Aciu merginos
liepužėlė, va osinkoi ir prisiziurejau.. skaros nerelios is ju iseina, na, kaip ir visa kita
Rygoi nebunu tikrai, tad nesvecia man ju turet;(
Pašnybždėsiu . Pereinančių spalvų natūralios vilnos siūliukų (minėti anksčiau ) tuoj bus LT rinkoje. Mažmeninės kainos dar nežinau, net kaip vadinsis ir kiek kainuos, bet vienų tiekėjų sandėlyje teko pačiupinėti konusus
Vilna šiurkštoka, bet tokia
Vilna šiurkštoka, bet tokia
QUOTE(Sissta @ 2012 01 15, 15:30)
Aciu merginos
liepužėlė, va osinkoi ir prisiziurejau.. skaros nerelios is ju iseina, na, kaip ir visa kita
Na, jei neiseis i Vilniu vaziuot - bandyciau pasiskambint Mezgimo zonos savininkei-gal iseitu susitart,kad atsiustu? 100 g-jei skarai norit-kainuos apie 20 lt, o metrazas-jei vienos gijos - tu 100 g bus apie 800 metru, gal net truputis daugiau, tai skarai pakankamai..
Mezgimo zonos fb skaiciau,kad zada-kazkada-daryt ir internetine parduotuve..
astaxa
vilnera, parasiau elektronini:), aciu
vilnera, parasiau elektronini:), aciu
Gal kuri turit mezginuką iš Alize LANAGOLD FINE MISSISIPI ? Ar labai nutysta?
Dukra nori ilgo megztinuko (kimono), svarstau kiek to ilgio daryt, kiek dar po skalbimo patįs
Dukra nori ilgo megztinuko (kimono), svarstau kiek to ilgio daryt, kiek dar po skalbimo patįs
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 16, 09:19)
Skaros ir is va situ labai grazios iseina, bet nepigus jie , jei neklystu 100 gr 28 lt, bet kaip man pardaveja sake jie butent skarom ir skirti..
O as atradau va situos siulus skraistems, puosniems ploniems megztukams http://www.vukas.lt/...drops-lace.html Skraistes is ju megztis dar nebandziau,bet padovanojau draugei butent saliui, tai sake nerealiai mikstutis, siltas ir svelnus gavosi. Ir metrazas ju super, 100 g 800 metru, vieno pakanka, nebent norisi dideles skraistes, tuomet du. Dar labai svelnuciai Baby Alpaca Silk, is ju mezgiau dukrytei suknyte ir megztuka - silti ir ploni (sudety alpaku vilna ir silkas, kaip ir Drops Lace), isplovus nesusivelia ir neissitampo, man patiko ju kokybe. Manau, kad ir jie skraistei tiktu
QUOTE(gelika @ 2012 01 16, 18:08)
O as atradau va situos siulus skraistems, puosniems ploniems megztukams http://www.vukas.lt/...drops-lace.html Skraistes is ju megztis dar nebandziau,bet padovanojau draugei butent saliui, tai sake nerealiai mikstutis, siltas ir svelnus gavosi. Ir metrazas ju super, 100 g 800 metru, vieno pakanka, nebent norisi dideles skraistes, tuomet du. Dar labai svelnuciai Baby Alpaca Silk, is ju mezgiau dukrytei suknyte ir megztuka - silti ir ploni (sudety alpaku vilna ir silkas, kaip ir Drops Lace), isplovus nesusivelia ir neissitampo, man patiko ju kokybe. Manau, kad ir jie skraistei tiktu
Kad siulai nuostabus,tai vien Drops firma ta sako.. Mezgu is jusu minetu - dar Drops baby merino pasakiski, svelniausi is visu kitokiu firmu merino, kiek teke megzt. Bet-Drops turi tik du atstovus Lt - mineta Mezgimo zona Vilniuje ir siulu krautuvele Kaune.. Siaip-labai gera ir Drops internetine svetaine-labai daug rastu ir modeliu ten..
Paziurejau nuoroda-internetine pard - pasirodo,trecias atstovas Dropso, dar geriau Ir kainos geriausios..
QUOTE(vilnera @ 2012 01 16, 18:51)
Kad siulai nuostabus,tai vien Drops firma ta sako.. Mezgu is jusu minetu - dar Drops baby merino pasakiski, svelniausi is visu kitokiu firmu merino, kiek teke megzt. Bet-Drops turi tik du atstovus Lt - mineta Mezgimo zona Vilniuje ir siulu krautuvele Kaune.. Siaip-labai gera ir Drops internetine svetaine-labai daug rastu ir modeliu ten..
Paziurejau nuoroda-internetine pard - pasirodo,trecias atstovas Dropso, dar geriau Ir kainos geriausios..
Jo, Drops'u puslapis laaabai geras ir be galo megstu ten paklaidzioti, ideju paieskoti... Siulus ju atradau pries dvejus metus ir jau kitu nenoriu. O kai atradau ir kur LT internetu ju galima nusipirkti, (siulu ideta nuoroda butent is tos krautuveles) tai visai
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 16, 08:19)
Skaros ir is va situ labai grazios iseina, bet nepigus jie , jei neklystu 100 gr 28 lt, bet kaip man pardaveja sake jie butent skarom ir skirti..
Iš šių siūlų vieno kamuoliuko nusimezgiau skarą ir dar liko tai nusimezgiau kepurę, tiesa, kepurei jie plonoki, skara gražiai žiūrisi, spalvos suderintos, gražiai pereina, bet kanda truputį ant nuogo kaklo...mezginiais esu patenkinta, bet daugiau nepirksiu, norisi švelniau man
QUOTE(gitulia @ 2012 01 17, 10:02)
Pagelbekit mezgejeles Uzsimaniau megzti, bet nesugebu issirinkti siulu. Patarkit kokie LT (internete butu geriau) parduodami siulai butu panasesni i siuos ir tinkami liemenei. Noreciau, kad butu su vilna, bet ir turetu blizgesio, o nebutu pasisiause
Vernito šukuotinė vilna (iš 6 siūliukų).