Sostinės Turguje, pramoninių prekių pastate, yra Teksrenos skyreliukas, tik dirba iki kokių 15 val. Aš dvi dienas jo ieškojau Bet kainos - geriausios Vilniuje, gryna vilna po 5 lt/100g, vilna su trupučiuku akrilo ir poliamido (80/10/10) - po 4,5.
Tame pačiame pastate yra ir Midaros skyriukas, ir neblogų itališkų siūlų parduotuvėlė (kur kainos geriausios, kai perki pakuotėmis), ir dar kažkoks skyriukas, vienžo, ROJUS žemėje.
Ar kelia galvas jūsų dietiniai ir nedietiniai siūlus kaupiantys žvėrys?
QUOTE(vilmak @ 2011 11 29, 21:45)
tai tiek jau supratau...norejau suzinoti, kokia skara... Kam reikalingi komentarai , jei neturima ka pasakyti?
Sissta, jums aciu. Labai grazi skara
Jeigu norit sulaukti atsakymo, gal pirmiausiai tiksliau suformuluokit klausimą? Tada nereikės pykti, kad ne visi moka Jūsų mintis perskaityti.
gadget3, ačiū už atsakymą.
O gal kas esat bandžiusios Nako 100% merino siūlus (50g-250m)? Kokia jų kokybė, ar gerai nešiojasi?
QUOTE(vilmak @ 2011 11 29, 21:45)
tai tiek jau supratau...norejau suzinoti, kokia skara... Kam reikalingi komentarai , jei neturima ka pasakyti?
ooooiiiiii..... labai labai atsiprašau greitai skaičiau ir pagalvojau, kad klausiat apie siūlus, kokie čia tie siūlai north roe, o ne apie skarą, vis tik tema tai siūlų. Tiesiog google vaizduose įvedus north roe shawl, galima pamatyti atsakymą per pusę minutės, nelaukiant čia 2 dienas prašom
Ir linkiu nevirsti niurzga Sau linkiu pirmiau pasimokyti skaityti, o ne megzti
QUOTE(gadget3 @ 2011 11 30, 14:27)
Sostinės Turguje, pramoninių prekių pastate, yra Teksrenos skyreliukas, tik dirba iki kokių 15 val. Aš dvi dienas jo ieškojau Bet kainos - geriausios Vilniuje, gryna vilna po 5 lt/100g, vilna su trupučiuku akrilo ir poliamido (80/10/10) - po 4,5.
Teksrena pasiekiama ir internetu ir net truputį pigiau
http://www.darbelium...h/teksrena.html
Bet gal yra daugiau mamyčių išbandžiusių teksrenos siūlus ir gal gali pasidalinti savo nuomone? Ačiū
Mano patirtis su teksrena prieštaringa. Kai nusimezgiau suknią iš pilkų 100 proc. vilnos -džiaugiausi ne tas žodis, nes šilta, neišsisėdėjo ir tik vos vos apsipumpuravo po ilgo nešiojimo. Bet šokoladinės spalvos kai išploviau... ne tas žodis, vanduo tirštas atrodė nuo rudos spalvos. Paklojau džiovinti, tai dar ir paklotą nudažė. O jau buvau apsidžiaugusi , kad gerus siūlus radau. Neaišku, kaip toliau bus.
as mezgusi is teksrenos 80 % vilnos, ... ir ryza ir turkio spalvos laaaaaaaaaaaaaabai daze. Nu nesiojasi gerai ir toliau nebedazo. tik po pirmo skalbimo vandenukas spalvotas liko.
Vat, piktis ima del sito:( Kaip jau rase noretusi rinktis letuviska produkta, bet ...
Sveikos,
As tikriausiai su tokiu keistu prasymu pas Jus, gal atsirastu siaulieciu, kurios uz simbolini mokesti galetu pasidalinti po mazdaug 30cm. spalvotu vilnoniu siulu. Gali buti zalias, melynas, raudonas, geltonas, rozinis,violetinis,oranzinis ir kitokios spalvos siuliukas. reiketu na maximum 6 skirtingu spalvyciu.O gal kas galite patarti kur butu galima kitur gauti toki nedideli kieki spalvotu siuliuku?
Aciu
As tikriausiai su tokiu keistu prasymu pas Jus, gal atsirastu siaulieciu, kurios uz simbolini mokesti galetu pasidalinti po mazdaug 30cm. spalvotu vilnoniu siulu. Gali buti zalias, melynas, raudonas, geltonas, rozinis,violetinis,oranzinis ir kitokios spalvos siuliukas. reiketu na maximum 6 skirtingu spalvyciu.O gal kas galite patarti kur butu galima kitur gauti toki nedideli kieki spalvotu siuliuku?
Aciu
gekoniuke, www.siulai.eu ta pati "firma" jei pas ta pirkai kur as galvoju.Paziurek gal sutampa asortimentas ir susisiek per kontaktus.. gal kazkaip ir neturgaus diena galima is ju gauti siuliuku klp
QUOTE(žvėrūne @ 2011 11 30, 23:21)
Mano patirtis su teksrena prieštaringa. Kai nusimezgiau suknią iš pilkų 100 proc. vilnos -džiaugiausi ne tas žodis, nes šilta, neišsisėdėjo ir tik vos vos apsipumpuravo po ilgo nešiojimo. Bet šokoladinės spalvos kai išploviau... ne tas žodis, vanduo tirštas atrodė nuo rudos spalvos. Paklojau džiovinti, tai dar ir paklotą nudažė. O jau buvau apsidžiaugusi , kad gerus siūlus radau. Neaišku, kaip toliau bus.
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 01, 00:59)
as mezgusi is teksrenos 80 % vilnos, ... ir ryza ir turkio spalvos laaaaaaaaaaaaaabai daze. Nu nesiojasi gerai ir toliau nebedazo. tik po pirmo skalbimo vandenukas spalvotas liko.
Gal vertetu skalbiant ipilti acto,nes dazant namu salygomis taip daroma.
O del Teksrenos siulu pastebejau,kad ju kokybe labai priklauso nuo spalvos,netgi imant ta pacia sudeti.