Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 12 05, 19:37)
Labas vakariukas  4u.gif
Atejau prisiduoti  biggrin.gif  Kagi treciadieni buvom didziajame echo, tai augam puikiam  wub.gif  ir toliau intensyviai sportuojam  biggrin.gif  o  sveriam jau 291g  thumbup.gif  ir gydytojas sake kad lyg pilvelyje mergyte gyvena  wub.gif  (bet dar galvos neduoda nukirsti  lotuliukas.gif ) Tai va tokios naujienos pas mus  smile.gif

smagu jog viskas puiku thumbup.gif ir toliau taip 4u.gif wub.gif

laba 4u.gif

o pas mus žiema, sniego bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas, kol suradau temą blush2.gif
...o mes gyvenam po truputį, jau susirinkom visus skiepus, dabar mažius kosti tai sėdim abu namuos ir niekur neinam... blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

lėtai judam biggrin.gif

sara sveikatėlės bernuželiui tavo 4u.gif
o aš vis niekaip neprisiruošiu nueiti skiepo doh.gif
o ką reiškia užrašas tavo profilyje verysad.gif jei nenori nesakyk, atsiprašau jei lendu į dušią blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 08 gruodžio 2011 - 13:48
QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 08, 14:47)
sveikos  4u.gif

lėtai judam  biggrin.gif

sara sveikatėlės bernuželiui tavo  4u.gif
o aš vis niekaip neprisiruošiu nueiti skiepo  doh.gif
o ką reiškia užrašas tavo profilyje  verysad.gif jei nenori nesakyk, atsiprašau jei lendu į dušią  blush2.gif

verysad.gif ...tai kas ir parašyta, nustojo vystytis leliukas ir laukiu pabaigos ar pats organizmas valysis ar reiks A :verysad:
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 12 08, 13:52)
verysad.gif ...tai kas ir parašyta, nustojo vystytis leliukas ir laukiu pabaigos ar pats organizmas valysis ar reiks A  :verysad:

Sveikos 4u.gif
Sara, laikykis, labai liudna, net nezinau ka pasakyti cray.gif cray.gif cray.gif

Mes tai neislendame is ligu doh.gif Kazkoks juodas periodas ant to kanto mano abu vaikai laukia po viena skiepa, bet vis nepasveikstam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 12 08, 13:52)
verysad.gif ...tai kas ir parašyta, nustojo vystytis leliukas ir laukiu pabaigos ar pats organizmas valysis ar reiks A  :verysad:

nu kaip liūdna verysad.gif stiprybės mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sara kaip gaila verysad.gif
Laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oi kokia ziemuze lauke.
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Visu pirma Sara labai labai tave uzjauciu verysad.gif

O mes gerai,cia kai jums parasiau,tai gal per daug buvau i kelnes idejus blush2.gif ,mano berniukas pakosejo 3d,tai turbut viskas buvo nuo dantuku,auginam paskutinius kruminukus,jau db dantuotas wub.gif
Tada nei nuotaikos buvo nieko,o db perku dovanas,puosiu namus,ruosiuos kaip priklauso sventems.
Dukriukui nupirkau 3DS,nepigu,nu bet manau dukriukas skraidys padebesiais.
Tuoj idesiu nuorodas ka pirkau mergytei ir ka berniukui. blush2.gif
Esam pasiute,jau toks isdaigininkas,jo pilni namai,db isikibo i visko uostyma ir vis sau fui fui fui ir liezuvi iskisa lotuliukas.gif

http://www.find-me-a...ight-light.html
cia berniukui dovanele.

http://www.amazon.co...l...1631&sr=8-4

Cia dukriuko.

Kur jus visos? puosiat namukus?
Atsakyti
Labukas, mes su vaikiuku namučiuose sėdim, kadangi abu nekokios sveikatėlės tai net šventėm nelabai ką ir ruošiamės, bet eglutę jau pasipuošėm rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka

Mes sestadieni pasipuosem irgi nedidele eglute. Dovaneles jau supirktos, puse supakuotu, kita puse dar laukia.
Sestadieni bandziau nusipirkti kazka Kaledom, tai yra ieskojau marskineliu. Nu musu kaime tai nieko neradau arba dydis manekeniu, arba bobulkom, arba prikrauta bekekiek doh.gif Vienu zodziu nieko negavau.
Siandien dar masina neuzsivede, vienu zodziu linksma. biggrin.gif

Beje dovaneles thumbup.gif. Patiks vaikams, ypac didziajai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITA777: 12 gruodžio 2011 - 22:12
Sveikutes brangiosios,
Sara 4u.gif

Sypsenele, labai smagu, kad taip augat thumbup.gif wub.gif

O as darbus kaupiu kaupiu vis juos atideliodama...cia del mokslu, reikia kursini baigiamaji, tada dar 1 refera parasyt iki 19d. smagu doh.gif
Mazius tai gerai auga tik siandien buvau pikta as labai ant jo ir ant sunio... isejom laukan tai viena tysia mane, kitas neduoda rankos, bega, griuna balon... neatlaike nervai parnesiau vaika namo, o suni partysiau ir dar inspiriau siknon blush2.gif mmm gal arteja, kad tokia as pikta ax.gif

Eglutes dar nepuosem ir dovanu beveik neturiu, tik Liu nupirkom medini arkliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2011 12 13, 11:49)
Sveikutes brangiosios,
Sara 4u.gif

Sypsenele, labai smagu, kad taip augat thumbup.gif  wub.gif

O as darbus kaupiu kaupiu vis juos atideliodama...cia del mokslu, reikia kursini baigiamaji, tada dar 1 refera parasyt iki 19d. smagu  doh.gif
Mazius tai gerai auga tik siandien buvau pikta as labai ant jo ir ant sunio... isejom laukan tai viena tysia mane, kitas neduoda rankos, bega, griuna balon... neatlaike nervai parnesiau vaika namo, o suni partysiau ir dar inspiriau siknon blush2.gif mmm gal arteja, kad tokia as pikta ax.gif

Eglutes dar nepuosem ir dovanu beveik neturiu, tik Liu nupirkom medini arkliuka smile.gif

Sveikutes

Ramintuske visko buna,normalu,kad kartais nervai nelaiko.Viska pervargimas daro + kaip sakai,kad mmm artinasi,tai is vis.As tai pradedu siautet ir visi jau zino,kas man darosi lotuliukas.gif
Atsakyti