Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 19, 13:46)
turejau adresus, ten ir internetine parduotuve yra, bet i Lietuva nesiuncia...Taigi ,turejau adresus, bet, kadangi, Rygoje b8nu laaabai retai, neissaugojau ju...

Ačiū, kad parašėt apie Rygą 4u.gif , visagalis googlas išmetė Elize parduotuvių tinklą, yra ir internetinė parduotuvė, matyt, ta pati. Kauni kainos geros, reikia tik Rygą pasiekt, jei jau nesiunčia...
Atsakyti
http://mezgimo-kilpa.../visi_produktai

kas cia per akcijos,kazin ar neapgavyste kokia
Atsakyti
Nesu iš ten pirkus, bet forume matytas adresas. Nemanau, kad ten kokia apgaulė. Pažiūrėkit į siūlų sudėtį, dar gi ten jie pakais pardavinėja...
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2012 01 19, 21:11)
http://mezgimo-kilpa.../visi_produktai

kas cia per akcijos,kazin ar neapgavyste kokia

man atrodo cia is Turkijos siuncia. Nes siuntimo islaidos didesnes nei kai kuriu siulu kaina
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 01 19, 13:57)
help.gif  help.gif  help.gif gal kas žinote kur gauti šių rusiškų siūliukų, gal kuri Šiaulių siūlų parduotuvių prekiauja?
user posted image
Reikia pilkos grafito spalvos. Gal kas turi neraikalingą likutį? g.gif
Buvau pirkusi maximoje

Aušros al. prieš Višinskio biblioteką prekiauja Troicko siūlais
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 01 19, 15:10)
liepužėlė  aciuks.gif , o gal turite siūlinės Dvaro gatvėje tel. Nr ? blush2.gif

Dvaro gatveje siandien turejo tamsiai pilka 1 motkiuka, nezinau tikslai, ar toki...serija kazkas is 8 prasideda...ten dirba nuo 10 val, sestadieni iki pietu. tel 8 65042621 (Virginija)
Atsakyti
Kaunieciu mezgejeliu demesiu!
Kalnieciu PC 2a siulams nuolaidos. Pasirinkimas nedidelis,bet..... MAXI siulai po 10 lt
Atsakyti
vilmak labai Jums dėkinga aciuks.gif 4u.gif Bandysiu skambinti ax.gif

mykoleta aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 21 sausio 2012 - 13:19
laba diena,
Klausimas mezgusioms ir/ar nešiojančioms teksrenos 100proc vilnos gaminius- ar naujai numezgus ir išskalbus kažkiek į ilgį patįsta gaminys (man sijonui labai aktualus klausimas- ar geriau ilgesnį daryst iškart, ar patys ir taip?) Skubiai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 21, 20:42)
laba diena,
Klausimas mezgusioms ir/ar nešiojančioms teksrenos 100proc vilnos gaminius- ar naujai numezgus ir išskalbus kažkiek į ilgį patįsta gaminys (man sijonui labai aktualus klausimas- ar geriau ilgesnį daryst iškart, ar patys ir taip?) Skubiai laukiu atsakymo  4u.gif

Man patįsta. Mezgiau keletą mezginių po 2 siūlus sudėjus, tai patįso gal 10-15 proc.
nors mezgiau tikrai ne laisvai.
Atsakyti
QUOTE(mykoleta @ 2012 01 22, 09:32)
Man patįsta. Mezgiau keletą mezginių po 2 siūlus sudėjus, tai patįso gal 10-15 proc.
nors mezgiau tikrai ne laisvai.

oi, kaip ačiū už atsakymą, nes sijonas tikrai nemažai ir aukštai moteriškei(klubai 140 cm), tipo siauras ir iki kelių, tai nesinorėtų ardyt , nes akių virš 500, 1 siūliukas. dabar kaip tik ties juosmeniu stoviu-ar jau daryt, ar dar pamegzt, nes kelių cm kaip ir reikėtų dar
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 21, 20:42)
laba diena,
Klausimas mezgusioms ir/ar nešiojančioms teksrenos 100proc vilnos gaminius- ar naujai numezgus ir išskalbus kažkiek į ilgį patįsta gaminys (man sijonui labai aktualus klausimas- ar geriau ilgesnį daryst iškart, ar patys ir taip?) Skubiai laukiu atsakymo  4u.gif

Aha, kazkiek patista, bet tik po pirmojo skalbimo. Paskui bent jau maniskis sarafanas liko
Atsakyti