Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Namų šeimininkė @ 2011 12 27, 09:15)
Mergaites, pasidalinkit patirtimi apie ,,Angora 2'' ir ,,Pretty'' siulus.Noriu nusimegsti juoda megstinuka,idomu kaip nesiojasi jie?

Pretty tvirta machera, man asmeniškai kanda, naudoju viršutinių rūbų pašiltinimui (vaiko raitūzai ir liemenė "Atlanta" plius "pretty", jau trečią žiemą nešiojam) smile.gif

Angora2 - nepamainomi šiuo metu siūliukai norint šilto- gražaus-praktiško daikto. Lengvas pūkelis, šilti, patvarūs, nekanda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 27 gruodžio 2011 - 11:14
Angora2 man labai patinka, nesiojasi gerai. O is Pretty seniai seniai nemezgiau, nes jie mezgant labai "byrejo" sededavau pukuose kol prasidejo nuo ju alergija, perejau prie Angora2 ir kol kas nesiruosiu siu siulu keisti, tik gaila, kad spalvos ju gan niurios.
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 23, 20:31)
Mezgiau ka tik is Gazzal baby wool siulu,40%merino vilna,20%kasmyras,40%poliakrilas-nuostabus,labai svelnus,kepurytems megzti is 2siulu labai tinkamas thumbup.gif

Oi kaip gerai, kad jau radau apie juos atsiliepimu. Po nauju ruosiuosi megzti kostiumeli
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 12 27, 12:24)
Angora2 man labai patinka, nesiojasi gerai. Angora2 ir kol kas nesiruosiu siu siulu keisti, tik gaila, kad spalvos ju gan niurios.

čia dėl spalvų angora 2. gal matysite, pagal spalvyna jis gan platus, klausimas tik kiek spalvų prekybos taškuose yra.

http://www.facebook....1...4638&type=1
Atsakyti
nezinau kaip jiems pavyksta taip nufotografuoti, bet kiek maciau gyvai visos spalvos murzinai niurios. Butu puiku jei butu tokiu ryskiu ir graziu spalvu kaip nuotraukose
Atsakyti
Gal patartumėte, ką ir kokiu raštu galėčiau nusimegzti iš labai, na laaaabai storos medvilnės (beveik mažojo pirštelio storumo siūlas). Patiko, nusipirkau, nusimezgiau bele-ką, nepatiko, išardžiau, dabar svarstau, ką čia iš naujo megzti. Draugės juokiasi, sako - megzk kilimėlį prie durų... O man tie siūlai tikrai labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2011 12 27, 12:10)
Gal patartumėte, ką ir kokiu raštu galėčiau nusimegzti iš labai, na laaaabai storos medvilnės (beveik mažojo pirštelio storumo siūlas). Patiko, nusipirkau, nusimezgiau bele-ką, nepatiko, išardžiau, dabar svarstau, ką čia iš naujo megzti. Draugės juokiasi, sako - megzk kilimėlį prie durų... O man tie siūlai tikrai labai patinka smile.gif

as is pusvilnes storu labai labai tokia tunika mezgiau http://public.fotki....6fb70d812f.html virbalai 15 mm storio . utat priekiui nugara aplink tik 44 akys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2011 12 27, 13:10)

nesenai viena mezgeja buvo ikelus suknyte iš labai stru siuliuku megzta be siūliu su plonesnio siūlo rankovem tai manau panašiu principu galit ir lirmene nusimegzti arba komponuojant su plonesniu siuliuku (arba vien iš storu) koki švarkeli pavasariui vietoj striukes užsideti. pynių ir kiauraraščio nerekomnduoju
Atsakyti
Ogo kokia graži tunika!! Iš kur tokių storulių virbalų pajamti? Mano patys storiausi berods 9 mm sad.gif Dar būtų puiku, kad tais storais virbalais būtų galima megzti ratu, nes siūlės labai negražios gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2011 12 27, 12:23)
Ogo kokia graži tunika!! Iš kur tokių storulių virbalų pajamti? Mano patys storiausi berods 9 mm sad.gif Dar būtų puiku, kad tais storais virbalais būtų galima megzti ratu, nes siūlės labai negražios gaunasi....

yra gerose akyse 15 mm patys storiausi addi virbalais su valu. bet kaina.... nu bet kai labai reikejo... nors man dar ju ir storesniu norejosi. nemoku laisvai megzt. Bet jei mezgat laisviau, tai gal ir 9 mm geri bus. is paprastesniu pigesniu virbalu su valu, tai 10mm storiausius pirkau bet man labai ploni jie buvo tam siului smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 27, 12:30)
yra gerose akyse 15 mm patys storiausi addi virbalais su valu. bet kaina....  nu bet kai labai reikejo...  nors man  dar ju ir storesniu norejosi. nemoku laisvai megzt. Bet jei mezgat  laisviau, tai gal ir 9 mm geri bus. is paprastesniu pigesniu virbalu su valu, tai 10mm  storiausius pirkau bet man labai ploni jie buvo tam siului smile.gif

O gal būtų galima iš Jūsų tuos storulius virbalus panuomoti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
su praėjusiom šventėm visas 4u.gif
Jūs viską žinot, norėčiau patarimo.Bandžiau Googlėj ieškoti, bet neradau arba nesusigaudžiau blush2.gif Dukra davė siūlus ir paprašė šalio.Numegzti man ne problema, bet, kad tas siūlas storas Ocean 62 proc nailono ir 38 medvilnės g.gif 50gr -90 m,juostelė, bet storio tik apie pusės cm, visai ne toks kaip tie dabartiniai garbanotųjų šalikiukų g.gif .Kaip reikėtų rasti kokią nuorodą apie juos internete g.gif
user posted image

Bandžiau 9 nr virbalais, trikampės skaros-šalio principu, Gail raštu,gaunasi grubu, gal šakute pabandžius kad gražu būtų g.gif Tik kad rimto mezginio dar nesu su ja dariusi blush2.gif Turiu 300 gr .Ką pasakytumėt? g.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

bangelee, turiu ir aš tokių siūlų, vis nesugalvoju ką su jais daryt..

Noriu patarimo dar vienu klausimu: mezgu iš labai laisvai suvytų siūlų (seniai gulėjo, iš kažkur gauti, "Tweed" 51% vilnos, 39% akrilo, 10% viskozės, 50g/80m, made in Belgium). Mezgu nuo viršaus, turiu liemenės-tunikos ilgio ir siūlų dar yra.. galvoju, gal padaryt suknelę, bet kaži kaip dėvėsis, neišsisėdės labai ar ką?.. kaip manot? ilgint iki suknelės ar palikt liemenę geriau?
o siūlo faktūra panaši į šitą: https://www.kqimages...rts/578H_63.jpg

Atsakyti