Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 01 16, 09:13)
Gal kuri turit mezginuką iš Alize LANAGOLD FINE MISSISIPI ? Ar labai nutysta?
Dukra nori ilgo megztinuko (kimono), svarstau kiek to ilgio daryt, kiek dar po skalbimo patįs  g.gif

Mezgiau, netįsta, bet jie tokie g.gif tamprūs, iš jų gerai megzti aptemptą rūbą, tai dėl kimono modelio abejočiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2012 01 17, 10:02)
Pagelbekit mezgejeles  4u.gif  Uzsimaniau megzti, bet nesugebu issirinkti siulu. Patarkit kokie LT (internete butu geriau) parduodami siulai butu panasesni i siuos ir tinkami liemenei. Noreciau, kad butu su vilna, bet ir turetu blizgesio, o nebutu pasisiause  g.gif

Su tokiu blizgėsiu tikrai tik Vernito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MezguVisiems: 17 sausio 2012 - 12:53
О Vernitas labai "kandus"? Truputi esu opi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 16, 08:19)
Skaros ir is va situ labai grazios iseina, bet nepigus jie  doh.gif , jei neklystu 100 gr 28 lt, bet kaip man pardaveja sake jie butent skarom ir skirti..

joa tikrai nepigus.. ir neaisku kokio "ilgio" tie pereimai nes daugumos tokiu dazytu lb greit keiciasi spalvos ir skaros rastas dingsta:(
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2012 01 17, 11:03)
Iš šių siūlų vieno kamuoliuko nusimezgiau skarą ir dar liko tai nusimezgiau kepurę, tiesa, kepurei jie plonoki, skara gražiai žiūrisi, spalvos suderintos, gražiai pereina, bet kanda truputį ant nuogo kaklo...mezginiais esu patenkinta, bet daugiau nepirksiu, norisi švelniau man  cool.gif

va, jokema mezge is tu siulu, gal galetu mums parodyti, koks margumas gaunasi ax.gif
merginos, kaip reikia kelias citatas is karto ikelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepužėlė: 17 sausio 2012 - 17:18
Gal palit patart is kokiu siulu (kad poto nesigailet) galima sunarpliot rubeli supamai kedei g.gif Kainyme atidave senovine supama kede wub.gif Reikia ja dabar atnaujint, tai ir galvoju, ar apsiut gobelenu ir uzmest numegzta pleduka koki, ar visdelto ishkart apmegzt g.gif antras variantas labiau traukia... nes tie uzmetimai kazkaip poto vistiek susiraukia nuo sedejimo ax.gif
Koki siuliuka pasirinkt, kad kuo maziau burbuluotusi g.gif ir jaukiai atrodytu g.gif Planuoju padaryt rubeli ant sagu, todel reiketu kad ir skalbtusi gerai. Nes noriu sviesu 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 17, 17:17)
va, jokema mezge is tu siulu, gal galetu mums parodyti, koks margumas gaunasi ax.gif
merginos, kaip reikia  kelias citatas is karto ikelti?

Oi, nešioju trinu tą skarą visą rudenį - žiemą, kasdien bigsmile.gif jau tikrai praradus tą estetinį vaizdą, mezgiau Springtime Bandit skarą, kepurę su kutu ir dar liko mažas galiukas doh.gif bet tikrai labai gražiai subtiliai pereina, matosi grožis visas. Tik sakau kadangi mezgiau kasdienai vietoj šaliko, tai truputuką kanda, bet nešiojasi super. Na galiu nufotografuot, jei taip reikia, bet gal išskalbsiu pirma, patampysiu, kad geresnis vaizdas būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MezguVisiems @ 2012 01 17, 13:52)
Mezgiau, netįsta, bet jie tokie  g.gif  tamprūs, iš jų gerai megzti aptemptą rūbą, tai dėl kimono modelio abejočiau  unsure.gif
Papildyta:

Su tokiu blizgėsiu tikrai tik Vernito  4u.gif

Vernito kazkokia nauja vilna atsirado, plonesne lyg? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MezguVisiems @ 2012 01 17, 13:52)
Mezgiau, netįsta, bet jie tokie  g.gif  tamprūs, iš jų gerai megzti aptemptą rūbą, tai dėl kimono modelio abejočiau  unsure.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif Kad tamprūs - tai žinau ir rinkomės su dukra juos dėl to smile.gif , nes reikia jai ir didelio, ir kad tampytųsi ir.. išvis beformio drabužio doh.gif Paauglystė..
Atsakyti
prieš kurį laiką buvo giriama tokia krautuvė Diteksas. Kaip ten dabar - yra ko nors įdomaus?
Atsakyti
Pries keleta dienu buvau Ditekse - nemazai moherio (su sintetika, su silku), yra kasmyro, medvilnes su ivairiom priemaisom... Ziurint, kas kam idomu smile.gif
Tik vat kainu neisidemejau, nes labai ivairios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 01 17, 23:38)
prieš kurį laiką buvo giriama tokia krautuvė Diteksas. Kaip ten dabar - yra ko nors įdomaus?

As asmeniskai kuo toliau tuo labiau Diteksu nusiviliu unsure.gif - ir kainos , ypac mocheros zyyymiai pakilo ir kokybe kazkokia netokia pasidare, ir pasirinkimo bent jau man truksta kazkodel..
Atsakyti
Ditekse buvau prieš kokius 3 metus ir nuėjau šią žiemą.Kai pamačiau kainas tai aiktelėjau, ne tas žodis, kad labai, bet žiauriai doh.gif , kokius 3 kartus siūlai pabrangę. Aišku brangsta viskas, bet labai didelis šuolis, nuo to ką paskutinį kartą mačiau.
Šį kartą taip nieko ir nenusipirkau, nes kas gražu tą sykį pirkau ir šįkart tuos pačius radau, o naujų man gražių nėra schmoll.gif
Atsakyti