Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Viksė @ 2012 02 07, 20:16)
Dabar "uzsikabinau" uz Nako pusvilnes-greitai ir smagiai mezgasi, visai gerai nesiojasi-nesivelia. Vyriskam L-XL dydzio megztiniui pakanka nepilnai 6 matkeliu (100 g=210 m)

Nesivelia?Nesivelia tik kepures,o megztukai tikrai veliasi.Panesiojus reikia nuskusti pumpurelius.
Atsakyti
na, kad ne. Tetis ir vyras Nako salikus visa ziema nesioja. Ir skalbti ne karta-nesusivele. Ir megztini nesioja, kol kas nesivelia. Toliau-bus matyt. Bet kol kas tikrai jais patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 02 07, 21:11)
na, kad ne. Tetis ir vyras Nako salikus visa ziema nesioja. Ir skalbti ne karta-nesusivele. Ir megztini nesioja, kol kas nesivelia. Toliau-bus matyt. Bet kol kas tikrai jais patenkinta

o man nusivėlė visi megzti daiktai iš Nako. ax.gif

Dar turiu klausimėlį: gal kas mezgėte iš šių siūlų?
http://www.vukas.lt/...lpaca-silk.html
Laukčiau atsiliepimų , ar nekanda, netįsta, kaip nešiojasi, ir ar nėr labai plonyčiai:)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mergaites,reikia jusu patarimo,vaikiskam megztiniui kokius geriau pirkti Merino Gold ar DROPS Lima
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 02 07, 20:14)
o Mezgvitoje verta uzsukti? yra asortimento? nes ji man  nelabai toli. Gal kokius ir siuliukus rekomenduotumet?

paskutini karta po ilgos pertraukos as ten labai prabegom buvau, nupirkau nerealius wub.gif fantastiskus wub.gif ir dar raudonus wub.gif cekiskus bambuko siulus suknelei Panda vadinasi.
Siaip ju puslapyje yra visas asortimentas kuom jie prekiauja. as ten retai perku, nes man labai toli, vaziuoju kai kazko konkreciai reikia ir niekur arciau nera. Butent tu Panda siulu tai ir nesu niekur daugiau uztikusi.
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2012 02 07, 22:33)
Sveiki  4u.gif

Mergaites,reikia jusu patarimo,vaikiskam megztiniui kokius geriau pirkti Merino Gold ar  DROPS Lima

as uz Drops, man tos firmos visi siulai nerealus. Beje mezgiau is Nepal, tokia pat sudetis kaip Lima tik truputi storesni, stai sita paltuka ir planuoju vaikui megztini.
Merino Gold yra svelnesni, minkstesni, bet man atrodo kad jie labai greit apsivels ir be abejo sudetis 50% merino vilna, bet kita 50% sintetika.

O lima 100% vilna
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 02 07, 23:55)
paskutini karta po ilgos pertraukos as ten labai prabegom buvau, nupirkau nerealius  wub.gif fantastiskus  wub.gif ir dar raudonus  wub.gif cekiskus bambuko siulus suknelei Panda vadinasi.
Siaip ju puslapyje yra visas asortimentas kuom jie prekiauja. as ten retai perku, nes man labai toli, vaziuoju kai kazko konkreciai reikia ir niekur arciau nera. Butent tu Panda siulu tai ir nesu niekur daugiau uztikusi.
Papildyta:

as uz Drops, man tos firmos visi siulai nerealus. Beje mezgiau is Nepal, tokia pat sudetis kaip Lima tik truputi storesni, stai sita paltuka ir planuoju vaikui megztini.
Merino Gold yra svelnesni, minkstesni, bet man atrodo kad jie labai greit apsivels ir be abejo sudetis 50% merino vilna, bet kita 50% sintetika.

O lima 100% vilna

Pritariu, as irgi tik uz Drops'us. Lima tikrai geras siulas
Atsakyti
QUOTE(gelika @ 2012 02 08, 10:43)
Pritariu, as irgi tik uz Drops'us. Lima tikrai geras siulas

Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2012 02 07, 23:55)

O lima 100% vilna

Aciu, radau akcija jiems http://www.siulukamu...t/15-drops-lima thumbup.gif tik dabar reikia suzinoti kiek matkeliu pirkti. g.gif (13 m. 150cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 08 vasario 2012 - 09:46
Merginos as visai susiveliau tarp visu psl. durkit nosim is kur pigiausiai butu Romos uzsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2012 02 07, 22:08)
o man nusivėlė visi megzti daiktai iš Nako.  ax.gif

Dar turiu klausimėlį: gal kas mezgėte iš šių siūlų?
http://www.vukas.lt/...lpaca-silk.html
Laukčiau atsiliepimų , ar nekanda, netįsta, kaip nešiojasi, ir ar nėr labai plonyčiai:)

pagal aprasyma ir metraza,tai turetu buti gana ploni,tikrai nenaudociau 3,5virbalu,kaip rekomenduojama schmoll.gif
Atsakyti
as is ju nemazai mezgiau ir ruosiuosi megzt, tai 2.5nr virbalais

user posted image
user posted image
cia megztukas is dvieju siulu
user posted image
Atsakyti
Darbstuolytes,
patarkit, kokius siulus rinktis balandi gimsiancio leliuko pledukui. dar nenusprendziau megsiu ar nersiu, ieskau siulu kol kas. aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 07, 19:51)
Nesivelia?Nesivelia tik kepures,o megztukai tikrai veliasi.Panesiojus reikia nuskusti pumpurelius.

Tikrai veliasi ir man, nebemezgu iš Nako pusvilnės schmoll.gif

Parekomenduokite nebrangią medvilnę mezgimui virbalais (metražas ~400 m/100 g). Reikia dideliems darbams, Yarn art Summer, Begonia, Jeans brangokai gaunasi, Vernito baisiai nuplonėjo g.gif
Atsakyti