Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

sveikos 4u.gif

Anesia nu ir bėdelės verysad.gif na ber svarbu jog jau viskas gerai thumbup.gif 4u.gif

aš jau dovanom apsirūpinau, tai laisva esu thumbup.gif

vakar taip fainiai pasileidom kalėdines dainas, visi puošėm kartu eglę, biškuliuką pasipuošėm kambarį, žvakių prisidegėm, dukrai papasakojau apie adventą..nu taip fainiai praleidom vakara visa šeima wub.gif

gal jau rašiau, bet dukrai riedučius, sunui suplaktuku kalamas kaladėles, krikstasūniui legu su makvynu, mažajam žmogučiui lanką su žaisliukais, o suaugusiems neperkam jau kelis metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 01, 12:33)
as zinokit nieko visiskai nesirupinu sventem,nes dar nieko nejauciu.Eglute gyva papuose vaikai,jei ne jie turbut dar jos nebutu cia  blush2.gif ant tiek esu suvargus,maziukas nzn kiek laiko blogai naktimis miega.
Taip norisi i Lietuva mamytei  ir broliui dovaneliu pasiust,turbut visko imsiuos paskutine minute.
Anesia ka tu perki maziukams,as nesugalvoju ka pirkt nei dukrai nei maziukui.Dukra pernai pasake,as zinau,kad jokiu seneliu salciu nera,kai as nueinu miegot,jus man cia dovanu pridedat.
Gal galit mergytes patart del dovanu 4u.gif

liudna, kad niurios nuotaikos, gaudyk balionus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes egle visada puosiam pries pat Kaledas, nes gyva statom, ilgai neisbuna po to, o ir vietos uzima doh.gif mes visada dideles perkam, man patinka taip, nebuvo nei vienu metu nuo mano vaikystes, kad nebutu dideles gyvos egles wub.gif
maziui pirkau vandens kilimeli piesimui, sing a ma jigs lele, ergoterapini stala, nameli grojanti, kur visokie mygtukai su garsais, masinyciu trasa is ELC click clack track.
dickei: dusu zele rinkinuka su fejomis vinksemis, karoliukus ir apyranke su minie, kitty porcelianiniu indu rinkinuka, vaikiska kokteiline ir ledaine viska daro kaip tikra, zaidima elefun gaudyti drugelius, ir zaidima i vsmile sistema
blush2.gif blush2.gif blush2.gif atrodo viskas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 01, 12:41)
sveikos  4u.gif

Anesia nu ir bėdelės  verysad.gif na ber svarbu jog jau viskas gerai  thumbup.gif  4u.gif

aš jau dovanom apsirūpinau, tai laisva esu  thumbup.gif

vakar taip fainiai pasileidom kalėdines dainas, visi puošėm kartu eglę, biškuliuką pasipuošėm kambarį, žvakių prisidegėm, dukrai papasakojau apie adventą..nu taip fainiai praleidom vakara visa šeima  wub.gif

gal jau rašiau, bet dukrai riedučius, sunui suplaktuku kalamas kaladėles, krikstasūniui legu su makvynu, mažajam žmogučiui lanką su žaisliukais, o suaugusiems neperkam jau kelis metus  ax.gif

aciu 4u.gif svarbu viskas praeity smile.gif

nu kaip fainai, jusu namuose jau sventemis kvepia wub.gif
Atsakyti
ogo Anesia bigsmile.gif ar ne perdaug dovanų bigsmile.gif biggrin.gif kažkaip aš pernai gerokai persistengiau, šiais metais galvojau užteks po vieną dovaną, nes iš seneliu, kūminų gaus ir taip nėr vietoj per visus žaislus.
Papildyta:
ai juk tyliai giriuosi jog jau beveik dvi savaites darom į puodą ir nebesysina į kelnes thumbup.gif , viską darom į puodą thumbup.gif Dedu pampersą tik einant gult ir naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 01, 13:25)
ogo Anesia  bigsmile.gif ar ne perdaug dovanų  bigsmile.gif  biggrin.gif  kažkaip aš pernai gerokai persistengiau, šiais metais galvojau užteks po vieną dovaną, nes iš seneliu, kūminų gaus ir taip nėr vietoj per visus žaislus.
Papildyta:
ai juk tyliai giriuosi jog jau beveik dvi savaites darom į puodą ir nebesysina į kelnes  thumbup.gif , viską darom į puodą  thumbup.gif Dedu pampersą tik einant gult ir naktį  ax.gif

Tai mane KAledu senis remia biggrin.gif pirkau pora didesniu dovanu, kitas smulkmenas, nes reikia i darzeli ir mokyklele. Dar seneliams ir broliui atiduosiu po dovana, pades po savo eglutem, o as tik pinigus susirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 12 01, 14:14)
Tai mane KAledu senis remia biggrin.gif pirkau pora didesniu dovanu, kitas smulkmenas, nes reikia i darzeli ir mokyklele. Dar seneliams ir broliui atiduosiu po dovana, pades po savo eglutem, o as tik pinigus susirinksiu biggrin.gif

aš šiais metais irgi dariau seneliams visas dovanas supirkau, tik pinigais atsibašliavo ir psio....
Atsakyti

QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 11 30, 19:17)
Sveikutes 4u.gif
Seniai pas jus bebuvau. blush2.gif
Sergu ir maziuka apkreciau verysad.gif ,vabaliukas kosti.Vienu zodziu vos prakvepuoju,atrodo is nosies nevarva,prakvepuot negaliu.

