Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

Vienareiksmiskai rekomenduoju suknelei Mondial merino Extra 50proc,merino vilna thumbup.gif Turiu suknele,daznai nesioju,nesivelia,neissisedi,nesioju daznai,darbas sedimas.
Juos pardavineja ''Geros akys'',spalvu tikrai daug ir grazios.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 12 13, 11:41)
Sveikos smile.gif
Gal kuri patarsite, kokius siūlus rinktis suknelės mezgimui, kad neišsisėdėtų? Norėčiau gan šiltą rūbuką į darbą nusimegzt, tad siūlų reikia "santūrių", pilkos ar rudos spalvos, gal net juodos, nors jos nelabai myliu biggrin.gif
Ir, žinoma, norisi kokybės, nes darbas nevienadienis (man) suknelę susiregzt biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Miaskut, pas jus Vilniuj Ditekse yra (nors ne visada uztaikau) italiskos vilnos (70proc) su kasmyru (30proc)- labai geras siulas. tiek, kad rankom mezgant gal ne itin patogu, nes reikia susidet 2 siuliukus g.gif bet jaukumas siulo superinis. as kaip tik pilka ir turejau. ta siula mezgejos mezgancios masinomis sukneles-isimylejusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 13 gruodžio 2011 - 13:11
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 13, 12:20)
Vienareiksmiskai rekomenduoju suknelei Mondial merino Extra 50proc,merino vilna thumbup.gif Turiu suknele,daznai nesioju,nesivelia,neissisedi,nesioju daznai,darbas sedimas.
Juos pardavineja ''Geros akys'',spalvu tikrai daug ir grazios.

Ačiū 4u.gif
Mano darbas irgi labai smarkiai sėdimas, todėl nesinori su maišu ties užpakaliu pasidaryt biggrin.gif

QUOTE(une @ 2011 12 13, 13:10)
Miaskut, pas jus Vilniuj Ditekse yra (nors ne visada uztaikau) italiskos vilnos (70proc) su kasmyru (30proc)- labai geras siulas. tiek, kad rankom mezgant gal ne itin patogu, nes reikia susidet 2 siuliukus  g.gif  bet jaukumas siulo superinis. as kaip tik pilka ir turejau. ta siula mezgejos mezgancios masinomis sukneles-isimylejusios smile.gif

Du siūlus dėt man ne problema, nusinėriau ilgą platų sijoną iš dviejų plonų lininių siūliukų - va ten tai iššūkis buvo, nes susukau per didelius kamuolius, siūlai nusimovinėjo nuo jų sruogomis... doh.gif

Ačiū, jau du variantai, jau yra iš ko rinktis thumbup.gif , belieka apžiūrėti spalvas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif paprašysiu patarimo 4u.gif neseniai pradėjau megzti, bet ne visada tinkamus siūlus pavyksta išsirinkti ir mezginys ne ypatingas išeina sad.gif Ar galėtumėte patarti, kokie siūlai būtų geriau tokiam megztukui? jis čia Ar jam tiks, kaip schemoje parašyta merinosų vilna?

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyli: 15 gruodžio 2011 - 11:41
Merginos, gal zinot kas Vilniuj prekiauja Alize Kid Royal , skubiai reikia unsure.gif
Atsakyti
o mane domina kur prekiauja dideliu paisrinkimu vernito siulais. reikia lovatesie nerti... reikia daug man jie labai patinka, bt kad juos nusipirkti tai nu kazkoks kosmaras....
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 12 19, 11:10)
o mane domina kur prekiauja dideliu paisrinkimu vernito siulais. reikia lovatesie nerti... reikia daug man jie labai patinka, bt kad juos nusipirkti tai nu kazkoks kosmaras....

ABC , Parmones ziedas, salia 1000 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 19, 14:31)
ABC , Parmones ziedas, salia 1000  4u.gif

Gal man tik pasirode, bet paskutiniu metu nelabai ten pasirinkimas Vernito koks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2011 12 19, 17:53)
Gal man tik pasirode, bet paskutiniu metu nelabai ten pasirinkimas Vernito koks  ax.gif

zinau ta vieta, ten arba niurios spalvos, arba elketrines tokios nu zodziu tokiu ner...
Atsakyti
Merginos, pati praeita karta praziopsojau tai kai dabar pamaciau nusprendziau pasidalinti info:) siulai.eu akcija 4u.gif
Artėjančių švenčių proga ,iki grudžio 21d.
,visiems siūlams taikoma
10% nuolaida. (is pagrindinio psl)
Atsakyti
Reikia patarimo, kokie siulai geriausiai tiktu suknelei sie http://www.auksarank...no-gold-pusviln ar http://www.auksarank...anc-quito-vilna gal kuri turi blogu ar geru atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 12 19, 12:10)

Žiūrint kokios sudėties Vernito siūlų reikia, bet jeigu planuojate nerti, tai gal tiktų plonoji medvilnė g.gif ir metražas ir kaina gera thumbup.gif
Internetu galima nusipirkti ČIA
Atsakyti