Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis firmų sąrašas

QUOTE(rozinee @ 2008 09 15, 00:01)
Man asmeniškai įdomu ne žmogus atsako į šį klausimą, o kaip. Sorry už offtopic'ą smile.gif


Sveikos 4u.gif
Jo ištikrųjų tai klausimas apie algą ir man nelabai patinka,o tuo labiau kai darbdavys klausia per pirmąjį pokalbį.Aš vakar asmeniškai buvau vienam pokalbyje,tai taip juo nusivyliau doh.gif kažkokia mergaičiukė klausinėja tokių nesamonių,kad siaubas,toks įspūdis susidarė,kad išsitraukė iš interneto standartinius klausimus ir nežiūri į tai kuom tu dirbsi įmonėje ar buhalterė ar kokia parduotuvės pardavė,Čia VAKARŲ VERSLO VIZIJOJE,tai galvoju kad į antrą pokalbį jau nepakvies nes buvau pradėjusi atsakinėti klausimas į klausimą.
Atsakyti
Atsargiai su UAB Rationalis, kadangi jie klimpsta i skolas
Atsakyti
"Tarptautinis reklamos centras" -geriau ten nedirbti ir isvis jokiu reikalu netureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2008 10 02, 13:35)
"Tarptautinis reklamos centras" -geriau ten nedirbti ir isvis jokiu reikalu netureti mirksiukas.gif

Įdomu kodėl nėra argumentų biggrin.gif
Atsakyti
uab ARCHISETUS firma Vilniaus, bet yra filialas ir Kaune, visus finansinius reikalus tvarko savaip E.Jansas, firmos savininkas.
uab MOLIJA (Kaunas)
Abi firmeles nemoka pinigu uz atlikta darba. Arba moka mizeri i vokeli, juodi pinigai taip vadinami.
Atsakyti
Ar teko ką nors girdėti apie ,,Girteka" kviečia į pokalbį administratorės pareigoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 10 21, 15:24)
Ar teko ką nors girdėti apie ,,Girteka" kviečia į pokalbį administratorės pareigoms  g.gif

Aha, prieš du metus pažįstama ėjo į pokalbį dėl tų pačių pareigų. Sakė pasijuto, lyg jie ieško kažkokio tobulumo įsikūnijimo. bigsmile.gif Jiems reikia ne žmogaus o roboto. doh.gif Apsidžiaugė kai išėjo iš pokalbio. rolleyes.gif
Nežinau, gal dabar pasikeitė situacija. g.gif
Stebiu darbo skelbimus. Girtekai vis naujos administratorės reikia 2-3 kartus per metus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2008 10 22, 09:50)
Aha, prieš du metus pažįstama ėjo į pokalbį dėl tų pačių pareigų. Sakė pasijuto, lyg jie ieško kažkokio tobulumo įsikūnijimo.  bigsmile.gif Jiems reikia ne žmogaus o roboto.  doh.gif Apsidžiaugė kai išėjo iš pokalbio. rolleyes.gif
Nežinau, gal dabar pasikeitė situacija. g.gif
Stebiu darbo skelbimus. Girtekai vis naujos administratorės reikia 2-3 kartus per metus.  cool.gif


Šiandien buvau pokalbyje dėl administratorės vietos (ne pagal skelbimą internete). Labai puikiai elgėsi. Sakyčiau super pokalbis buvo, tikrai malonu buvo bendrauti. Ir nieko panašaus apie robotus. Žinoma neaišku kas jos klausinėjo, o kad reikia administratorių - nenuostabu, nes įmonė didelė ir tų administratorių visokių reikia.
Atsakyti
Nuoširdžiai nepatariu eiti dirbti į turizmo agentūrą "Ditmos projektai" - na nebent jums patinka nuolatinis staugimas (čia jau toks direktorės būdas - nuo jūsų ar jūsų darbo kokybės tai nepriklauso), nepagarba visiems, žeminimas, vengimas mokėti atlyginimą, "juoda buhalterija", ir 24 darbo valandos per parą be išeiginių.
Atsakyti
reiktų į šį sąrašiuką įtraukti ir UAB Aviaturas ir partneriai arba dar kitaip Sofa travel - viena ir ta pati firma, kolektyvas tai fainas ir legalu viskas, tik labai bloga ir slegianti atmosfera, kurią sukelia pats direktorius ir šiaip ten bardakas.
Atsakyti
Kas ką žinot apie ACONITUM ? pasidalinkit patirtimi g.gif
Atsakyti
Šiauliuose vienos antstolės kontora tai....Be komentarų.Išvilioja iš gero darbo, o sąlygos tai neatitinkančios jokių Darbo kodekse nurodytų normų.
Atsakyti