QUOTE(Leksa @ 2006 03 22, 16:14)
Turbut ne viena ieskanti darbo, kartais kreipiasi i firma, i kuria tikrai nesikreiptu, jei zinotu apie situacija joje. As siuo metu ieskau darbo, tai man (o manau ir kitoms) labai praverstu, jei ispetumet apie darboviete i kuria verciau net kojos nekelt. Zinau, jog yra tema, kurioje aptariamos darbovietes, o as siulau sioje tiesiog padaryti juodaji darbovieciu sarasa (toki, kaip juodasis aukliu sarasas).
Pradesiu as.
UAB DZUKIJOS ARNIKA arba ARNIKA, Druskininkuose, direktorius A.Katilovskis. Isnaudoja darbuotojus kiek gali, nesumoka visu pinigu (placiau, jei kam idomu - i az.)
UAB SVORIS, Vilniuje. Dirbo mano pazistama. Problema - pinigai, tiksliau - ju nemokejimas.
Bukit aktyvios. Ispekim viena kita
Pradesiu as.
UAB DZUKIJOS ARNIKA arba ARNIKA, Druskininkuose, direktorius A.Katilovskis. Isnaudoja darbuotojus kiek gali, nesumoka visu pinigu (placiau, jei kam idomu - i az.)
UAB SVORIS, Vilniuje. Dirbo mano pazistama. Problema - pinigai, tiksliau - ju nemokejimas.
Bukit aktyvios. Ispekim viena kita
"AUKSO GIJA" dirbom mes! neduok dieve kam nors dar ten papult! savininke yra dievas ir jos zodziais sakant-jeigu as pasakiau, kad naktis, nors ir yra diena, reiskias yra naktis. prdzioje apsimes drauge, o paskui apsuks, kaip tik gali ir pinigu savo saziningai uzdirbtu{VOKELIUOSE, kaip dabar madoj}- NEGAUSITE!!!