Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Paulina26 @ 2011 11 11, 14:36)
tai nepirkot to kupono?
as irgi pamaciau ir gundausi, bet bijau, kad ten nieko gero nebus ir reiks pirkt bele ka, kai pinigai jau sumoketi  g.gif

Nepirkau, nes nebeturi mano norimų. Ir kainos gerokai pakilę, kainuoja kaip neblogi itališki, tai nekažkokia nuolaida ir gausis.Kadangi perspėjo pati savininkė, kad gerokai pabrangę nuo 'bazių laikų', tai pamaniau, kad bus akcija kaip 'maximoj' - pakelia kainas ir tada akcija iki buvusio kainų lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2011 11 11, 16:24)
sakykit, o kuo blogai turkiški siūlai? 

turkiski siulai nera blogi, pvz man labai tinka merinodeliux pusvilne, tinka ir machera, labai grazus siulai Angora Gold...
Atsakyti
Gal kuri matet Maximoj kurioj nors kazkokia merino vilnele ir metrazas 400 m; bet akropoly Kauno tik labai jau zalia ryski buvo doh.gif
Atsakyti
Labai prašau pagalbos help.gif Maximoje, per akciją pirkau siūlus megztiniui. Jau viską nunarpliojau, liko tik aukštas kaklas, bet užtai nebeliko siūlų doh.gif Gal tik 2 metrai liko lotuliukas.gif Aplaksčiau visas maximas, o tokios spalvos niekur nebėra...Gal žinote, kur dar prekiauja tokiais siūlais?
O gal kuri nors juos turi nusipirkus? Man reiktų tik gal kokių 20 g... Labai labai prašau, atsiliepkit kas nors, megztinis ruošiamas kaip dovana cray.gif

Nusipirkau kitokių, labai panašios spalvos, bet nunėrus kaklą tas spalvų skirtumas akivaizdžiai matosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Velnias su tais Maximiniais siulais,sutaupyti galima akcijos metu,bet pirkti reikia daugiau,geriau liktu nei truktu.Man tas pats,juodu Nako neberandu,bet gal ka kita priderinsiu.koks numeris jusu tu siulu,maz kas rastu netycia kitam mieste ir atsiustu jums.Kitos iseities neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2011 11 14, 09:56)
Velnias su tais Maximiniais siulais,sutaupyti galima akcijos metu,bet pirkti reikia daugiau,geriau liktu nei truktu.Man tas pats,juodu Nako neberandu,bet gal ka kita priderinsiu.koks numeris jusu tu siulu,maz kas rastu netycia kitam mieste ir atsiustu jums.Kitos iseities neisivaizduoju.

juoda tai gali rast greit ir prideryt betkoki siuliuka, bet kai ivairesne spalva nusiperkia tai sunkiai prisiderinti randi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Turbūt kai kurias prajuokinsiu, kitas gal papiktinsiu, bet man taip knieti parašyti.... Gal kam bus naudinga
Iš Vernito vilnos dukrai numezgiau sarafaną. nešiojo turbūt 2 mėnesius kasdien. jau pradėjo užpakalio dalis skystėti ir matėsi, kad išdilusi juodai. Mąsčiau kaip reikės pataisyti smile.gif Bet vakar išskalbiau... problema išsisprendė, nes išskalbiau skalbimo mašinoje blush2.gif Iki tol skalbdavau rankomis ir tik išgręždavau skalbimo mašinoje. Bet vakar kažkaip užsižiopsojau... blush2.gif Tai dabar tikiuosi, kad ji tiks draugės mergaitei, nes susitraukė stipriai. na, sakyti, kad dvigubai, tai negalėčiau, bet bent trečdaliu tai tikrai. Na, sakyčiau susitraukė 5 metais lotuliukas.gif Dabar tas sarafanas toks tvirtas, toks veltinukas ax.gif Tiesą sakant, visai mielas ax.gif Ir užpakalis nebeišdilęs... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 11 14, 11:53)
Turbūt kai kurias prajuokinsiu, kitas gal papiktinsiu, bet man taip knieti parašyti.... Gal kam bus naudinga
Iš Vernito vilnos dukrai numezgiau sarafaną. nešiojo turbūt 2 mėnesius kasdien. jau pradėjo užpakalio dalis skystėti ir matėsi, kad išdilusi juodai. Mąsčiau kaip reikės pataisyti  smile.gif  Bet vakar išskalbiau... problema išsisprendė, nes išskalbiau skalbimo mašinoje  blush2.gif Iki tol skalbdavau rankomis ir tik išgręždavau skalbimo mašinoje. Bet vakar kažkaip užsižiopsojau...  blush2.gif  Tai dabar tikiuosi, kad ji tiks draugės mergaitei, nes susitraukė stipriai. na, sakyti, kad dvigubai, tai negalėčiau, bet bent trečdaliu tai tikrai. Na, sakyčiau susitraukė 5 metais  lotuliukas.gif Dabar tas sarafanas toks tvirtas, toks veltinukas  ax.gif  Tiesą sakant, visai mielas  ax.gif  Ir užpakalis nebeišdilęs...  tongue.gif

