Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 13, 15:20)
Sveikutes

Ramintuske visko buna,normalu,kad kartais nervai nelaiko.Viska pervargimas daro + kaip sakai,kad mmm artinasi,tai is vis.As tai pradedu siautet ir visi jau zino,kas man darosi lotuliukas.gif

Ai, kad siandien viena is tu dienu, kai nesiseka viskas... nusikociojau ryte nuo laiptu doh.gif paskui bajeriukai lauke, dar nepavyko uzsakymo padaryt internetu, o pabaigai dar tevas apsauke mane blink.gif Kad reikejo apie sunis pagalvot pries vaika darant ir mazdaug jam cia nesiskusk, o as tik norejau pasipasakot kazkam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2011 12 13, 13:45)
Ai, kad siandien viena is tu dienu, kai nesiseka viskas... nusikociojau ryte nuo laiptu doh.gif paskui bajeriukai lauke, dar nepavyko uzsakymo padaryt internetu, o pabaigai dar tevas apsauke mane blink.gif Kad reikejo apie sunis pagalvot pries vaika darant ir mazdaug jam cia nesiskusk, o as tik norejau pasipasakot kazkam verysad.gif

Ramintuske,kaip toj dainoj- buna dienu lyg tycia.
Ir man nesiseke siandien su uzsakymu,issirinkau prekes is VICTORIA'S SECRET ir ka jau einu moket,kai man pasakaiciavo uz atsiuntima vos kaip ne uz visas prekes,o jau taip apsidziaugus buvau doh.gif Jungiau lauk,nesu is tu,kurie pinigus is balos ima.
Ryt bus geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 13, 18:54)
Ramintuske,kaip toj dainoj- buna dienu lyg tycia.
Ir man nesiseke siandien su uzsakymu,issirinkau prekes is VICTORIA'S SECRET ir ka jau einu moket,kai man pasakaiciavo uz atsiuntima vos kaip ne uz visas prekes,o jau taip apsidziaugus buvau doh.gif Jungiau lauk,nesu is tu,kurie pinigus is balos ima.
Ryt bus geriau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aha, tikiuos ryt viskas eis kaip is pypkes ax.gif Nors ir vakaras truputi geresnis uz ryta rolleyes.gif
Atsakyti

Liabas. 4u.gif

Kur jus visos prapuolusios? mirksiukas.gif

Ramintuske,kaip jautiesi?
Atsakyti
Labukas, neprapuolę, bet, kad nuotaikos nėra tai nenoriu ir kitiems prieš šventes gadint verysad.gif esu laukime ir laukiu nežinau pati ko blush2.gif ...kad tik greičiau šitas košmaras baigtūsi verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš apsivertus pasiruošimais anytos jubiliejui, šį šeštadieniį bus, tai reikės pravesti biškuliuką tą balių ax.gif

sara ech suprantu kaip tau dabar sunku verysad.gif man gruodžio 16 d. bus 3 metai kaip darė abrazija, dabar kai prisimenu širdy suspaudžia verysad.gif tik laikas išgydys 4u.gif Stiprybės ir nenukabink nosies 4u.gif nors ir yra dabar skaudu, bet reik žiūrėt iš kitos pusės mirksiukas.gif O ateity susilauksit leliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 12 15, 14:21)
Labukas, neprapuolę, bet, kad nuotaikos nėra tai nenoriu ir kitiems prieš šventes gadint  verysad.gif esu laukime ir laukiu nežinau pati ko  blush2.gif ...kad tik greičiau šitas košmaras baigtūsi  verysad.gif

Sveikutes.

