QUOTE(Leksa @ 2006 04 02, 19:42)
2. Saulės Spektras. Žema įmonės kultūra. Motyvuoja- tiesiog kaip mokykloj, rėkimais, privertimas ir tt. O net ir ofise viskas sustatyta kaip mokykloje- daug suolų, už kurių sėdi vadybininkai, o preišais kaip mokytojas sėdi projekto vadovas. Kompų nesuteikia, jį turiu tik pr. vadovas.
kaip keista pamatyt šitą firmą šiam sąraše
. aš ten dirbau prieš 6 m., tai tikrai niekas niekada ant nieko nerėkdavo ir neversdavo
. o kompai vadybininkams ten tikrai nereikalingi darbui - juk ten vadybininko darbas - lankyti klientus ir pasirašinėti su jais tipines atspausdintas sutertis, tai kam dar tas kompas? nebent iš mandrumo
.
nors, ką aš žinau, gal kas nors pasikeitė, gal ir rėkia ant žmonių dabar.
šiaip tik subjektyvia savo nuomonę čia galima pateikti, ne visiems vienodai tose pačiose įmonėse gali būti. va jei nemoka atlygio, tai visai kas kita - čia jau nei pridėsi, nei atimsi
Papildyta:
daug kur čia nuskambėjo skundai dėl vokelių. aš tai iš vis nematau problemos - gi neimk jei nenori. ir iš viso, atlyginimo klausimus reikia aptart prieš darbinimąsį. ir jei netenkina neoficialus atlygis, tai neiti dirbti. o ne skųsti paskui darbdavį. pati ėmei pinigus, patenkinta buvai, kad gauni, o kai nebedirbi jau - tada skundi. absurdas kažkoks