Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis firmų sąrašas

QUOTE(Leksa @ 2006 03 22, 16:14)
Turbut ne viena ieskanti darbo, kartais kreipiasi i firma, i kuria tikrai nesikreiptu, jei zinotu apie situacija joje. As siuo metu ieskau darbo, tai man (o manau ir kitoms) labai praverstu, jei ispetumet apie darboviete i kuria verciau net kojos nekelt. Zinau, jog yra tema, kurioje aptariamos darbovietes, o as siulau sioje tiesiog padaryti juodaji darbovieciu sarasa (toki, kaip juodasis  aukliu sarasas).

Pradesiu as.
UAB DZUKIJOS ARNIKA arba ARNIKA, Druskininkuose, direktorius A.Katilovskis. Isnaudoja darbuotojus kiek gali, nesumoka visu pinigu (placiau, jei kam idomu - i az.)
UAB SVORIS, Vilniuje. Dirbo mano pazistama. Problema - pinigai, tiksliau - ju nemokejimas.

Bukit aktyvios. Ispekim viena kita  4u.gif

doh.gif g.gif "AUKSO GIJA" dirbom mes! neduok dieve kam nors dar ten papult! savininke yra dievas ir jos zodziais sakant-jeigu as pasakiau, kad naktis, nors ir yra diena, reiskias yra naktis. prdzioje apsimes drauge, o paskui apsuks, kaip tik gali ir pinigu savo saziningai uzdirbtu{VOKELIUOSE, kaip dabar madoj}- doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif NEGAUSITE!!!
Atsakyti
na kagi ir aš prisijungsiu:

1. Lelija - baisi padėtis, atlyginimai maži, direktorė - savininkė kaip despotas, ir dar ką rašė laikraščiuose viskas yra tiesa.
2. Visalta - savininkai ir gamybos vadovė - jokio išsilavinimo baigusios proftechus vadovauti nemoka, pastovūs viršvalandžiai, rėkimas, kad tau kažkur reikia eiti ir tu negali likti po darbo niekam neįdomu, atlyginimas mažas.
3. Sauliaus Avulio IĮ prekiauja džinsais labai didelį viršininką vaizduoja - pienburnis, su žmonėm nesiskaito, sudarinėja terminuotas sutartis, nepatikai sudirbs ir išmes, atlyginimas mažas, personalas keičiasi pastoviai
Atsakyti
Na, šita temelė bent man pravertė: kaip tik skambino iš Tildės informacinių sistemų, nes buvau CV palikus internete, kad vertėjauju, tai dar nebuvau skaičius šios temelės, bet išgirdau, kad reikės versti techninius tekstus, sakiau, kad nesugebėsiu, nes verčiu grožinius, taigi daugiau nebekvietė. Bet pažiūrėjau internete, kas ta Tildė, kaip pradėjau atgailaut, kad gal būčiau susitvarkius, va, kokioj firmoj atsisakiau dirbt... Tai dabar be proto džiaugiuosi, kad atsisakiau:) Ir mane būtų išdūrę. Beje, tuos CV online tai tik žulikai ir teskaito, bent man taip atrodo. Nes prieš tai buvo skambinę irgi iš vertimų biuro Marso žiedas, kuris irgi su niekuo neatsiskaito. Tiems buvau sutikus verst, bet kai pasisakiau, kad dirbu garsioj leidykloj vertėja, patys nebepaskambino, matyt nutarė, kad neapmaus:)
Papildyta:
O dabar pridedu dar vieną nerimtą firmelę, bent jau su drauge galėjom nuo jos nukentėt, jei ne advokatai. Leidykla "Aktėja", leidžianti visokius ten "100 gražiausių pasaulio miestų" (mūsų vertimuks), gėlynų enciklopedijas ir t. t. Tai va, davė mano draugei verst tą knygą, liepė greitai, leido, kad ji drauges įdarbintų, vertėm iš viso penkiese, išmokėjo draugei avansą, o atlyginimą ėmė muilint. Jau buvo išleidę knygą ir ėjo nemažas pelnas, nes knyga sėdėjo perkamiausių sąraše, bet aiškino, kad jiems ten teko taisyt, kad vertimas buvo baisus, tararam, ir kad jie neišmokės pinigų, ir kad turėtumėm džiaugtis, kad iš mūsų pačių nereikalauja nuostolius atlygint... Ėjom pas advokatę, pasikaustėm teisiškai, tai, laimei, grasinant teismais, atlyginimą pavyko išsipešti. Beje, galit pastebėt: "Aktėjoj" knygas verčia vis kiti vertėjai. Matyt ne mes vienos taip buvom įklimpusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 08 liepos 2006 - 01:10
Drasiai i juodaji sarasa traukiu i UAB "Kilmine", tai expressmarket ir taupyk parduotuviu tinklai Kaune ir aplink ji. Nu nx kokia vergvaldyste... Jei kam placiau rasyti i azJ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikomama: 14 liepos 2006 - 17:06
sveikos 4u.gif
tubut jums neaktualu, bet restoranu tinklas Double Coffee irgi sugeba isnaudoti darbuotojus gun_bandana.gif parazitai! Per juos as sugaisau labai brangu savo gyvenimo laika, net pikta! bash.gif
Atsakyti
"Vaišinta" Kaune- turbut siaubu siaubas, tokiose darbo salygose niekam nelinkeciau dirbt - vairuotojai -"gaidziai", darbuotojos, iskaitant ir savininko zmona su seserim, - "vistos". ir visi vagia, turiu omeny -taip apie visus savininkas galvoja, uz kiekviena smulkmena isskaiciuoja is atlyginimo, -net uz sulauzyta seno rasomo stalciaus rankenele...Ant visu yra nezmoniskas klykimas, keiksmazodziai ir pan. Nu matot, tas savininkas - anksciau buves boksininkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renesans @ 2006 07 18, 16:51)
"Vaišinta" Kaune- turbut siaubu siaubas, tokiose darbo salygose niekam nelinkeciau dirbt - vairuotojai -"gaidziai", darbuotojos, iskaitant ir savininko zmona su seserim,  - "vistos". ir visi vagia, turiu omeny -taip apie visus savininkas galvoja, uz kiekviena smulkmena isskaiciuoja is atlyginimo, -net uz sulauzyta seno rasomo stalciaus rankenele...Ant visu yra nezmoniskas klykimas, keiksmazodziai ir pan. Nu matot, tas savininkas - anksciau buves boksininkas g.gif

