Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

Nepamenu,kokiam forume-ar lietuviskam,ar rusu - esu skaiciusplacia diskusija apie turkiskus siulus - moterys vieningai Lanoso siulus priskyre prie prasciausiu is turkisku. O geriausi turkiski - Alizee. Pati palygint negaliu,nes po tu pasidomejimu Lanoso net pabandymui nepirkau. Alizee turiu ivairiu - turi jie minusu-megejai pasibumbuluot, pasitasyt, vaikiska pusvilne su bambuku - rankose nemaloniai siugzda-sintetika labai jauciasi,na, bet proto ribose,ziurint i kaina. O kaina tokia del to,kad norint pagamint pigu siula imama trumpesnio plauko vilna, o kai plaukeliai trumpi - mezginys issipaso bei susivolioja i burbuliukus devint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 07 gruodžio 2011 - 17:00
Merginos kuiciausi internete ir radau fainus siuliukus tik ydomu kaip jie nesiojasi ir kokia kaina? siuliukai Lucca fino ju yra mezgimo zonoj bet neturiu galimybiu ten papulti kaina labai ydomu kokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 08, 01:21)
Merginos kuiciausi internete ir radau fainus siuliukus tik ydomu kaip jie nesiojasi ir kokia kaina? siuliukai Lucca fino ju yra mezgimo zonoj bet neturiu galimybiu ten papulti kaina labai ydomu kokia  bigsmile.gif

Kaune girstupy yra. Ciupinejau juos, nieko pasirode, irgi noreciau atsiliepimu apie juos. Kaina normaloka 14 lt berods, ar 17 g.gif bet ten yra du metrazai, bet kaina ju vienoda, spalvytes irgi grazios, ramios tokios....

kazkaip tai as ju MZ nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 gruodžio 2011 - 11:34
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 08, 12:01)
Kaune girstupy yra. Ciupinejau juos, nieko pasirode, irgi noreciau atsiliepimu apie juos. Kaina normaloka 14 lt berods, ar 17  g.gif bet ten yra du metrazai, bet kaina ju vienoda, spalvytes irgi grazios, ramios tokios....

kazkaip tai as ju MZ nerandu  g.gif

Stai sitam puslapi paciam gale http://www.mezgimozo...enos/puslapis-4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 08, 13:04)

uhu
user posted image
butent tokiu spalvu ir yra girstupy wink.gif Paskaiciau atsiliepimus. Jauciu - pirksiu. Nes kaip tik yra norima spalva ir modeliukas jau galvoje sukasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 08, 15:31)
uhu
butent tokiu spalvu ir yra girstupy wink.gif Paskaiciau atsiliepimus. Jauciu - pirksiu. Nes kaip tik yra norima spalva ir modeliukas jau galvoje sukasi  biggrin.gif

O as ziurejau tuos kitus Lucca fine kur 100g 450m man su masina geriau jais megzt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 08 gruodžio 2011 - 16:29
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 08, 16:28)
O as ziurejau tuos kitus Lucca fine kur 100g 450m man su masina geriau jais megzt

gal ir anie yra g.gif galesiu jei domina paziuret prie progos mirksiukas.gif siaip turetu buti, nes pardavejai pasake, kad siais siulais priekiauja tik jie ir mz. Nzn kiek tiesos...
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 08, 17:31)
gal ir anie yra  g.gif galesiu jei domina paziuret prie progos  mirksiukas.gif siaip turetu buti, nes pardavejai pasake, kad siais siulais priekiauja tik jie ir mz. Nzn kiek tiesos...

Paziurekit tada, gali buti nes internetinese parduotuvese nemaciau
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 08, 17:46)
Paziurekit tada, gali buti nes internetinese parduotuvese nemaciau

Vienzo... maciau as tuos Lucca, net Dainavos turguj Kaune. Mazyciam siulu skyrely. Kur parginde NAKo ir alezee (ar kaip ten blush2.gif ). Tik buvo dvi spalvytes, nes sako, kad tokie siulai yra perbrangus tokiam rajonui, todel daugiau ju neuzsakynes turbut.
Reiskias ju yra daugiau, ne tik MZ, reikia tik domestis ax.gif

Buvau GA ir pamaciau Katia siuliuka spalvota wub.gif Isimylejau. Prasysiu senio salcio dovanu. Motkelis nedidukas 25 lt doh.gif Bet svelnumas ir spalvos wub.gif wub.gif
Tik idomu, kaip nesiojasi? Gal kas jau mezge is ju?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 11, 14:44)

Buvau GA ir pamaciau Katia siuliuka spalvota  wub.gif Isimylejau. Prasysiu senio salcio dovanu. Motkelis nedidukas 25 lt  doh.gif Bet svelnumas ir spalvos  wub.gif  wub.gif
Tik idomu, kaip nesiojasi? Gal kas jau mezge is ju?

Man jie irgi labai grazus wub.gif Mezgu ir pereinanciu tunika,greit pasirodysiu smile.gif Man jie patinka,nes nereik rasto ir mezgasi zaibisku greiciu.Be to,maciau megztuka,kur buvo suderinti vienspalvis siulas ir net 2 spalvu marguciai-atrode fantastiskai.
Ju iseiga tikrai gera,kaip tokiu storu,siulo metrazas geras.
Nesiojasi,aisku,neypatingai gerai,nereikia tiketis,kad megztukas tarnaus metu metus,nes siulas purus,linkes veltis.Turiu salikeli nusimegzus,siam sezonui uzteks,bet veliau teks mesti.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 11, 16:28)
Man jie irgi labai grazus wub.gif Mezgu ir pereinanciu tunika,greit pasirodysiu smile.gif Man jie patinka,nes nereik rasto ir mezgasi zaibisku greiciu.Be to,maciau megztuka,kur buvo suderinti vienspalvis siulas ir net 2 spalvu marguciai-atrode fantastiskai.
Ju iseiga tikrai gera,kaip tokiu storu,siulo metrazas geras.
Nesiojasi,aisku,neypatingai gerai,nereikia tiketis,kad megztukas tarnaus metu metus,nes siulas purus,linkes veltis.Turiu salikeli nusimegzus,siam sezonui uzteks,bet veliau teks mesti.

Aciu uz atsiliepima 4u.gif Beto toki, kad net nekyla abejoniu, kad reikia IMTI biggrin.gif
parsiau az
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kuri patarsite, kokius siūlus rinktis suknelės mezgimui, kad neišsisėdėtų? Norėčiau gan šiltą rūbuką į darbą nusimegzt, tad siūlų reikia "santūrių", pilkos ar rudos spalvos, gal net juodos, nors jos nelabai myliu biggrin.gif
Ir, žinoma, norisi kokybės, nes darbas nevienadienis (man) suknelę susiregzt biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti