Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Namų šeimininkė @ 2011 12 27, 08:15)
Mergaites, pasidalinkit patirtimi apie ,,Angora 2'' ir ,,Pretty'' siulus.Noriu nusimegsti juoda megstinuka,idomu kaip nesiojasi jie?

Pretty neblogi, gerai nešiojasi, šiek tiek "kanda", spalvos niūrokos, pilkšvokos visos.
QUOTE(lema @ 2011 12 27, 21:02)
Gal pakonsultuotumėt, kaip Teksrenos pusvilnė vaikui? Ar nelabai kanda?

Nelabai "kanda", bet greitai veliasi.
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 29, 11:25)
Nako suagusiam nesiulyciau  schmoll.gif Jei ne vienam sezonui mezgat  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Greitai tįsta ir burbuliuojasi.

Kokie atsiliepimai būtų apie:
Alize Angora real 40 pereinamų spalvų;
Lanoso Bonito;
Lanoso Safira

Atsakyti
Alize Angora real 40 pereinamų spalvų; turi baltu kandanciu giju( kol mezgiau traukinejau vis is siulo), gal ne visuose taip.. bandziau tik viena kart ir iki siol niekaip neprisiverciu skaros is ju pabaigt.
Lanoso Bonito; lb panasus i Super Merino, tik kokybe gal prastesne, matos, kad is trumpesnio plauko
Lanoso Safira, apie situos jau rasiau, paciupinejus atrodo nieko visai, bet mano zuikiai atsisake nesiot kepures is situ siulu, rove nuo galvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 29 gruodžio 2011 - 14:38
QUOTE(Sissta @ 2011 12 29, 14:30)
Alize Angora real 40 pereinamų spalvų;  turi baltu kandanciu giju( kol mezgiau traukinejau vis is siulo), gal ne visuose taip.. bandziau tik viena kart ir iki siol niekaip neprisiverciu skaros is ju pabaigt.
Lanoso Bonito; lb panasus i Super Merino, tik kokybe gal prastesne, matos, kad is trumpesnio lauko
Lanoso Safira, apie situos jau rasiau, paciupinejus atrodo nieko visai, bet mano zuikiai atsisake nesiot kepures is situ siulu, rove nuo galvos

Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 12 25, 18:31)
mergaitės pasidalinkit patirtim. Jau buvo megztas daiktelis iš merino vilnos, bet sumąsčiau kad reikia persimegzt - kažko noris kito. Kaip man elgtis su siūlais prieš naują mezgimą, nes išmesti tiesiog būtų žiauru kaina jų didelė  doh.gif  išardžius juos gal sukti į kokius matkelius ir praskalbt? kažką iš vaikystės pamenu kad ant garų laikydavo ale tai kur aš bute garinčiau  doh.gif

Aš darau dviem būdais. Vieną jau nurodė rasa, išardau, ant kėdės kojų susuku gijas, pamirkau vandenyje porą val, išdžiovinu ir susuku kamuoliukus. Taip darau su labai senais mezginiais.
Kitas būdas - išardžius vynioju ant didelių apvalių indelių nuo grietinės ar rūgpienio(kaip babinos gaunasi:)). Tada užverdu puodą su vandeniu ir atsargiai vos vos pasukioju babiną su siūlais virš garų. Pas mane beveik viskas iš vilnos, tai virš garų nereikia perlaikyti, kad nepermirktų, o tik vos sudrėktų. Atsargiai, nes karštis vilnai gali nepatikti:)
Atsakyti
Merginos, gal pasiulysit kokie siuliukai sitam megztukui tiktu labiausiai ?
Galvoju apie Angora2, bet gal kiek per ploni bus g.gif

user posted imageuser posted image

cia mano paaugliukes 'uzsakymas' smile.gif , tai prase- mama, tik kad viskas taip pat butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 02 sausio 2012 - 15:33
Ingapoc, aš angoros2 neimčiau, vien dėl to, kad gali griaužt-nelygu koks jautrumas dukters.Juk vilksis ant pliko kūno g.gif O dėl storumo juk galima iš dviejų siūlų megzt g.gif Galvoju, kokį siūlą savo panelei imčiau g.gif gal su medvilne, rankovės 3/4, šilumos daug gal nereiktų g.gif Arba pusvilnę iš Yarnatr, nes mačiau turgelyje tokios plonokos buvo g.gif
Manoji dar paprašytų, kad labiau įliemenuočiau, kad kiekvieną kaulą aptemtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 02 sausio 2012 - 16:43
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 02, 16:32)
Merginos, gal pasiulysit kokie siuliukai sitam megztukui tiktu labiausiai ?
Galvoju apie Angora2, bet gal kiek per ploni bus  g.gif

user posted imageuser posted image

cia mano paaugliukes 'uzsakymas'  smile.gif , tai prase- mama, tik kad viskas taip pat butu  biggrin.gif

O norit butinai su puku?galima is pusvilnes,vilneles ir pan.,tie pukiniai gali grauzti ir darbas bus veltui doh.gif be to,pukai uzstos rasta.
Atsakyti
QUOTE(MezguVisiems @ 2011 12 29, 16:10)

Teksrena Nelabai "kanda", bet greitai veliasi.

O kokia Jūsų nuomonė apie Vernito pusvilnę? Jeigu turite patirties su ja, tai ar greitai veliasi? Mat turiu Vernito pusvilnės tris matkelius ir noriu savo nenuoramai ką nors sumeistrauti, bet jeigu greitai apsivels doh.gif , tai bus gaila darbo blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pamastymus smile.gif , as gal visgi tikrai dairysiuos pusvilnes, Yarnarto merino delux lyg pagal storuma turetu tikt..
bangelee, tai cia zinokit ir visas 'cinkelis' to megztuko, toks ale maisas smile.gif , maniskei dabar jie patys paciausi smile.gif
Atsakyti
uz merino de luxe plonesi supermerino tu paciu yarnart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 01 02, 22:44)
uz merino de luxe plonesi supermerino tu paciu yarnart  thumbup.gif

tik va neber ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 03, 09:54)
tik va neber ju verysad.gif

Ane?
vaziuosiu ryt i Midara, paziuresiu ka jie ten is YarnArto turi..
o as visdelto susigundziau tais Gazzal Exclusive, parsisiunciau, na jau svelnumelis wub.gif , bet jiems dar reik savo eiles sulaukt.. smile.gif
Atsakyti