Sveikos, uzmaciau labai grazia suknele (nepykit, nuotrauka pasiskolinau). Gal zinot kaip reiketu megzti?
O mane domina, ar sukneles/tunikas mezgate tolygiai nuo apačios iki rankovių, ar vis dėlto kažkur reikia siaurinti?
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 11 15, 12:34)
O mane domina, ar sukneles/tunikas mezgate tolygiai nuo apačios iki rankovių, ar vis dėlto kažkur reikia siaurinti?
Galima visaip megzti,bet as visada apacia darau platesne ir i virsu pamazu siaurinu,nes taip daug graziau.Nes vaikai iki kokiu 7-8metu ,nors ir labai kuduciai,stovi siek tiek atkise pilvukus,todel i apacia platejanti tunika ar suknele tuos pilvukus graziai uzmaskuoja
QUOTE(sandrasa @ 2011 11 14, 23:04)
Ateinu su nauju mažu darbuku - komplektėlis dvimetukei ir vėl iš mano pamėgtos kašmyro vilnelės . Tik fotikas kažko "durniuoja", tai foto
super darbelis
La Perla, aciu labai
QUOTE(gigida @ 2011 11 15, 14:05)
Dekui uz sirdeles. Bet toje sukneleje nematau sujungimo liniju, gal virbalais su valu (apkrituoju mezgimu) cia megzta? Lekiu isbandysiu.
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 15, 14:51)
Galima visaip megzti,bet as visada apacia darau platesne ir i virsu pamazu siaurinu,nes taip daug graziau.Nes vaikai iki kokiu 7-8metu ,nors ir labai kuduciai,stovi siek tiek atkise pilvukus,todel i apacia platejanti tunika ar suknele tuos pilvukus graziai uzmaskuoja
Aišku, ačiū.
QUOTE(cacukas @ 2011 11 15, 14:24)
Dekui uz sirdeles. Bet toje sukneleje nematau sujungimo liniju, gal virbalais su valu (apkrituoju mezgimu) cia megzta? Lekiu isbandysiu.
Toje jusu idetoje raudonoje tai as man atrodo iziuriu sone sujungimus.
Maniske susiuta nugaroje.
QUOTE(gigida @ 2011 11 15, 14:39)
Toje jusu idetoje raudonoje tai as man atrodo iziuriu sone sujungimus.
Dekui, jau pradejau ir sujungima planuoju irgi nugaroje. Matysim kas man cia gausis.
QUOTE(Viksė @ 2011 11 10, 20:37)
Grazi lienenyte,kaip tik dabar savo suneliui tokia mezgu,patiko paprastas ir grazus rastukas.Esu pradedancioji,ir tai bus mano pirmas darbelis :)Turiu viena klausimeli,pradedant leisti akis prie rankyciu,kaip tai darete?iskarto kokias 5 eiles is eiles leidote po kelias akis ir paskui nieko nebeleidote? ir kitas klausimas,tie uzbaigimai rankyciu krastuose prisiuti ar suimtos akys is sonu ir damegztos?
QUOTE(gigida @ 2011 11 15, 17:30)
Siulu likucius bandziau sunaudoti - sijonelis gavosi:
Mmmmmm koks meilutis sijoniukas As savo dukrytei irgi esu pradejusi nerti sijoneli, kazko letai neriasi