Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(enigma3 @ 2012 02 02, 14:54)
gal kas paskutiniu metu buvo pirkę NAKO "Shetland" iš Maximos (maxi bum paką)?
koks metražas yra nurodytas? pas mane tai 100g-320m , nors prieš tai mezgiau tuniką iš šios rūšies siūlų ir metražas buvo 100g-200m. ar čia spausdinimo klaida, nes ir nurodyti virbalų nr. nesiskiria, ir pavyzdukai 10x10 vienodi. pagal mane tai ir siūlų storiai vienodi. kažkaip nebesuprantu...  g.gif

As pirkusi ta poka esu tai raso 100g-320m g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 02 01, 11:21)
Pirkau vieną gijelę, kepurei. Nelabai jie man patiko nėrinyje.

aisku,tada nepirsiu. ax.gif

Gal galite pasiulyti kokius siulus nupirkti tokiam megztukui ?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 01, 21:24)
Netįsta.Lieka toks pats,koks buvo,gal kiek svelnesnis.

Ačiū jums, jau mezgu ir labai neblogai atrodo, o jei dar per daug nesikeičia mezginys, tai ko daugiau ir norėt....
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 02 01, 17:08)
Žiūrėkit ką radau:

http://www.youtube.c...er_embedded****
Merginos, kaip manot, iš kokio siūlo čia megzta?
Ir kokiu raštu?
Visai smagu būtų tokį turėt

Nerealus daiktas thumbup.gif Norėčiau ir aš tokio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sony75 @ 2012 02 02, 15:27)
Sveikos.
mano vaikas sugalvojo daryti rekordini nertos pynutes kamuoli  doh.gif (neria, matuoja, jungia, vinioja. Jau virs 3 km nuneres) . Mano jau didziausia krepsi siulu sunere. Jau ir draugai bei kaimynai atidave nereikalingus likucius.
Gal pas ka yra susikaupe nenaudojami siulu likuciai - mielai panaudosime  smile.gif

Per AZ

Mes Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2012 02 02, 00:15)
gal kuri isbande siuos siuliukus?  http://www.siulai.eu...;category_id=26  man viena spalva ramybes neduoda  wub.gif

kartoju klausima .. turiu kelis kamuoliukus pilkos spalvs sito gerio namuciuose. Kazkada pirkau Kauno silainiu maksimos antro auksto paduotuveleje. Kadangi dabar ieskau idejos ka naujo megzti, tai prisiminiau situos siuliukus. Jie labai plonyciai..tai sugalvojau kanors nerti su jais. Radau mano galva nematyta nerealu nerta sijona su schema. Pradejau nerti. Darbas einasi gerrai, bet... kazkaip vis suku galva ir galvoju, kad gali labai istysti man tas siulas... tai uzsukau cia pasiskaitineti ar kas jau gal mezgete su siais siulais ir galite parasyti kaip nesiojasi sitas siulas. Aisku kasmyro ten sudetyje jauciu ir su ziburiu nerasi, bet .. nezinau kokio ilgio ir apimties daryti ta mano nauja drabuzy..ir isvis kamuoja dvejones, gal trenkti i sona tuos siuliuks ir nusipirkti kokios vernito pusvilnes tam sijonui. Man pastoviai naujo mezginio nerinio pradzia buna sunki, kl isivaziuoju. Nesinori ideti daug darbo ir paskui ismesti daikta velniop, nes nekokybiski siulai. Jei netureciau namuose tu siuliuku, tai tikrai daugiau ju nepirkciau..otartini man jie. Parasykit jei kuri jau kanors turi is tu siuliuku numezgusi nunerusi. Labai lauksiu jusu nuomones apie juos unsure.gif
Atsakyti
Carollina, as juos irgi tik turiu, nieko dar nemezgiau, bet jei NERI tai neturetu gi stipriai pasitampyt, nebent laisvai neri didesniu vaseliu negu reikia? be to galima gi visada meginuka padaryt:)
Alacka, vizualiai man atrodo arciausiai sitie butu, tik nzn kaip jie megztinyje nesiotusi ax.gif
Atsakyti
Carollina, esu iš šių siūlų mezgusi skarą VLAD. Nešioju po paltu visą žiemą-netįsta, nesiburbuliuoja. Ištampius formos naprarado. Tikrai labai mielas siūlas. Aš mezgiau gana tankiai. Manyčiau, jei mezgate laisviau, tai galėtų truputį patįsti, nes pats siūliukas toks sunkokas g.gif . Taip kad viskas manaus priklauso nuo mezgimo ar nėrimo tankumo. smile.gif
Atsakyti
oi aciu mergaites kad paraset - biskiuka nuraminot. Neriu su gana didoku vaseliu..nr. 2.75, tai jauciu kad patys kazkiek.. bet jei sakot siulas gana gerai nesiojasi tai pfu pfu pfu... einu bandysiu narplioti...ziuresiu kas cia man gausis.
Cia man vienai ar ir kitoms tiek daug dvejoniu buna pries pradedant nauja darbeli? doh.gif

o gal reiktu eiti pabandyti su mazesniu panerti...ai einu pasitarsiu su savomi pacia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 04 vasario 2012 - 13:09
QUOTE(Sissta @ 2012 02 04, 12:24)

Alacka, vizualiai man atrodo arciausiai sitie  butu, tik nzn kaip jie megztinyje nesiotusi ax.gif

galvojau is tokiu arba is Angora 2. Jei is Angora2 tiks is vieno siulo ar reikia dar kazkokius prideti prie ju?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

labai noriu , kad atsakytumėte, renkuosi siūlus megztukui, nusižiūrėjau, Alize Cashmira, Alize Lanogold Fine pusvilnę , Gazzal baby wool siūlus. Prašau patarkite, kurie siūliukai mažiausiai praranda formą išplovus ???? O gal ką nors jūs patarsite, ką išmėginote, ir patiko , man svarbu sliūlų švelnumas.....Ačiū

Atsakyti
Virgale, iš Alize Cashmira esu mezgusi ne vieną gaminį-tikrai labai geras siūlas-nepraranda formos, gražiai matosi raštas ir tikrai švelnūs(nebent esate labai jautri ir žadate nešioti ant nuogo kūno g.gif )
Atsakyti