Klaipedos Jurininku ligonineje baisu kas darosi, jau ne vienam mano pazystamui taip atsitiko, atleidziami darbuotojai yra priverciami pasirasineti, kad iseina is darbo savo noru, nes matyt nera jokio pagrindo juos atleist, jokio etatu mazinimo nera, y atleistuju vieta priiminejami kiti. Cia as kalbu konkreciai apie ukio dalies darbuotojus, pati ligonineje dirbanti teisininke daro spaudima ir grasina zmogui tol, kol jis nepasiraso.
QUOTE(Pasakyte @ 2010 02 18, 11:17)
nudegiau... nedaug, 100 lituku, ale bet vistiek... Gatanauskai ir Gaidukevičiai... linciuga@gmail.com, info.ricora.lt ir pan aferistai... pinigų nemoka niekam ....
UAB "RICORA" ir IĮ "RA26" , UAB "MARSO ŽIEDAS" ir IĮ "AMMAT" - baisi vieta vis kitu pavadinimu, kur dirba Gatanauskai ir Gaidukevičienė... Paskelbia priimą žmones, įdarbina ir.. nemoka algų, nemoka už vertimus, apgaudinėja.. Nepapkliūkite...
UAB "RICORA" ir IĮ "RA26" , UAB "MARSO ŽIEDAS" ir IĮ "AMMAT" - baisi vieta vis kitu pavadinimu, kur dirba Gatanauskai ir Gaidukevičienė... Paskelbia priimą žmones, įdarbina ir.. nemoka algų, nemoka už vertimus, apgaudinėja.. Nepapkliūkite...
Darbo biržos puslapy jie vos ne kas mėnesį ieško redaktorių... Gal kas dirbote?
QUOTE(tomule @ 2010 03 27, 15:03)
Klaipedos Jurininku ligonineje baisu kas darosi, jau ne vienam mano pazystamui taip atsitiko, atleidziami darbuotojai yra priverciami pasirasineti, kad iseina is darbo savo noru, nes matyt nera jokio pagrindo juos atleist, jokio etatu mazinimo nera, y atleistuju vieta priiminejami kiti. Cia as kalbu konkreciai apie ukio dalies darbuotojus, pati ligonineje dirbanti teisininke daro spaudima ir grasina zmogui tol, kol jis nepasiraso.
Jūsų aprašyta situacija nevisai tiksli. Kad siekiant sutaupyti įmonės pinigus darbuotojai yra verčiami pasirašyti, kad išeina savo noru, tas tiesa. Bet etatų mažinimas vistik yra - ant dviejų skyrių yra paliekamas vienas ūkio dalies darbuotojas. Na o pagrindo atleisti, tai jie matyt tikrai turi. Nei vienas nėra kvailas. Mato, kaip "sąžiningai" ir "atsakingai" yra atliekamas darbas, todėl pasistengia, kad apie tai sužinotų attinkami asmenys. Galbūt Jūsų pažįstami ir buvo geri darbuotojai, bet tikrai toli gražu ne visi atleistieji tokie buvo. Kai kurie ūkio dalies darbuotojai yra taip vertinami už atsakingumą, sąžiningumą ir požiūrį į darbą, kad net ir turint teisinį pagrindą, jie vistiek nėra atleidžiami.
QUOTE(Malena @ 2009 09 25, 20:16)
Norint imone gali ikalt tas 3 nuobaudas ir be didesniu ceremoniju atleist.
Atleist gal ir gali, nuobaudas irgi surasyti. Taciau kiek teko girdeti, jeigu nuobaudos buvo "dirbtinai" surasytos visada yra galimybe kreiptis i teisma ir irodyti, kad nuobaudos buvo be skirtos be pagrindo. Turbut daugeliui darbdaviu uztektu pries sistemingai skiriant nuobaudas, uzsiminti apie tai
QUOTE(normajean @ 2010 04 02, 21:30)
Darbo biržos puslapy jie vos ne kas mėnesį ieško redaktorių... Gal kas dirbote?
Man teko su jais dirbt, šiuo metu esu padavus į teismą, sukti ne tas žodis, apgaudinėja, algų nemoka - gryna tiesa. VMI, VDI - visos instancijos juos pažista, nesusidėkit, į akis suokia gražiai, už akių apkalba, meluoja kas antrą žodį - teismui melagingus pranešimus siunčia, yra tikrai padoresnių vertimo biurų
QUOTE(Ingrila @ 2010 04 20, 21:41)
Man teko su jais dirbt, šiuo metu esu padavus į teismą, sukti ne tas žodis, apgaudinėja, algų nemoka - gryna tiesa. VMI, VDI - visos instancijos juos pažista, nesusidėkit, į akis suokia gražiai, už akių apkalba, meluoja kas antrą žodį - teismui melagingus pranešimus siunčia, yra tikrai padoresnių vertimo biurų
Labas, Ingrila, labai noreciau pasikalbeti su tavimi del visu teismo proceduru, susijusiu su RA26, kadangi pati esu nukentejusi.Gal galetum man paskambinti (as tau perskambinciau)? Tel. 8 635 15482.
Aciu, labai lauksiu tavo skambucio.
