Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 14:45)
Sunus karta atejes is darzelio pasake "Mamyte, negali taip megzti, kad matytusi jog tu cia mezgei?"  aisku su salyga, jei poto tiek pat laiko praleisim zaislu parduotuvej  lotuliukas.gif

thumbup.gif
geras, na taip ir turi buti,jis mamytei padeda issirinkti siulus,o jau tada reikia ir suneliui irgi kazko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2012 02 10, 13:58)
thumbup.gif
geras, na taip ir turi buti,jis mamytei padeda issirinkti siulus,o jau tada reikia ir suneliui irgi kazko.  biggrin.gif

kas be ko biggrin.gif
Dar prisiminiau, kai rudeni stovejom prie kasos, ir jis man snibzda i ausi (gan garsiai)
-tos mergaites mamos megztas megztinis?
-Na taip mamos, o gal mociutes...
- Kokia negrazi siule rankoves, nejaugi niekas to nemato g.gif

Buvau apakus blink.gif atrodo kad visai nesigilina i mano komentarus mezgimo ir t.t doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 10 vasario 2012 - 14:08
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 14:02)
kas be ko  biggrin.gif
Dar prisiminiau, kai rudeni stovejom prie kasos, ir jis man snibzda i ausi (gan garsiai)

Buvau apakus  blink.gif atrodo kad visai nesigilina i mano komentarus mezgimo ir t.t  doh.gif

vat mamyte turit stengtis, nes gali ir jums sunus isrezti i akis kad pas jus rube "brokas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 15:02)
kas be ko  biggrin.gif

Buvau apakus  blink.gif atrodo kad visai nesigilina i mano komentarus mezgimo ir t.t  doh.gif

cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as saviskes irgi apmezgu, dar jos labai mazos, bet galvoju, jei dabar pripratinsiu prie megztu drabuziu, tai ir veliau nesikratys ju, kad tik veliau to laiko butu megzt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 10, 14:34)
vat mamyte turit stengtis, nes gali ir jums sunus isrezti i akis kad pas jus rube "brokas" biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Alacka @ 2012 02 10, 12:43)
ok.  mirksiukas.gif  klausau pioneer.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Nu ka,apsidziaugiau,kad vaikai issirinko spalva,gerai,kad idejau i krepseli tik. O vakare jie man ir sako,zinai nesiosim tik namuose,i mokykla tikrai nevaiksciuosim su megztu. Sakau: kodel? Juk grazu,issirinksit patys rasta. Neeee, jau kaip bomzai nebusim.   blink.gif  doh.gif  Tai nepirksiu siulus.

Žinot mezgiau megstuką su pynėm, tai 15metė mane "suvarė", jog pynės babiškos, o spalva žalio š..o blink.gif ir jai geriau nė iš tolo nesiūlyčiau net pasimatuot. Visgi pasimatavo,kad mane pamalonintu nes mudvi panašaus sudėjimo, tik db. sterblinukas figurą išderino blush2.gif ir nusprendė jog rezultatas stulbinantis, o kai nuėjo į m-klą, parnešė komplimentą, jog atrodo lyg nužengusi iš viktorijos sekret puslapio thumbup.gif nevisada jie patys žino kas yra tikrai gražu mirksiukas.gif beje siūlai morozko 100 % vilna, kanda kaip žvėris, ir tikrai tokios neįpatingai gražios žalios sp. bet šiltutėlis ir dėvis gražiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 10:18)
Kojines mezgiau paskutines is YarnArt crazy color, vaikui ju uzteko lygiai 2 savaitem, pastovaus nesiojimo namuose  verysad.gif š vienzo dry.gif + dar kojines gavosi skirtingos, nors derinau siuliuka cm tikslumu, matavau kruopsciai, bet vistiek skirtingai nupiese  unsure.gif
Nzn is kokiu galima numegzti kojines vaikui nesiot, kad bent menesiui uztektu  g.gif

