Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(orchidejaa @ 2011 12 06, 12:43)
nebeturi jų, ir nežino ar turės doh.gif
esu mezgus iš jų kepures ir šalikus tai siūliukas minkštas, malonus, tik biški patysta, nešiojasi gerai

doh.gif užjaučiu. Jei daiktas nedidelis, gal pasiteisintu permezgimas su storesniais virbalais unsure.gif
Atsakyti
O kaip Midaros pusvilne jums? Gal esat kuria "pamilusi"? Renkuosi megztukui, sako, ten kainos neblogos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 11 22, 15:41)
Merginos, ar mezget kas is tokiu siuliuku koki sali ar skara - ALIZE KID ROYAL?
Labai jau kaina vyliojanti  smile.gif , idomu kaip kokybe..

Tai ka, nusipirkau as situos siulus ir galiu pasakyt- kazkokia katastrofa unsure.gif , nzn ar cia man tokie nekokybiski pasitaike ar visi jie tokie, vienas kamuoliukas istisai budavo su tokiais kaip cia pasakius, nuplonejimas, be puko visai, reikdavo tas vietas iskirpt, tai db nzn, skara bus su kokiu dvylika mazgu vietoj dvieju unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 12 06, 13:16)
O kaip Midaros pusvilne jums? Gal esat kuria "pamilusi"? Renkuosi megztukui, sako, ten kainos neblogos ax.gif

Jeigu storesniam megztukui tai man patinka YarnArt Charisma pusvilne..
Atsakyti
ingapoc, ujei blink.gif blink.gif doh.gif mano tai geruciai buvo .

is yarnart man patinka Merino de LUX , MERINO EXCLUSIVE. super merino.

Nako nakolen, siulu pardaveja sake , dabar labai nekokybiski prasidejo doh.gif anksciau nesiveldavo o dabar net kamuoliukyje veliasi ....

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 06, 17:13)

Nako nakolen, siulu pardaveja sake , dabar labai nekokybiski prasidejo  doh.gif  anksciau nesiveldavo o dabar net kamuoliukyje veliasi ....

situ jau ir spalvu pasirinkimo nebeturi matyt del to, nes pritrukau, ir sake kol kas nebevez unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 06, 18:13)
ingapoc, ujei  blink.gif  blink.gif  doh.gif mano tai geruciai buvo .

Gal ta viena partija tokia brokuota buvo..nzn, ar isdrisiu as juos dar kada pirkt, nes dar nepatiko kad ir 'seresi' jie mezgant labai..na vienzo man jie schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
gal kas nors mezgė iš Safira siūlų http://www.siulai.eu...;category_id=26
Atsakyti
jurakkk, as mezgiau... salmukus nunarpliojau savo berniukams, tai su isterika rove nuo galvos blink.gif kai ciupinejau ir seip mezgiau nepasakyciau, kad siurkstus ar ka, bet mazieji teisejai kitaip pasake:( teko brokuoti:(

ingapoc, man zinok irgi buvo, bet tik viename kamoliuke is pradziu sustorejimas po keliu metru - pradejau is naujo, ir pabaigoi suplonejimas.. tai pasiseke, kad ne per viduri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 07, 09:43)
jurakkk, as mezgiau... salmukus nunarpliojau savo berniukams, tai su isterika rove nuo galvos blink.gif kai ciupinejau ir seip mezgiau nepasakyciau, kad siurkstus ar ka, bet mazieji teisejai kitaip pasake:( teko brokuoti:(

ačiū Sissta, noriu paaugliui sūnui numegzti megztinį, gal nebus per šiurkštūs g.gif kokio storio virbalais mezgėte
Atsakyti
Čia turbūt niekam taip nebūna taip, nes visos mezga ir numezga, bet gal:
Kai mezgi - ardai daaaaug kartų, siūlai susisuka labai smarkiai (nu ir šiaip buvo suktas siūlas) ir paskui mezginys būna fe, kietas, nemielas. Kaip atstatot siūlus atgal į artimesnę pirminei būseinai? Dabar darau tokią nesąmonę, atsukinėju siūlus pirštukais, biški minštesnis siūlas, bet jau toookia kuronė doh.gif unsure.gif

Turbūt ne visai į temą pavariau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tra-lia-lia: 07 gruodžio 2011 - 10:04
jurakkk, va del storio dar! Ispradziu buvau paemusi 3, tai atrode tragiskai.. kaip kad penkiamiate kokia butu numezgusi, paemiau 2,5 ir viskas susitvarke g.gif Bandikyt, gal nebus jam siurkstus, bet juk yra ten is ko pasirinkt.. Pvz Lanoso Bonito jei ne etikete ir kitoks matkelio sukimas as neatskirciau nuo Super Merino wub.gif tik, aisku, senuju man spalvynas vis tiek grazesnis

Tra-lia-lia, visaip daro, girdejau ir skalbia ir garina.. bet as asmeniskai metu lauk ta is ko nemalonu megzti, juk nesioti isvis nekas tada, ir vaizdo jokio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 07 gruodžio 2011 - 10:40
QUOTE(Sissta @ 2011 12 07, 10:16)
jurakkk, va del storio dar! Ispradziu buvau paemusi 3, tai atrode tragiskai.. kaip kad penkiamiate kokia butu numezgusi, paemiau 2,5 ir viskas susitvarke g.gif Bandikyt, gal nebus jam siurkstus, bet juk yra ten is ko pasirinkt.. Pvz Lanoso Bonito jei ne etikete ir kitoks matkelio sukimas as neatskirciau nuo Super Merino wub.gif  tik, aisku, senuju man spalvynas vis tiek grazesnis

dėkui.. Lanoso Bonito pagal metražą (100g 300m) ploni siūlai jaučiu reikės iš dviejų megzti g.gif
Atsakyti