Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 15, 14:23)
Kauni labai domejausi, Lietuvoje ju yra tik Vilniuje Mezgimo zonoje, bet ten tiek kaina uzkelta  doh.gif tikrai- apie 190 litų...Jų galima nusipirkti Rygoje (jei retkarciais ten lankotes0, ten kainuotų apie 110-120 litų/kg.
O siaip tai estiski siuliukai, rusaites Osinkoje labai daug is jų mezga, keista, kad Lietuvoje jų beveik nera...

O gal galit pasakyt, kur Rygoje jų yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 17, 16:08)
joa tikrai nepigus.. ir neaisku kokio "ilgio" tie pereimai nes daugumos tokiu dazytu lb greit keiciasi spalvos ir skaros rastas dingsta:(

Is regia siulu - bet storesniu siek tiek - situ-6555 spalva
http://www.kasiulai....das-p-5143.html
mezgiau skara Vlad - gavosi nedidele -130x50 cm (netampiau as tos skaros,nes grazi ir netampyta man), pagrindines spalvos po kokius 6 cm juostos, o kontrastingu pirmoj eilej po gal 4 cm, antroj po pora cm. Rastas pasislepe, bet tos spalvos graziai man ziurisi, nenusivyliau. Siaip-kojininiai Regia, tai ir perejimai spalvu tokie,kad kojinese graziausiai atrodo, tik vat per grazus jie man kojinems smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote kada pradės veikti internetinė parduotuvė http://www.yarnstore.eu/lt/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 17, 16:08)
ir neaisku kokio "ilgio" tie pereimai nes daugumos tokiu dazytu lb greit keiciasi spalvos ir skaros rastas dingsta:(

Pasiskirsto spalvytes tai zinok graziai..maciau Mezgvitoj ant manekeno buvo numegzta skara , uzdeta..
Atsakyti
Gal kuri mezgėt iš Gazzal Classic siūliukų? Ar nekanda tas trečdalis australijos vilnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 01 19, 10:18)
Gal kuri mezgėt iš Gazzal Classic siūliukų? Ar nekanda tas trečdalis australijos vilnos  g.gif

Mezgiau skarą-tikrai labai švelnūs.
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif gal kas žinote kur gauti šių rusiškų siūliukų, gal kuri Šiaulių siūlų parduotuvių prekiauja?
user posted image
Reikia pilkos grafito spalvos. Gal kas turi neraikalingą likutį? g.gif
Buvau pirkusi maximoje
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2012 01 18, 11:18)
O gal galit pasakyt, kur Rygoje jų yra?  bigsmile.gif

turejau adresus, ten ir internetine parduotuve yra, bet i Lietuva nesiuncia...Taigi ,turejau adresus, bet, kadangi, Rygoje b8nu laaabai retai, neissaugojau ju...
Papildyta:
QUOTE(Gelita @ 2012 01 19, 13:57)
help.gif  help.gif  help.gif gal kas žinote kur gauti šių rusiškų siulu
Buvau pirkusi maximoje

Siauliuose galetu buti nebent Dvaro gatveje, jie ten turi kazkokiu rusisku...Bet tos Angoros maciau vakar Tilzes Maximoje, a te buvo pilku, nezinau...
Atsakyti
liepužėlė aciuks.gif , o gal turite siūlinės Dvaro gatvėje tel. Nr ? blush2.gif
Atsakyti
neturiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 01 19, 12:57)
help.gif  help.gif  help.gif gal kas žinote kur gauti šių rusiškų siūliukų, gal kuri Šiaulių siūlų parduotuvių prekiauja?
user posted image
Reikia pilkos grafito spalvos. Gal kas turi neraikalingą likutį? g.gif
Buvau pirkusi maximoje

Bijau pameluoti, bet man atrodo, kad namuose baltu du kamuoliukus turiu. Galiu vakare patikslinti jei domina.

Oi sorry, nepaziurejau, kad pilkos spalvos ieskot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 sausio 2012 - 15:57
gitulia 4u.gif ir ačiū už rūpestį aciuks.gif
Atsakyti