mano išvargtas mezginukas, neturintis nei vienos siūlės. Tai tunika 2 metukų mergytei, na o mano 4 metukų vaikinui kaip matote - liemenė. Taip kad daiktas tarnaus ilgai
QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 12:24)
mano išvargtas mezginukas, neturintis nei vienos siūlės. Tai tunika 2 metukų mergytei, na o mano 4 metukų vaikinui kaip matote - liemenė. Taip kad daiktas tarnaus ilgai
labai grazi tunika as ir ja nusiziurejus jau kuri laika, bet dar tik planuose ji
Jurgute222 - labai grazus komplektukas, toks vyriskas
La perla - nuostabi tunika gal gali pasidalinti aprasymu, noriu tokia savo mazutei numegzti
La perla - nuostabi tunika gal gali pasidalinti aprasymu, noriu tokia savo mazutei numegzti
QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 12:24)
koks grozis
QUOTE(IngridaGal @ 2011 11 13, 13:44)
gal gali pasidalinti aprasymu, noriu tokia savo mazutei numegzti
as ir noreciau
QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 11:24)
Labai gražu
Gal schemute pasidalintum
mergaies gal patarsit kaip numegzti paprastas kelnes?
QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 12:21)
Labai grazu As jau kelis kart skaiciau skaiciau,kaip megzti,bet vis nesiryztu
IngridaGal ,yra visa tema osinkoje apie sita suknele Tokios kaip schemos vienos ner,reikia skaityt ir megzti.
La Perla Jusiskis darbelis superinis, eina sau kaip grazu
aciu merginos, ir, kai jau susigaudai kaip megzti - labai paprastas, taip kad - pirmyn