Negadinsi Sara mums nuotaiku,mes tam ir esam,kad tave galetume isklausyt ir pakalbet su tavim.Suprantu kaip tu jauties.
Ka daktarai pataria,laukt kol viskas issivalys?Kiek savaiteliu jums?
Papildyta:
[quote=Nemarioji,2011 12 15, 14:29]
sveikos 4u.gif

aš apsivertus pasiruošimais anytos jubiliejui, šį šeštadieniį bus, tai reikės pravesti biškuliuką tą balių ax.gif

sara ech suprantu kaip tau dabar sunku verysad.gif man gruodžio 16 d. bus 3 metai kaip darė abrazija, dabar kai prisimenu širdy suspaudžia verysad.gif tik laikas išgydys 4u.gif Stiprybės ir nenukabink nosies 4u.gif nors ir yra dabar skaudu, bet reik žiūrėt iš kitos pusės mirksiukas.gif O ateity susilauksit leliukų mirksiukas.gif
[/quote

Ir man ne per seniausiai buvo uzeja blogi prisiminimai.Skaiciavau kiek laiko jau butu mano vabaliukams kuriu netekau,bet greit nusipurciau,jei butu buves pirmas butu antro nebuve,jei butu buves antras,buciau Nojuko neturejus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
As kazkaip esu isitikinus,kad jie visada su manim.Vel sirdi pradejo skaudet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinduliuxxxx: 16 gruodžio 2011 - 13:47
Labukas,
...būtų 9 sav. jau dvi savaitės laukiam, bet kolkas niekas nevyksta eisiu kitą savaitę tyrimus darytis ir jei niekas nevyks A unsure.gif
...aš jau kažkaip net negalvoju kas būtų jeigu būtų yra kaip yra, svarbiausia bent vieną vaikiuką jau turim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sara, ateik, pakalbek, pabendrauk su mumis, bus lengviau..... Teisingai Spinduliukas sake, mes esame komanda 4u.gif
Mes Kaledom pasiruose, tik va laukiu rytoj siuntinuko su dovanom dovanelem ir bus viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2011 12 16, 14:30)
Labukas,
...būtų 9 sav. jau dvi savaitės laukiam, bet kolkas niekas nevyksta eisiu kitą savaitę tyrimus darytis ir jei niekas nevyks A  unsure.gif
...aš jau kažkaip net negalvoju kas būtų jeigu būtų yra kaip yra, svarbiausia bent vieną vaikiuką jau turim  rolleyes.gif

o tu nenori A? man tai nera blogiau negu laukimas verysad.gif
laikas sudelio viska i savo vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 12 16, 16:46)
Sveikos  4u.gif
Sara, ateik, pakalbek, pabendrauk su mumis, bus lengviau..... Teisingai Spinduliukas sake, mes esame komanda  4u.gif
Mes Kaledom pasiruose, tik va laukiu rytoj siuntinuko su dovanom dovanelem ir bus viskas  smile.gif
Papildyta:

o tu nenori A? man tai nera blogiau negu laukimas  verysad.gif
laikas sudelio viska i savo vietas  4u.gif

...be proto noriu, bet gydytojai liepia laukti, o aš taip blogai jaučiuosi, atrodo, kad ištisai pykina blush2.gif
...nu kaip nors išgyvensiu cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, ryt vaziuoju i vilniu akiniu pirkt ir dovaneliu ieskoti bigsmile.gif

QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 15, 15:38)
Ramintuske,kaip jautiesi?

Jau gerai 4u.gif

QUOTE(...sara... @ 2011 12 16, 15:53)
...be proto noriu, bet gydytojai liepia laukti, o aš taip blogai jaučiuosi, atrodo, kad ištisai pykina  blush2.gif
...nu kaip nors išgyvensiu  cool.gif

Bet tai kokie daktarai idomus, laukt veltui doh.gif As nelaukciau kitur kreiciaus kur man padarytu A...
Laikykis 4u.gif
Mano puske irgi labai svajoja apie vaikeli, bet va po A jau praejo 2,5men, bet dar neplanuoja... sako pirma visus tyrimus pasidarys, nebevartos alkoholio, kuri laika, na kad organizmas prasivalytu rolleyes.gif Pritariu jai, geriau neskubet, bet kad tik sekmingai viskas jai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 12 16, 15:53)
...be proto noriu, bet gydytojai liepia laukti, o aš taip blogai jaučiuosi, atrodo, kad ištisai pykina  blush2.gif
...nu kaip nors išgyvensiu  cool.gif

console.gif negali reikalauti? g.gif as prasyciau, kad darytu
Atsakyti