Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(bangelee @ 2011 12 27, 13:56)
Sveikos,
su praėjusiom šventėm visas 4u.gif
Jūs viską žinot, norėčiau patarimo.Bandžiau Googlėj ieškoti, bet neradau arba nesusigaudžiau blush2.gif Dukra davė siūlus ir paprašė šalio.Numegzti man ne problema, bet, kad tas siūlas storas Ocean 62 proc nailono ir 38 medvilnės g.gif 50gr -90 m,juostelė, bet storio tik apie pusės cm, visai ne toks kaip tie dabartiniai garbanotųjų šalikiukų g.gif .Kaip reikėtų rasti kokią nuorodą apie juos internete g.gif

Bandžiau 9 nr virbalais, trikampės skaros-šalio principu, Gail raštu,gaunasi grubu, gal šakute pabandžius kad gražu būtų g.gif Tik kad rimto mezginio dar nesu su ja dariusi

Aš iš tokių savo dukrai buvau nunėrusi vąšeliu (langeliais, stulpeliai su vienu užm.) šaliką ankstyvam rudeniui. Nešiojo ir džiaugėsi, kol ... ax.gif nepametė. Kai nėriau, dar turėjau mintį storu siūlu tuos langelius kaip nors originaliai išnarstyt, bet dukrai ir be narstymo labai patiko, čiupo ir nešiojo, vos tik baigiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali pasakyti apie Mondial Vivere ( 45% vilnos, 43% akrilo, 10% alpakos , 2% viskozes) siulus? Ar geri,verta pirkti ir is ju megzti? kokia ju kaina? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 27 gruodžio 2011 - 18:57
Gal pakonsultuotumėt, kaip Teksrenos pusvilnė vaikui? Ar nelabai kanda?
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 27, 22:02)

O ką būtent jūs norėtumėt megzti? Labai priklauso ir nuo vaiko jautrumo...
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 27, 21:02)

jei domina tokia http://www.auksarank...eksrena-pusviln kurioje 50% vilna, tai ji švelni, mano vaikai nešioja ir nesiskundžia smile.gif tik pilkos spalvos 22, 24, 26 šiurkštesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2011 12 28, 13:10)
jei domina tokia http://www.auksarank...eksrena-pusviln kurioje 50% vilna, tai ji švelni, mano vaikai nešioja ir nesiskundžia smile.gif  tik pilkos spalvos 22, 24, 26 šiurkštesnės smile.gif

Teksrena tai kokybiškas ir sąlyginai nebrangus siūlas mums- mezgėjoms/mėgėjoms mirksiukas.gif
Aš pasimokiau su Kuritos Atlas siūlu ir dabar siūlus vertinu ne tik pagal tai kanda ar ne, bet svarbu kad nesibumbuliuotu panešiojus.
Minėtieji Atlas siūlai palyginus nebrangi pusvilnė. O to nebrangumo esmė yra nerūšinė vilna, kuri yra trumpesnio plauko ir todėl ją labai lengvai sintetinis siūlas nešiojant išstumia lauk.
Suprantu, kad visi siūlai šiek tiek veliasi arba būna pirmas apsivėlimas, o vėliau jau nebe.
Bet šitie tai kažkoks košmaras doh.gif Jų pliusas tik toks kad labai minkštučiai, smagiai mezgėsi ir kaip liemenė - gerai palaiko tinkamą kūno temperatūrą, vaikas neperkaista.
O Teksrena ilgą laiką dirbusi vien eksportui Skandinavams berods, pagaliau pasiūlė savo kokybiškos produkcijos ir mums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 28, 18:05)
Teksrena tai kokybiškas ir sąlyginai nebrangus siūlas mums- mezgėjoms/mėgėjoms  mirksiukas.gif

O Teksrena ilgą laiką dirbusi vien eksportui Skandinavams berods, pagaliau pasiūlė savo kokybiškos produkcijos ir mums  thumbup.gif

drinks_cheers.gif mezgiau vyrui salika,tai minkstutis,nesiburbuliuoja ir nekanda. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, dukra prašė numegzti storą megztinį- tuniką, bet tik juodų siūlų. Radau Nako pusvilnę juodą, kažin kaip nešiojasi? O kažin jei Teksrenos dvigubą siūlą dėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2011 12 29, 07:38)
Sveikos, dukra prašė numegzti storą megztinį- tuniką, bet tik juodų siūlų. Radau Nako pusvilnę juodą, kažin kaip nešiojasi? O kažin jei Teksrenos dvigubą siūlą dėti g.gif

Nako suagusiam nesiulyciau schmoll.gif Jei ne vienam sezonui mezgat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 29, 13:25)
Nako suagusiam nesiulyciau  schmoll.gif Jei ne vienam sezonui mezgat  mirksiukas.gif

O kokius siūlot siūlus, kurių galima nesunkiai rasti siūlų parduotuvėse blink.gif
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2011 12 29, 13:09)
O kokius siūlot siūlus, kurių galima nesunkiai rasti siūlų parduotuvėse blink.gif

Gold Merino, dvigubas siūlas- stora, šilta, praktiška.
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2011 12 29, 12:09)

Na Nako pilna visur... mezgu is ju tik vaikam, nes vistiek isauga per sezona irnesakyk.gif Beto spalvos niurokos NAKO, kelios yra riskios, bet ju nevisur yra. Kaune NAKO perku Dainavos turguj, ten jie pigiau jei bazej ir spalvyciu daugiau, labiau tinkanciu vaikam. Bet sau nesirinkciau, gaila savo laiko. O kokius siulus parekomenduot, tai nzn kiek galite isleisti pinigu siulam, ir kiek ju jums reikia.
Atsakyti