Tur but isskalbet 40laipsniu ar aukstesnej temperaturoj ir gal dar paprastu rezimu,todel taip ir gavosi.
Skalbiant 30laipsniu temperaturoj ir vilnos rezimu niekada tokiu dalyku nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 11 14, 10:53)
Iš Vernito vilnos

as kazkada vyro kojines is vernito vilnos isskalbiau tai gavosi viltinio kojines tinkancios sunui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o siemet pirkau vernito (sake kad tipo sukuotos vilnos) tai ir isskalbiau bet visai kitas vaizdas, skalbesi gerai, tik greit plysta.

paemus 100proc vernito vilnos siula galima lengvai nutraukti, o va per pus su akrilu siulas tvirtesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 14, 13:23)
Tur but isskalbet 40laipsniu ar aukstesnej temperaturoj ir gal dar paprastu rezimu,todel taip ir gavosi.
Skalbiant 30laipsniu temperaturoj ir vilnos rezimu niekada tokiu dalyku nebuna mirksiukas.gif

Skalbiau tai 30 laipsnių, bet paprastu režimu ax.gif nes įdėjau tarp kitų tokios spalvos rūbų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2011 11 14, 09:56)

Jau tikrai, kad velnias su tais maximiniais doh.gif Jie net kodo jokio neturi...vienoda etiketė užmauta ant visų spavų biggrin.gif
O kai pirkau, ėmiau 1 matkeliu daugiau lotuliukas.gif pasirodo, reikėjo imt 2 daugiau doh.gif
Nu žodžiu, jei kas pamatysit tokių siūlų ir tokios spalvos, paimkit , prašau , dėl manęs, skolinga neliksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 11 14, 11:53)
Iš Vernito vilnos dukrai numezgiau sarafaną. nešiojo turbūt 2 mėnesius kasdien. jau pradėjo užpakalio dalis skystėti ir matėsi, kad išdilusi juodai. Mąsčiau kaip reikės pataisyti  smile.gif  Bet vakar išskalbiau... problema išsisprendė, nes išskalbiau skalbimo mašinoje  blush2.gif Iki tol skalbdavau rankomis ir tik išgręždavau skalbimo mašinoje. Bet vakar kažkaip užsižiopsojau...  blush2.gif  Tai dabar tikiuosi, kad ji tiks draugės mergaitei, nes susitraukė stipriai. na, sakyti, kad dvigubai, tai negalėčiau, bet bent trečdaliu tai tikrai. Na, sakyčiau susitraukė 5 metais  lotuliukas.gif Dabar tas sarafanas toks tvirtas, toks veltinukas  ax.gif  Tiesą sakant, visai mielas  ax.gif  Ir užpakalis nebeišdilęs...  tongue.gif

Man irgi vieni vilnos siulai susitrauke o kiti ne nors skalbiau masinoj ir labai keistai susitrauke liemene matosi kad tik biski pasivele, bet vis dar tinka man o kojines susitrauke nemazai, turbut kuo mazesnis mezginys tuo daugiau traukiasi 4u.gif
Atsakyti