Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 10, 21:08)
a aisku blush2.gif  thumbup.gif  reiks gal kazkuriuos isbandyt... kiek matau reikia pirkti kazka su poliamidu ir laikys ilgiau biggrin.gif

Kad ilgiau laikytų aš paduką papaišau lateksu, neslysta ir ilgiau laiko smile.gif Ir mezgu iš Regia siūlų, ploni jie, bet labai malonu nešioti, tokios plonos ir šiltos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2012 02 10, 21:16)
Kad ilgiau laikytų aš paduką papaišau lateksu, neslysta ir ilgiau laiko smile.gif Ir mezgu iš Regia siūlų, ploni jie, bet labai malonu nešioti, tokios plonos ir šiltos smile.gif  thumbup.gif

manau svarbiausia siluma kai basi jie laksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 02 10, 17:06)
Laba diena, merginos,
Jūs čia taip gražiai dalyjatės įspūdžiais ! Tai norėčiau Jūsų patarimo: ar gerai nešiojasi Vernito šukuota pusvilnė? Gal turite patyrimo apie ją(ar nekanda, ar nesiburbuliouja...)?Prašau parašyti, nes noriu savo paaugliui sūnui megzti susagstomą megztinį(pats užsinorėjo, ir dar su pynėm).

As numezgiau kelnytes vaikiukui gal pries du menesius slapio asfalto spalvos, tai biski pasiburbuliavo, bet nelabai matosi
Atsakyti
[quote=anny,2012 02 10, 21:06]
Neseniai mezgiau iš jų sijoną (skraistę), dar bliuskutę megsiu. Visai nieko siūliukas, nežinau kaip nešiosis, išskalbus patįso, bet pakankamai malonus. nuotrauką įdėjusi turiu į servetėlinės suknelės mezgimas
[/quote

Dėkoju už Jūsų nuomonę. Siūliukas tai man gražus, bet...
Atsakyti
Berods kazkada klausiau, bet dar paklausiu biggrin.gif Ar Kauno Silainiu Norfoj, yra pusvilnes siulu, su tokiu geltonu popieriuku ax.gif Kaina ju turi but apie 4 lt metrazas virs 200 m - 100 gr g.gif Nes Norfoj prie Draugystes parko tokiu nera schmoll.gif Tai nzn ar verta ten belstis, jei nera ir ten cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 vasario 2012 - 10:39
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 11, 10:38)
Berods kazkada klausiau, bet dar paklausiu  biggrin.gif Ar Kauno Silainiu Norfoj, yra pusvilnes siulu, su tokiu geltonu popieriuku  ax.gif Kaina ju turi but apie 4 lt  metrazas virs 200 m - 100 gr g.gif Nes Norfoj prie Draugystes parko tokiu nera  schmoll.gif Tai nzn ar verta ten belstis, jei nera ir ten  cool.gif

Buvau sian pati toj norfoj,... š. o ne siulai cool.gif mano ieskomu yra tik viena spalva bordo, man tokia netinka, norejau pieniskos supamai kedei apmegzt doh.gif anas siulas pigus, bet geras tokiem dalykam ax.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar Madoj arba Akropolyj yra siulu Sil Kid. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukija @ 2012 02 10, 20:57)
Na nejau nieks nežino šių siūlų  verysad.gif : melsvų Midaros LAMA MOHAIR (moheris), 50% moheris 25% akrilas 25% neilonas Svoris: 50 g Metražas: 425 m .
Sakykite ar jie geri?Gavau dovanų,  ką patartumėte nusimegzti? g.gif 

http://www.auksarank...mohair-1215.jpg

Lama mochair yra ne pati brangiausia mochera, lyginant su "kid mochairu" ar prabangiu "Silk mochair" (jei kalbame apie Midaros siūlus) tai jų kokybė kiek žemesnė, jie truputį šiurkštesni, gal kiek mažiau patvarųs, ir gal kiek labiau veliasi nei pūkuojasi (kuo labiau pūkuojasi, tuo geresnė mochera) realiai tai kokybiška, neprabangi mochera, kuri tarnauus keletą sezonų, jei naudositės priežiūros taisyklių. Megskite drąsai, nepaves. Galiu garantuoti. Aš asmeniškai Lama naudoju su kitais siūlais kai noriu išgauti šiltumo- minkštumo efektą, bet ji puikiai tinka ir kruožėčiam nėrimui.

Vilnonėms kojinėms rekomenduočiau vilną su poliamidu. nes Vilna kaip natūralus produktas "dyla" poliamidas išlieka. (toks tinklelis ant pirštų ir kulno) jei Norite labiau "Vilnos" tai dairykitės šukuotinės suktos (2-3-4) gijos ilgaplaukės vilnos (ne kočiotinės) ji bus kiek patvaresnė. Netaip greit išdils. Amžinos natūralios vilnos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 13 vasario 2012 - 00:10

astaxa

Dėkui už išsamų paaiškinimą. Dėsiu prie kokio kito siūlo ir megsiu,megsiu ...ir tada pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 10:18)
Kojines mezgiau paskutines is YarnArt crazy color, vaikui ju uzteko lygiai 2 savaitem, pastovaus nesiojimo namuose  verysad.gif š vienzo dry.gif + dar kojines gavosi skirtingos, nors derinau siuliuka cm tikslumu, matavau kruopsciai, bet vistiek skirtingai nupiese  unsure.gif
Nzn is kokiu galima numegzti kojines vaikui nesiot, kad bent menesiui uztektu  g.gif

Mezgiau dukrai kojines iš Panda print (75 vilna, 25 poliamidas), kiekvieną dieną nešioja apie pora mėnesių, tai dar nesiruošia jos plyšti.. O iš naminės vilnos turbūt per mėnesį kulnas pradilo sad.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos smile.gif

gal kuri nors žinote, kur galima Kaune nusipirkti siūlų roma?

Atsakyti
QUOTE(vi.da. @ 2012 02 15, 09:42)
Sveikos, mezgėjos smile.gif

gal kuri nors žinote, kur galima Kaune nusipirkti siūlų roma?

Bazėj visada būdavo... 4u.gif
Atsakyti