Greit suplyso todel kad daug akrilo turit rinktis vilnones arba su medvilne jos tvirtesnes turetu buti, arba specialius kojinems siulus
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 13:45)
aciu  4u.gif prazutis dirbti salia siulu parduotuves  doh.gif Kaip metanciam gerti prie aludes  rolleyes.gif

praeis, jei 13  mirksiukas.gif As irgi viena klaseje buvau kai nesiojau sese megzta man megztini. Nes tada buvo -"nemezgimo" laikai. Parduotuvese buvo visko pilna, todel irgi kartais sakiau, kad su megztais drabuziais vaiksto tik bobules  blush2.gif
O dabar  wub.gif Sunus karta atejes is darzelio pasake "Mamyte, negali taip megzti, kad matytusi jog tu cia mezgei?" Pasirodo, auklyte kuri riso jam kepure, nepatikejo kad ja megziau as  biggrin.gif Maniskis tai dalyvauja visam procese, siulus kartu perkam, eina i siulynes kartu su manim, aisku su salyga, jei poto tiek pat laiko praleisim zaislu parduotuvej  lotuliukas.gif

Gudruolis thumbup.gif itariu ir man taip bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos,
Jūs čia taip gražiai dalyjatės įspūdžiais ! Tai norėčiau Jūsų patarimo: ar gerai nešiojasi Vernito šukuota pusvilnė? Gal turite patyrimo apie ją(ar nekanda, ar nesiburbuliouja...)?Prašau parašyti, nes noriu savo paaugliui sūnui megzti susagstomą megztinį(pats užsinorėjo, ir dar su pynėm).
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2012 02 10, 15:38)
Žinot mezgiau megstuką su pynėm, tai 15metė mane "suvarė", jog pynės babiškos, o spalva žalio š..o  blink.gif ir jai geriau nė iš tolo nesiūlyčiau net pasimatuot.

Siaip spalva reikia derinti jau su busimu seimininku, ypac kai jau jis samoningas biggrin.gif Nes jei nepatinka pirktas megztinis, tai kazkaip - nepatiko ir tiek, galima grazint. Bet jei nepatiko megztas , tik del spalvos ar rasto, tai man butu jau asaru upes tsknt blush2.gif
Niekad to nedaryciau schmoll.gif Viena karta mamai ishrinkau siulus, numezgiau puse (ale staigmena) bet teko pamatuot vis delto.. ir ka.. abi draugiskai sutarem, kad tai na jos spalva unsure.gif isardziau cool.gif
QUOTE(kristinkag @ 2012 02 10, 16:40)
Greit suplyso todel kad daug akrilo turit rinktis vilnones arba su medvilne jos tvirtesnes turetu buti, arba specialius kojinems siulus

Vilnoniu uztenka savaitei lotuliukas.gif Pabandysiu su medvilne pamaisyt, gal pades g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 19:18)

Vilnoniu uztenka savaitei  lotuliukas.gif Pabandysiu su medvilne pamaisyt, gal pades  g.gif aciu  4u.gif

maniskiai diena dienon varo kojines ir jau menuo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 10, 18:28)
maniskiai diena dienon varo kojines ir jau menuo bus  g.gif

rimtai??? blink.gif pavyyyyyyyydziu ax.gif Kokie siulai? nes uzkn... kai mezgant kazko didelio, reikia karta i savaite daryt dienai pertrauka - kojinem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 10, 18:28)
maniskiai diena dienon varo kojines ir jau menuo bus  g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 10, 18:57)
rimtai???  blink.gif pavyyyyyyyydziu  ax.gif Kokie siulai? nes uzkn... kai mezgant kazko didelio, reikia karta i savaite daryt dienai pertrauka - kojinem  doh.gif

taip kokie siulai ? blink.gif
nes man vyrui reikia i darba kuris kasdiena turi avet vilnones kojines.... bet as kai numezgu is vernito pusvilnes, jos vistiek greit plysta.
dar masciau is siu megzti g.gif bet vis ieskau nuomoniu
http://www.auksarank...l-color-kojinms
Atsakyti