Labas vakaras
as tai visa savaitgali pradirbau jau taip sunku buvo isivaziuoti po biuletenio kad sakes, matyt per daug uzsitinginiavau
sveikos
sypsenele su savaitelem
as vakar sokiuos jau buvau, nelabai te praleidau, greit pasivijau, tai atrodo jog nelabai ir buvau praleidus, bet merginos buvo pasisgedusios jau ir vadove klause kur buvau dingus
sypsenele su savaitelem
as vakar sokiuos jau buvau, nelabai te praleidau, greit pasivijau, tai atrodo jog nelabai ir buvau praleidus, bet merginos buvo pasisgedusios jau ir vadove klause kur buvau dingus
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 11 15, 18:54)
Kazkada kt temoj bendravom.. Pamaciau nika tawo tai lb lb sveikinu tave
O kaip smagu Nemarioji, kad isejai pasisokti.
O mes sokam jau kelios dienos ir naktys. Mazajam nosiarykles uzdegimas, gavom antibiotiku. Bais nenoriu, bet be ju neissisuksim. Piktas, kai seskas.
O mes sokam jau kelios dienos ir naktys. Mazajam nosiarykles uzdegimas, gavom antibiotiku. Bais nenoriu, bet be ju neissisuksim. Piktas, kai seskas.
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 21:49)
Oi... Sveikit.
Mano vaikinas irgi bludit pradejo. Sakau, gal dantys. Vakar net temperatura matavau. Nu ner ramybes nei diena, nei nakti...
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 20:49)
aga faina, as adrenalino pasikraunu
sveikateles mums irgi jos reik, mažius apsisnargliavo vakar tempos buvo, bet pati nukrito, man toks itarimas jog dantys, nes seiles teka kaip pas kudi koki
dar zadejau vest pas gydytoja, bet ka ji pasakys viska ir taip zinau ka daryt, o dar kokia bacila pasigausim toj poliklininkoj.
laba
Labas rytas
Papildyta:
aciukas o kaip tau sekasi auginti maziukus????
Papildyta:
Sveikatytes
Papildyta:
Sveikatytes ir Jums
Papildyta:
O as pasigirsiu jau jauciu savo maziuka Jau kelias dienas dziugina savo pirmaisiais bumsiukais pagaliau ir as pajutau ka tai reiskia neralus jausmas nera zodziu apsakyti kaip jauciuosi norisi ir rekti ir verkti
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2011 11 15, 22:40)
Kazkada kt temoj bendravom.. Pamaciau nika tawo tai lb lb sveikinu tave
aciukas o kaip tau sekasi auginti maziukus????
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 17, 20:49)
Sveikatytes
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 18, 10:52)
sveikateles mums irgi jos reik, mažius apsisnargliavo vakar tempos buvo, bet pati nukrito, man toks itarimas jog dantys, nes seiles teka kaip pas kudi koki
dar zadejau vest pas gydytoja, bet ka ji pasakys viska ir taip zinau ka daryt, o dar kokia bacila pasigausim toj poliklininkoj.
laba
laba
Sveikatytes ir Jums
Papildyta:
O as pasigirsiu jau jauciu savo maziuka Jau kelias dienas dziugina savo pirmaisiais bumsiukais pagaliau ir as pajutau ka tai reiskia neralus jausmas nera zodziu apsakyti kaip jauciuosi norisi ir rekti ir verkti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 11 18, 11:07)
sveikinam nerealus tai jausmas
Ignuciui sveikateles Pas kokia gydytoja einat. Vakar sakyciau nedaug vaiku buvo.
Sypsenele su bumsiukais . Tikrai nerealus jausmas tie spyriai. Su kiekviena diena jie tik dar dides. Man tai labai tie bumsiukai patiko, ypac, kad mano berniukai labai mamos neskriaude.
O mano mazius siandien jau geresnis ir nakti gerai miegojo. As tik negalejau ilgai uzmigti, vis galvojau kada cia reiks sokti is lovos ir supti
Sypsenele su bumsiukais . Tikrai nerealus jausmas tie spyriai. Su kiekviena diena jie tik dar dides. Man tai labai tie bumsiukai patiko, ypac, kad mano berniukai labai mamos neskriaude.
O mano mazius siandien jau geresnis ir nakti gerai miegojo. As tik negalejau ilgai uzmigti, vis galvojau kada cia reiks sokti is lovos ir supti
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 18, 12:50)
Ignuciui sveikateles Pas kokia gydytoja einat. Vakar sakyciau nedaug vaiku buvo.
pas Indr.
už gerą naktelę
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 18, 13:14)
Aciu. Mes ir pas ta pacia.