Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 16, 20:35)
Sostines turgui, tokia ne Lt tautybes moteriske parduoda juos. Gal armene ar gruzine  g.gif Nezinau. O firmos neatsimenu doh.gif
Noriu sunui megztini numegzti ir sau is 2 siulu, gal bus nieko? g.gif

Aš supratau, kad Sostinės, tik klausiau kurioj vietoj smile.gif Ar tam dideliam pastate, ar mazesniuose ilguose?
O apie kokybę, nežinant firmos, sunku ką nors pasakyti.

Aš irgi ten lietuviškų niekur nemačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 16 lapkričio 2011 - 19:11
sveikos kur pigiausiai gaučiau ''kid mohair'' siūlų..kokios daugmaž jų kainos(po kiek pačios perkate) noriu žinot po kiek jie eina,po kiek galiu gaut... 4u.gif ir kiek gali reikt šalikui,netokiam palčiam kaip dauguma ''museliu'' raštu kur neria.truputuka siauresniam apie 40cm pločio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atėjau patarimo... Noriu nusinerti pleduką (lovos užtiesalą) iš mažų kvadratėlių. Daug maž tokių:
user posted image

Patarkit, kokios sudėties siūlus būtų geriausia rinktis. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irjuda @ 2011 11 16, 20:23)
Sveikos  4u.gif

Atėjau patarimo... Noriu nusinerti pleduką (lovos užtiesalą) iš mažų kvadratėlių. Daug maž tokių:

Patarkit, kokios sudėties siūlus būtų geriausia rinktis. Dėkoju  4u.gif

Naudočiau pusvilnę smile.gif Nors tam sunaudoju visus turimus visokių siūlų likučius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2011 11 16, 20:31)
Naudočiau pusvilnę smile.gif  Nors tam sunaudoju visus turimus visokių siūlų likučius  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Šį pomėgį atradau pakankamai neseniai, tad nei patirties renkantis siūlą, nei siūlų likučių neturiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2011 11 16, 14:50)
Gal ne "Midaros" "Taške" ieškojote. nr A9 <--- Konkrečiai čia. "Baltica"

ačiū labai, pulsiu ieškoti, negi rimtai būsiu praleidus.. o atrodė, kad viską ten mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2011 11 16, 11:33)
Mes ne storos tongue.gif  doh.gif Mes tik padidinto dydžio manekenės  cool.gif  Ir bent sau tai mezgu iš visokių siūlų. Plius dar tai, kad lygi suknelė gal ir paryškins rinkutes, bet atrodys tikrai neblogai.
Ir dar. Kuo toliau, tuo labiau pradedu nusivilti rusiškais siūlais. Ir nesvarbu kur pirkti. Nors rašo, kad 100 proc. vilna, bet dažnai randi kažkokių sintetinių plaušų atplaišų, suverpimas nelygus (tiesio viduryje siūlo gabalas)...  verysad.gif

aš vilnos jokios negaliu nešiot,net jei jos tik20% schmoll.gif jausmas lyg skruzdės pultų...tai vat ir nežinau,ką daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2011 11 16, 20:10)
Aš supratau, kad Sostinės, tik klausiau kurioj vietoj smile.gif Ar tam dideliam pastate, ar mazesniuose ilguose? 
O apie kokybę, nežinant firmos, sunku ką nors pasakyti.

Aš irgi ten lietuviškų niekur nemačiau

Yra vienas iejimas i maisto bendra sale, o yra is desines nuo Maximos puses-kitas iejimas. Tai ten ieinant, ir norint sukt i kaire link maisto sales, kazkur ant sangrizos. Na vakar kalbejau su pardaveja, sake kad visai neseniai atsidare. Bet tikrai tikrai Lt ir uz super kaina. As pati ten netoli maisto sales pirkau turkiskus siulus, o vakar visai netycia atradau ta vieta. paieskokit, tikrai rasit. O pavadinimo siulu neuzrasiau, tik pamenu kad ant juodo fono spalvotos raides. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 17, 14:17)
<...> Bet tikrai tikrai Lt ir uz super kaina. <...>

Jei ne paslaptis - kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 11 17, 15:49)
aš vilnos jokios negaliu nešiot,net jei jos tik20% schmoll.gif jausmas lyg skruzdės pultų...tai vat ir nežinau,ką daryt verysad.gif

O jūs nebandėt kūdikiams skirtą vilną. Tikrai nekanda. Arba medvilnę. Tik jei iš jos gamint storesnę suknelę, tai bus gana sunki. unsure.gif
Bent aš asmeniškai visiškai nemėgstu sintetinių siūlų ir perku kuo daugiau natūralesnius.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 17, 15:17)
Yra vienas iejimas i maisto bendra sale, o yra is desines nuo Maximos puses-kitas iejimas. Tai ten ieinant, ir norint sukt i kaire link maisto sales, kazkur ant sangrizos. Na vakar kalbejau su pardaveja, sake kad visai neseniai atsidare. Bet tikrai tikrai Lt ir uz super kaina. As pati ten netoli maisto sales pirkau turkiskus siulus, o vakar visai netycia atradau ta vieta. paieskokit, tikrai rasit. O pavadinimo siulu neuzrasiau, tik pamenu kad ant juodo fono spalvotos raides. smile.gif

Zinau ta skyriu. Pasirinkimas mazas, puse siulu-sintetika. Gal del to ir neuzmaciau lietuvisku. Savaitgali reikes dar karta patikrinti, nes gyvenu salia doh.gif (Beda). Gerai, kad po darbo tie skyriai jau nebedirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 17 lapkričio 2011 - 19:46
ką patartumėt žiemai vietoj vilnonių medvilninius siūlus pirkt?o tai nebus šalta su tokia suknele? g.gif
Atsakyti