Akilezna as visada visokia mesyte marinuodama uzpilu avyjuogiu ajieju,nesvarbu,ar guliasui,ar kepsniukam,apsoliuciai viskam ji naudoju,viena diena fazana marinavau ir mb uzmate,kad alyvuogiu alieju naudoju,nustebo,o kam.Man taip skaniau.
Kai pastojau su maziuku kitokio aliejaus nebeperku,kepimui avyvuogiu aliejus vienoks,salotom kitoks,kai valgai nera sleikstulio,kaip nuo paprasto aliejaus.

Siaip manasis nera is valgiuju,db kai serga,visiskai nebevalgo  verysad.gif

Spinduliuxxx sveikateles jums 4u.gif

QUOTE(Anesia @ 2011 12 01, 12:01)
Sveikos merginos  4u.gif
Sveikinu su pirma ziemos diena  bigsmile.gif Nepanasu, ane?  biggrin.gif
Sveikatos visiems ligoniukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mes aciudie jau sveiki, ilgai nepasakosiu, trumpas reziume: maziui buvo plauciu uzdegimas, dicke nukrito, itare smegenu sutrenkima savaoitgali praleido ligonineje, nepasitvirtino bijau.gif
As intensyviai prekinuosi Kaledoms, dovaneles perku, vien vaikam kiek vnt reikia  doh.gif bet man malonus sitie rupesciai, tik piniginei ne  lotuliukas.gif

Vajei Anesia kaip baisu. jums irgi 4u.gif Ale dovanu vaikuciai kiek gaus, bus laimes.

Nemarioj turejo buti grazus vakaras pas jus. Didzioji siandien ar nepasakos darzeli smile.gif

O mano mazaji vaika kazkas pakeite. Jau toks sirsiukas, nei guleti, nei sedeti, nei nesti. Naktys ir doh.gif Gal dantys, bet atrodo nieko nematau, nei dantenos istinusios.
Dovanelem ir as jau pasirupinau, tai dabar ramu. Belieka tik supakuoti. Tik mazajam neturiu dar. Nezinau ka cia padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 01, 14:55)
aš šiais metais irgi dariau seneliams visas dovanas supirkau, tik pinigais atsibašliavo ir psio....

geriausiai taip, nes mes geriau zinom ko reikia jiem, ir seneliams maziau bedu smile.gif
del puoduko kokie saunuoliai jus thumbup.gif maniskis ant puodo ne pro kur neseda schmoll.gif matyt dar nedasuto jam kam jis reikalingas g.gif
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2011 12 01, 15:15)
Spinduliuxxx sveikateles jums  4u.gif
Vajei Anesia kaip baisu. jums irgi 4u.gif  Ale dovanu vaikuciai kiek gaus, bus laimes.

Nemarioj turejo buti grazus vakaras pas jus. Didzioji siandien ar nepasakos darzeli smile.gif

O mano mazaji vaika kazkas pakeite. Jau toks sirsiukas, nei guleti, nei sedeti, nei nesti. Naktys ir doh.gif  Gal dantys, bet atrodo nieko nematau, nei dantenos istinusios.
Dovanelem ir as jau pasirupinau, tai dabar ramu. Belieka tik supakuoti. Tik mazajam neturiu dar. Nezinau ka cia padovanoti.

aciu 4u.gif
jums irgi 4u.gif uz blogas naktis, bet gal tikrai dantys, as tai zinok saviskiam kitu ir nemaciau dantu, atrodo vaikas piktas, ziuriu dantenas, nu neina dantys, po keliu dienu, bac islindo, tokia is manes ir ziuretoja lotuliukas.gif va danar irgi iltiniu nera, bet ir nematau pozymiu. gal vel netiketai islys biggrin.gif
Atsakyti
Anesia ar tebemaitini MP?ar daug yra maitinančių dar?

Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 01, 15:44)
Anesia ar tebemaitini MP?ar daug yra maitinančių dar?

Maitinu pilnu pajegumu, nenori manes mazius paleisti ax.gif
Atsakyti
As tai irgi dar maitinu. Ir baisiai dziaugiuosi su kiekvienu menesiu, kad dar yra pienuko.
As nusitraukineju, todel baisiai bijojau, kad nedingtu pienukas.
Atsakyti
Labas vakariukas 4u.gif
Atejau prisiduoti biggrin.gif Kagi treciadieni buvom didziajame echo, tai augam puikiam wub.gif ir toliau intensyviai sportuojam biggrin.gif o sveriam jau 291g thumbup.gif ir gydytojas sake kad lyg pilvelyje mergyte gyvena wub.gif (bet dar galvos neduoda nukirsti lotuliukas.gif ) Tai va tokios naujienos pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 12 05, 19:37)
Labas vakariukas  4u.gif
Atejau prisiduoti  biggrin.gif  Kagi treciadieni buvom didziajame echo, tai augam puikiam  wub.gif  ir toliau intensyviai sportuojam  biggrin.gif  o  sveriam jau 291g  thumbup.gif  ir gydytojas sake kad lyg pilvelyje mergyte gyvena  wub.gif  (bet dar galvos neduoda nukirsti  lotuliukas.gif ) Tai va tokios naujienos pas mus  smile.gif

Kaip saunu, aukit ir toliau taip gerai. wub.gif
Atsakyti