QUOTE(Pasakyte @ 2010 02 18, 11:17)
nudegiau... nedaug, 100 lituku, ale bet vistiek... Gatanauskai ir Gaidukevičiai... linciuga@gmail.com, info.ricora.lt ir pan aferistai... pinigų nemoka niekam ....
Oi, dabar kai su vyru prisimenam juos, tai juokas net ima is visu tu scenariju, kuriais jie mus ant kabliuko bande pakabint, ir kaip jiems fantazijos nepritruksta... Labai uzjauciu visas (-us), kas nukentejo. Mes irgi atlikom vertimu jiems uz beveik tukstanti litu, gerai, kad atsargumo delei paprasem poros simtu isankstinio apmokejimo, taciau likusius simtus turbut matysim kaip savo ausis. Kai i musu biura kreipesi, tai viena is tu poniuciu (Andzelika, kaip veliau issiaiskinom) apsimete "advokato padejeja" , o mes kazkaip ir patikejom, nes dar nebuvom su tokiais nesaziningais zmonenis susidure... , o kita karta tos spekuliantes susikure fiktyvu elektroninio pasto adresa, priklausanti "ponui Vadimui", bet mano vyras issiaiskino, kad rasyta is to paties kompiuterio, kaip ir "Advokato padejejos Andzelikos"
Kyla klausimas, ar kada tas bobutes kas sustabdys, ar ne?...
QUOTE(KPC @ 2010 06 14, 14:05)
na manau kad greitu metu pristabdys, nes jau Ekonominė policija jais apsiėmė, taip kad jei kas turit kokios informacijos nenutylėkit
QUOTE(Gigli @ 2010 04 18, 16:05)
Atleist gal ir gali, nuobaudas irgi surasyti. Taciau kiek teko girdeti, jeigu nuobaudos buvo "dirbtinai" surasytos visada yra galimybe kreiptis i teisma ir irodyti, kad nuobaudos buvo be skirtos be pagrindo. Turbut daugeliui darbdaviu uztektu pries sistemingai skiriant nuobaudas, uzsiminti apie tai
Oi mergaites, kaip imanoma sufalsifikuoti tas nuobaudas. Esu susidurusi su tuo vienoje imoneje. Mano drauge kitoje. Skambinau ir darbo inspekcijai, tariausi su teisininkais.... Deja, visi unisonu pasake, kad pries darbdavius nepapusi ir teismais neisgasdinsi. Pagrasino nuobaudom is pirsto lauztom... Generalinio paklausiau, kokias nuobaudas surasytu, jei nesutinku iseiti. Pasake, susigalvosim - pagooglink, pamatysi, kokiu galima nuobaudu sugalvoti cia pasake garsios imones generalinis. Va tau ir imones ivaizdis
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 06 28, 21:20)
Oi mergaites, kaip imanoma sufalsifikuoti tas nuobaudas. Esu susidurusi su tuo vienoje imoneje. Mano drauge kitoje. Skambinau ir darbo inspekcijai, tariausi su teisininkais.... Deja, visi unisonu pasake, kad pries darbdavius nepapusi ir teismais neisgasdinsi. Pagrasino nuobaudom is pirsto lauztom... Generalinio paklausiau, kokias nuobaudas surasytu, jei nesutinku iseiti. Pasake, susigalvosim - pagooglink, pamatysi, kokiu galima nuobaudu sugalvoti cia pasake garsios imones generalinis. Va tau ir imones ivaizdis
Ir kokia čia įmonė?
Neslėpk
apeikit ratu :
UAB "Miesto paslaugos" R.Kalantos g 183A - 2 ,LT - 52326 , Kaunas (turėjo ofisą Urmo bazėj) Išnaudoja,nesiskaito,nemoka.Formina tik puse etato,dirbti reikalauja už 1,5 Vyrui nesumokėjo atsiskaitymo už dvi savaites,apie 500Lt
ir lentpjūve Pauliuose,Jurbarko rajone.Vadovas p.Paulius-visiškas,juodas nesiskaitymas,tokį sunku įsivaizduoti.Ieško vergų,kurie ten gyventų ir neprašytų algos...Sąlygos prastos,nėra kur nusiprausti,parduotuvė-kaimiška,be prekių ir toli.
Jie greit atsidarys lentpjūvę/ves kažkur apie Kauną -saugokit savo vyrus
Už dvi savaites komandiruotėj su viršvalandžiais sumokėjo 300 vietoj žadėtų 750Lt
Darbas-nelegalus
UAB "Miesto paslaugos" R.Kalantos g 183A - 2 ,LT - 52326 , Kaunas (turėjo ofisą Urmo bazėj) Išnaudoja,nesiskaito,nemoka.Formina tik puse etato,dirbti reikalauja už 1,5 Vyrui nesumokėjo atsiskaitymo už dvi savaites,apie 500Lt
ir lentpjūve Pauliuose,Jurbarko rajone.Vadovas p.Paulius-visiškas,juodas nesiskaitymas,tokį sunku įsivaizduoti.Ieško vergų,kurie ten gyventų ir neprašytų algos...Sąlygos prastos,nėra kur nusiprausti,parduotuvė-kaimiška,be prekių ir toli.
Jie greit atsidarys lentpjūvę/ves kažkur apie Kauną -saugokit savo vyrus
Už dvi savaites komandiruotėj su viršvalandžiais sumokėjo 300 vietoj žadėtų 750Lt
Darbas-nelegalus