Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

šiandien kaiptik buvau MZ, pirmą kartą. akys apraibo nuo pasirinkimo ir grožio siūlų, bet kainos tai taip, nemenkos pasirodė ( man kaip pripratusiai prie provincijos kainininko tai kaikurių siūlų netgi labai didelės). Dar pataikiau į mezgimo būrelį, nemažai moterų darbavosi, kažkaip net pavydu pasidarė, nes iš šono smagiai ten viskas atrodė.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 02 18, 22:29)
šiandien kaiptik buvau MZ, pirmą kartą. akys apraibo nuo pasirinkimo ir grožio siūlų, bet kainos tai taip, nemenkos pasirodė ( man kaip pripratusiai prie provincijos kainininko tai kaikurių siūlų netgi labai didelės).  Dar pataikiau į mezgimo būrelį, nemažai moterų darbavosi, kažkaip net pavydu pasidarė, nes iš šono smagiai ten viskas atrodė.

As ir ten siandien apsilankiau drinks_cheers.gif Siulai nuostabus-ne karta pirkau thumbup.gif Ir labai jauku ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledirosa @ 2012 02 18, 19:24)
Sveikos mergaitės,
Rasa32, norėjau Jūsų paklausti, gal kartais mezgėte ir iš tokių siūlų BBB filati NEw master http://www.auksarank...ter-pusviln?p=3
kaip jų kokybė?
Ar nesivelia, ir kas aktualiausia - nesibumbuluoja?
O kaip kiti BBB filati siūliukai? Martine ir Record?
Ar nesivelia, ir kas aktualiausia - nesibumbuluoja?

NewMaster ir Martine-puikus thumbup.gif puikiai nesiojasi,nesibumbuluoja.Martine kiek plonesni.Is Record dar nesu mezgusi,bet jauciu,kad ir jie geri,kaip ir visi BBB siulai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar esat kuri mezgusi iš šiuo metu 'Iki cento' su nuolaida parduodamų Tiftik siūlų? Sudėtis 25%mohera, 75% akrilas. Įdomu, ar išskalbus smarkiai ištįžta?
Atsakyti
Virbalai ir rasa32, labai Jums ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
reikia merginos jusu nuomones
kazi kaip sie siuliukai ar tinka megztinukui ar tai salikeliui, ar nesivele ?
http://www.siulai.eu...;category_id=26
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 19, 21:29)
reikia merginos jusu nuomones
kazi kaip sie siuliukai ar tinka megztinukui ar tai salikeliui, ar nesivele ?
http://www.siulai.eu...;category_id=26

gal patars pirkusios butent siuos siulus, bet esu mezgus is panasiu, tokia pacia sudetim, tai po keliu apsivilkimu sake susivele, ir ne tai kad bumbuliukai kuriuos galima ispest, bet pesasi su paciu siulu, geriau rinktis, kad butu 60% vilnos ir 40% akrilo, o ne atvirksciai, na cia tik savo nuomone parasiau, nes turejau panasios sudeties, bet negarantuoju, kad ir sie bus tokie patys, gal ir geresni, geriau palaukti komentaru, gal bus mezgusiu is siu siulu
Atsakyti
Pirkau maximoj Kazkokius Italian collection Funivia ir Italian collection Morena Smagiai nusimezge, idomu kaip nesiosis g.gif Gal kas jau mezge ir nesiojo? Siaip visad apeinu maximoj siulus, bet dabar akis uzkliuvo uz grazios sodrios raudonos spalvos Funivia wub.gif Kaip tik tokios ir ieskojau....Gaila, buvo vienas motkelis, todel teko paimti dar ir Morena ax.gif

Jei bus geri atsiliepimai, paimciau yyrui ir sunui, nes spalvos kaip ir nieko g.gif Tik Kaune Media mazas pasirinkimas, visu po kelis matkiukus guli dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 20 vasario 2012 - 11:47
Labutis mezgėjėlės 4u.gif

Patarkit kokius siūlus šiltus nebrangius ir, kad gerai nešiotusi antrokėlei tunikai blush2.gif

Dėkoju išanksto atsakiusioms 4u.gif ir einu skaityt temos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2012 02 21, 17:09)
Labutis mezgėjėlės  4u.gif

Patarkit kokius siūlus šiltus nebrangius ir, kad gerai nešiotusi antrokėlei tunikai  blush2.gif

Dėkoju išanksto atsakiusioms  4u.gif  ir einu skaityt temos  g.gif

Jei labai kandimo nebijo, neblogi lietuviški 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2012 02 21, 18:53)
Jei labai kandimo nebijo, neblogi lietuviški  4u.gif

Aš dukrai sarafaną mezgiau man tai tiko , ne ant pliko kūno gi maunasi , bet paskaičiau čia Vernitą taip išpeikė kai kurios ir susibalamūtinau doh.gif

O jūs apie kokius kalbat ?
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2012 02 21, 21:25)
Aš dukrai sarafaną mezgiau man tai tiko , ne ant pliko kūno gi maunasi , bet paskaičiau čia Vernitą taip išpeikė kai kurios ir susibalamūtinau  doh.gif

O jūs apie kokius kalbat ?

Ir apie vernitukus, ir apie pusvilne ABC Kaune 4u.gif
Atsakyti