Vienareiksmiskai rekomenduoju suknelei Mondial merino Extra 50proc,merino vilna Turiu suknele,daznai nesioju,nesivelia,neissisedi,nesioju daznai,darbas sedimas.
Juos pardavineja ''Geros akys'',spalvu tikrai daug ir grazios.
QUOTE(Miaška @ 2011 12 13, 11:41)
Sveikos
Gal kuri patarsite, kokius siūlus rinktis suknelės mezgimui, kad neišsisėdėtų? Norėčiau gan šiltą rūbuką į darbą nusimegzt, tad siūlų reikia "santūrių", pilkos ar rudos spalvos, gal net juodos, nors jos nelabai myliu
Ir, žinoma, norisi kokybės, nes darbas nevienadienis (man) suknelę susiregzt
Ačiū
Gal kuri patarsite, kokius siūlus rinktis suknelės mezgimui, kad neišsisėdėtų? Norėčiau gan šiltą rūbuką į darbą nusimegzt, tad siūlų reikia "santūrių", pilkos ar rudos spalvos, gal net juodos, nors jos nelabai myliu
Ir, žinoma, norisi kokybės, nes darbas nevienadienis (man) suknelę susiregzt
Ačiū
Miaskut, pas jus Vilniuj Ditekse yra (nors ne visada uztaikau) italiskos vilnos (70proc) su kasmyru (30proc)- labai geras siulas. tiek, kad rankom mezgant gal ne itin patogu, nes reikia susidet 2 siuliukus bet jaukumas siulo superinis. as kaip tik pilka ir turejau. ta siula mezgejos mezgancios masinomis sukneles-isimylejusios
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 13, 12:20)
Vienareiksmiskai rekomenduoju suknelei Mondial merino Extra 50proc,merino vilna Turiu suknele,daznai nesioju,nesivelia,neissisedi,nesioju daznai,darbas sedimas.
Ačiū
Mano darbas irgi labai smarkiai sėdimas, todėl nesinori su maišu ties užpakaliu pasidaryt
QUOTE(une @ 2011 12 13, 13:10)
Miaskut, pas jus Vilniuj Ditekse yra (nors ne visada uztaikau) italiskos vilnos (70proc) su kasmyru (30proc)- labai geras siulas. tiek, kad rankom mezgant gal ne itin patogu, nes reikia susidet 2 siuliukus bet jaukumas siulo superinis. as kaip tik pilka ir turejau. ta siula mezgejos mezgancios masinomis sukneles-isimylejusios
Du siūlus dėt man ne problema, nusinėriau ilgą platų sijoną iš dviejų plonų lininių siūliukų - va ten tai iššūkis buvo, nes susukau per didelius kamuolius, siūlai nusimovinėjo nuo jų sruogomis...
Ačiū, jau du variantai, jau yra iš ko rinktis , belieka apžiūrėti spalvas.
Merginos, gal zinot kas Vilniuj prekiauja Alize Kid Royal , skubiai reikia
o mane domina kur prekiauja dideliu paisrinkimu vernito siulais. reikia lovatesie nerti... reikia daug man jie labai patinka, bt kad juos nusipirkti tai nu kazkoks kosmaras....
QUOTE(panelė J @ 2011 12 19, 11:10)
o mane domina kur prekiauja dideliu paisrinkimu vernito siulais. reikia lovatesie nerti... reikia daug man jie labai patinka, bt kad juos nusipirkti tai nu kazkoks kosmaras....
ABC , Parmones ziedas, salia 1000
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 19, 14:31)
ABC , Parmones ziedas, salia 1000
Gal man tik pasirode, bet paskutiniu metu nelabai ten pasirinkimas Vernito koks
QUOTE(Esemesas @ 2011 12 19, 17:53)
Gal man tik pasirode, bet paskutiniu metu nelabai ten pasirinkimas Vernito koks
zinau ta vieta, ten arba niurios spalvos, arba elketrines tokios nu zodziu tokiu ner...
Merginos, pati praeita karta praziopsojau tai kai dabar pamaciau nusprendziau pasidalinti info:) siulai.eu akcija
Artėjančių švenčių proga ,iki grudžio 21d.
,visiems siūlams taikoma
10% nuolaida. (is pagrindinio psl)
Artėjančių švenčių proga ,iki grudžio 21d.
,visiems siūlams taikoma
10% nuolaida. (is pagrindinio psl)
Reikia patarimo, kokie siulai geriausiai tiktu suknelei sie http://www.auksarank...no-gold-pusviln ar http://www.auksarank...anc-quito-vilna gal kuri turi blogu ar geru atsiliepimu
QUOTE(panelė J @ 2011 12 19, 12:10)
Žiūrint kokios sudėties Vernito siūlų reikia, bet jeigu planuojate nerti, tai gal tiktų plonoji medvilnė ir metražas ir kaina gera
Internetu galima nusipirkti ČIA