek,kad kanda.
Atsakyti
Funivia labai dailiai ir taupiai mezgasi, nešiojamos tik nereikia trinti, visgi siūlas laisvai suktas. Turiu megztuką sau ir sijonuką ne sau, labai dailiai krenta ir pučiasi {na, kriterijai tai trimetės}.

user posted image

Megztukas lengvas ir maloniai šildantis, tik ne toks fotogeniškas, tai nedėsiu.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 21, 23:04)
Funivia labai dailiai ir taupiai mezgasi, nešiojamos tik nereikia trinti, visgi siūlas laisvai suktas. Turiu megztuką sau ir sijonuką ne sau, labai dailiai krenta ir pučiasi {na, kriterijai tai trimetės}.

Man irgi patiko ja megzti, nors funivijos naudojau tik apaciai, nes turejau tik viena motkeli, pagrinde Moreno buvo, bet esu patenkita ax.gif Tik kad Moreno kandi ax.gif Bet tokio gaminio visvien metuku laiko vaikui nedesi ant nuogo kuno.
Vakar dar Mario paemiau is tos pacios serijos.Moreno ir Funivia visai nebuvo jau unsure.gif Matyt isgraibste jau biggrin.gif Mario sudetis 60 vilnos, 40 akrilano, bet vienam kitam sezonui sesiameciui megztukui manau uzteks ax.gif Greiciau isaugs nei sunesios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 vasario 2012 - 09:11
Tokios kaip Gadget sijoniukas tikrai dar yra Hyper Maximoj. Dar ir raudoną vieną matkiuką palikau cool.gif Nes daugiau nebuvo, o iš vieno neturiu ką megzt cool.gif Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 02 22, 09:19)
Tokios kaip Gadget sijoniukas tikrai dar yra Hyper Maximoj. Dar ir raudoną vieną matkiuką palikau cool.gif Nes daugiau nebuvo, o iš vieno neturiu ką megzt cool.gif Kaune 4u.gif

Na va o as viena raudona kreves maximoj pagrebiau biggrin.gif kelias minutes meditavau ka padaryt su juo, nes labai grazi spalva cool.gif Eidama namo sugalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 vasario 2012 - 10:06
Sveikos. Noreciau jusu paklausti, gal kuri zinote kur Kaune isigyti stai tokius siuliukus?
http://ilona.sytes.n...dex.php/Filetta

Buciau labai dekkinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 02 19, 18:15)
Ar esat kuri mezgusi iš šiuo metu 'Iki cento' su nuolaida parduodamų Tiftik siūlų? Sudėtis 25%mohera, 75% akrilas. Įdomu, ar išskalbus smarkiai ištįžta?

PO NAUJU METU NUSIMEZGIAU IS JU SUKNELE,UZSIDEJAU 3KARTUS IR SUSIBUMBULAVO JAU JI MAN verysad.gif GAILA DARBO schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 02 22, 10:07)
Sveikos. Noreciau jusu paklausti, gal kuri zinote kur Kaune isigyti stai tokius siuliukus?
http://ilona.sytes.n...dex.php/Filetta
Buciau labai dekkinga uz info  4u.gif

Casa Lanoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 02 22, 12:34)
Casa Lanoj mirksiukas.gif

labai labai aciu 4u.gif

o gal netycia ju kaina zinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 02 22, 10:38)
labai labai aciu  4u.gif

o gal netycia ju kaina zinot?  ax.gif

jei neklystu berods ju yra ir dainavos maximoj suilynej 2a. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 vasario 2012 - 10:48
QUOTE(Vaima @ 2012 02 21, 21:25)
Aš dukrai sarafaną mezgiau man tai tiko , ne ant pliko kūno gi maunasi , bet paskaičiau čia Vernitą taip išpeikė kai kurios ir susibalamūtinau  doh.gif

O jūs apie kokius kalbat ?

Jau 100kartu buvo kalbeta,kad Vernito vilna ar pusvilne yra dvieju rusiu:sukuotine ir kociotine.Ta sukuotine yra tokia sukta is 2ju siulu,siulas siurkstus,nesiojasi prastai,veliasi.
O kociotine visai kitokia-siulas lygus,is daug siuliuku suktas,svelnus,nesiojasi zymiai geriau.Is sitos galima drasiai megzti mirksiukas.gif Tik dabar Vernito fabrikas vis dar nedirba,todel pasirinkimas bent jau Kauno ABC labai menkas(ana savaite buvau).
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 22, 18:32)
Tik dabar Vernito fabrikas vis dar nedirba,todel pasirinkimas bent jau Kauno ABC labai menkas(ana savaite buvau).

as irgi buvau ana savaite penktadieni, pustustes lentynos unsure.gif Sake pirmadieni-antradieni uzvez, bet kol kas dar nenuejau, nes reikia dasipirkti butent tam tikros spalvos, tai nzn kaip cia seksis cool.gif
Atsakyti