Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

Labas vakaras 4u.gif
as tai visa savaitgali pradirbau smile.gif jau taip sunku buvo isivaziuoti po biuletenio kad sakes, matyt per daug uzsitinginiavau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sypsenele su savaitelem 4u.gif

as vakar sokiuos jau buvau, nelabai te praleidau, greit pasivijau, tai atrodo jog nelabai ir buvau praleidus, bet merginos buvo pasisgedusios jau biggrin.gif ir vadove klause kur buvau dingus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 15, 16:29)
sveikos  4u.gif

sypsenele su savaitelem  4u.gif

aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 11 15, 18:54)

Kazkada kt temoj bendravom.. Pamaciau nika tawo tai lb lb sveikinu tave yahoo.gif
Atsakyti
O kaip smagu Nemarioji, kad isejai pasisokti.
O mes sokam jau kelios dienos ir naktys. Mazajam nosiarykles uzdegimas, gavom antibiotiku. Bais nenoriu, bet be ju neissisuksim. Piktas, kai seskas.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 21:49)
O mes sokam jau kelios dienos ir naktys. Mazajam nosiarykles uzdegimas, gavom antibiotiku. Bais nenoriu, bet be ju neissisuksim. Piktas, kai seskas.

Oi... verysad.gif Sveikit. 4u.gif

Mano vaikinas irgi bludit pradejo. Sakau, gal dantys. Vakar net temperatura matavau. Nu ner ramybes nei diena, nei nakti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 20:49)

aga faina, as adrenalino pasikraunu thumbup.gif

sveikateles 4u.gif mums irgi jos reik, mažius apsisnargliavo doh.gif vakar tempos buvo, bet pati nukrito, man toks itarimas jog dantys, nes seiles teka kaip pas kudi koki g.gif
dar zadejau vest pas gydytoja, bet ka ji pasakys g.gif viska ir taip zinau ka daryt, o dar kokia bacila pasigausim toj poliklininkoj.

laba 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2011 11 15, 22:40)
Kazkada kt temoj bendravom.. Pamaciau nika tawo tai lb lb sveikinu tave yahoo.gif

aciukas 4u.gif o kaip tau sekasi auginti maziukus????
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 20:49)

Sveikatytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 18, 10:52)
sveikateles  4u.gif mums irgi jos reik, mažius apsisnargliavo  doh.gif vakar tempos buvo, bet pati nukrito, man toks itarimas jog dantys, nes seiles teka kaip pas kudi koki  g.gif
dar zadejau vest pas gydytoja, bet ka ji pasakys  g.gif viska ir taip zinau ka daryt, o dar kokia bacila pasigausim toj poliklininkoj.

laba  4u.gif

Sveikatytes ir Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O as pasigirsiu blush2.gif jau jauciu savo maziuka wub.gif Jau kelias dienas dziugina savo pirmaisiais bumsiukais clap.gif yahoo.gif pagaliau ir as pajutau ka tai reiskia wub.gif neralus jausmas wub.gif wub.gif wub.gif nera zodziu apsakyti kaip jauciuosi biggrin.gif norisi ir rekti ir verkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 11 18, 11:07)

O as pasigirsiu  blush2.gif  jau jauciu savo maziuka  wub.gif Jau kelias dienas dziugina savo pirmaisiais bumsiukais  clap.gif  yahoo.gif pagaliau ir as pajutau ka tai reiskia  wub.gif  neralus jausmas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nera zodziu apsakyti kaip jauciuosi  biggrin.gif  norisi ir rekti ir verkti lotuliukas.gif

sveikinam wub.gif nerealus tai jausmas wub.gif
Atsakyti
Ignuciui sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pas kokia gydytoja einat. Vakar sakyciau nedaug vaiku buvo.
Sypsenele su bumsiukais 4u.gif . Tikrai nerealus jausmas tie spyriai. Su kiekviena diena jie tik dar dides. Man tai labai tie bumsiukai patiko, ypac, kad mano berniukai labai mamos neskriaude. biggrin.gif
O mano mazius siandien jau geresnis ir nakti gerai miegojo. As tik negalejau ilgai uzmigti, vis galvojau kada cia reiks sokti is lovos ir supti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 18, 12:50)
Ignuciui sveikateles 4u.gif  4u.gif  4u.gif Pas kokia gydytoja einat. Vakar sakyciau nedaug vaiku buvo.
O mano mazius siandien jau geresnis ir nakti gerai miegojo. As tik negalejau ilgai uzmigti, vis galvojau kada cia reiks sokti is lovos ir supti biggrin.gif

pas Indr.
už gerą naktelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 18, 13:14)
pas Indr.
už gerą naktelę  4u.gif

Aciu. Mes ir pas ta pacia.
Atsakyti