Cia tai geras, "Vaisinta" musu kaimynai blink.gif
Nezinau, kaip ten viduj viskas, bet is savo, kaip kaimynu, pozicijos galiu tik tiek pasakyti - savininkas tik kazkur isvaziuoja, tai tuoj prasideda debosai, orgijos, grandioziniai baliai, buvo net ir zalos mums padaryta. Visuomet is ju puses tarp vairuotoju girdeti keiksmai ir daug kitokiu neartikuliuotu garsu...O zmona savininko, kiek zinau, ten dar ir buhalteriauja...Tai vat galima ir kazkokia nuomone apie firma susidaryti...

Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2006 07 16, 15:27)
sveikos  4u.gif
tubut jums neaktualu, bet restoranu tinklas Double Coffee irgi sugeba isnaudoti darbuotojus  gun_bandana.gif parazitai! Per juos as sugaisau labai brangu savo gyvenimo laika, net pikta!  bash.gif

Ejau kazkada i pokalbi pas juos, tai kai isgirdau darbo valandas ir pasakiau, kad nesusiderinsiu su paskaitom, tai isgirdau atsakyma, jog kiti tai susiderina... blink.gif tai koks cia derinimas, jei per darba i paskaitas nenueisi?
Atsakyti
juodojo sarašiuko viršūnej puikuojasi:
LIETUVOS PRAMONININKŲ KONFEDERACIJA (ATSTOVAUJA DARBDAVIUS)
jos vykdantysis dirikas - bash.gif devil.gif gun_bandana.gif RIMAS VARKULEVIČIUS, siaubingas vadovas + gun_bandana.gif MYKOLAS ALELIUNAS - gen direktoriaus pavaduotojas. šie du asmenys - yra košmaras
darbuotojų nevertina, algų nekelia (tik vienas su kitu makles daro)
Atsakyti
Finteisa - algos mazos, o jau firmos grietinele...
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2006 08 29, 13:24)
Finteisa - algos mazos, o jau firmos grietinele...

blink.gif
O čia tai geras, mano vyras turi versliuką ir su jais bendradarbiauja, paslaugomis patenkintas, kainos irgi nedidelės... Tai pasirodo, darbuotojus išnaudoja...
Atsakyti
AB "Alsa" su gen direktoriumi A. Prascevičiumi pries akis - kosmaras, pinigu nemoka, amzinai bankrutuoja, visas turtas arestuotas uz skolas buvusiem darbuotojiem gun_bandana.gif bash.gif
direktoriam ir tai min siulo, o likusia dali vokely, kurio negausi blink.gif
Atsakyti