Labukas, o aš kolkas ieškausi darbuko, bet vaikas vistiek kasdien eina į darželį...
Sveikos,
as tai jau senai i darba sugrizau. Rokas su aukle visa vasara buvo, o dabar i darza eina. Tik gaila iki galo neisgydziau, tai siandien vel namie
as tai jau senai i darba sugrizau. Rokas su aukle visa vasara buvo, o dabar i darza eina. Tik gaila iki galo neisgydziau, tai siandien vel namie
QUOTE(Požiūris @ 2012 09 25, 12:49)
Sveikos,
ooo kas pasirodė nu malonu malonu dažniau užsuk
kas pas tave naujesnio?
QUOTE(Nemarioji @ 2012 09 25, 13:03)
Kad nieko naujo. Nesinorejo dar i darba, mielai namie dar metus-kitus buciau pasedejus, bet beda, kad vaiku daugiau tai nenoriu
Labai pergyvenau del darzo, kad verks, nepatiks ir pan. Bijau garsiai sakyt, bet eina be problemu, net buckio nespeju paprasyt, kaip i grupe nusuoliuoja. Bet beda, kad dar pries pradedant lankyti darza jam prasidejo sloga. Vistiek vedem 3d iki savaitgalio. Isismarkavo dar labiau, tai savaite gydemes. Bet iki galo nepasveiko, ir toliau kosejo, bt i darza vedziau dvi savaites. Labai norejos greiciau pripratint, nes su MB atostogas susideliojom, o si savaite man paskutine. Nu, bet ka, vel isismarkavo, siandien jau nt nevedziau. Ryt irgi nevesiu. Parsitempiau is mamos bioptrona, inhaliatoriu-gydysimes kitaip.
labutis uogytes
Papildyta:
Kaip jus laikotes labai jusu pasilgau , vis laiko neturiu uzsukti pasiziureti kaip jums sekasi velai grystu is darbuko, mano mergina jau eina y darzely bet dar geria mano pieniuka bet tik is buteliuko tikra tetes vaikas
Papildyta:
Kaip jus laikotes labai jusu pasilgau , vis laiko neturiu uzsukti pasiziureti kaip jums sekasi velai grystu is darbuko, mano mergina jau eina y darzely bet dar geria mano pieniuka bet tik is buteliuko tikra tetes vaikas
Sveikos
Saunu, kad atsigavo kazkiek pokalbiai.
As jau uzmirsau, kad nedirbau kazkada Mazius i diena paejo 2 dioenas po 2 val ir 1 diena iki pietu, vsio Antra savaite is bronchito neislendam Ejo sunkiai, verke, reke ne tas zodis, bet nusiramindavo ir tada gerai buvo. Su darzeliu tai isvis visa istorija buvo, atejome pirma diena i darza, pabuvau su vaiku pusantros val, kai pamaciau kaip aukletoja elgiasi su vaikais, ir cvia man bunant ten. Kita diena nuejau poas direktore ir pasakiau: arba keliate mus i kita grupe, arba mes visai nelankome darzelio. Pradzioje bande aiskinti, kad negali perkelti, neva savivaldybe neleidzia keisti sarasu, bet pamate, akd as rimtai nusiteikus, o darzelyje laisvu vietu yra, ne is populiariuju, perkele Dabar atrodo aukletojos nieko...
Ir as, aciu Dievui, jau nemaitinu
As jau uzmirsau, kad nedirbau kazkada Mazius i diena paejo 2 dioenas po 2 val ir 1 diena iki pietu, vsio Antra savaite is bronchito neislendam Ejo sunkiai, verke, reke ne tas zodis, bet nusiramindavo ir tada gerai buvo. Su darzeliu tai isvis visa istorija buvo, atejome pirma diena i darza, pabuvau su vaiku pusantros val, kai pamaciau kaip aukletoja elgiasi su vaikais, ir cvia man bunant ten. Kita diena nuejau poas direktore ir pasakiau: arba keliate mus i kita grupe, arba mes visai nelankome darzelio. Pradzioje bande aiskinti, kad negali perkelti, neva savivaldybe neleidzia keisti sarasu, bet pamate, akd as rimtai nusiteikus, o darzelyje laisvu vietu yra, ne is populiariuju, perkele Dabar atrodo aukletojos nieko...
QUOTE(Anesia @ 2012 09 26, 10:28)
Sveikos
Oho, musu aukletojos tai labai geros, o ir Rokas noriai eina Tik jauciu irgi bronchitas.
labas rytas
ligoniukams mes kol kas laikomės, bet irgi vienu momentu buvom pradėję kosit, bet per savaitgalį greit sugriebiau ir pasveikom dar biški pakoso, bet nepavojingai kaip sakau ir labai labai retai, tai į darželį eina.
pas Igną auklėtojos superinės, nes dukros buvusios auklėtojos
ligoniukams mes kol kas laikomės, bet irgi vienu momentu buvom pradėję kosit, bet per savaitgalį greit sugriebiau ir pasveikom dar biški pakoso, bet nepavojingai kaip sakau ir labai labai retai, tai į darželį eina.
pas Igną auklėtojos superinės, nes dukros buvusios auklėtojos
labutis mergytes
sveikos merginos
kaip gyvenat?ar nesergat?
ar ruošiatės jau kalėdoms, perkat dovanėles?ka perkat?
apmirus ta mūsų temikė, bet taip faina čia būdavo papliurpt kaip kas gyvena
Mes gyvenam gerai, pirkinėjuos jau kalėdoms dovanėles, tuoj prasidės švenčių maratonas
kaip gyvenat?ar nesergat?
ar ruošiatės jau kalėdoms, perkat dovanėles?ka perkat?
apmirus ta mūsų temikė, bet taip faina čia būdavo papliurpt kaip kas gyvena
Mes gyvenam gerai, pirkinėjuos jau kalėdoms dovanėles, tuoj prasidės švenčių maratonas
Labuka
Jo temute aprimus. Mes ir jau perkam dovaneles. Perkam tik vaikams, nes jau suaugusiams nebelieka
Gyvenam ir gerai, bet baisiai pasiilgau darzelio . Didysis neuzsiciaupia, o taip noretusi ramybes nors valandelei .Mazasis ir zmogus voras, lipa kur netingi, tik spek gaudyt. Vienu zodziu yra kas veikt.
Jo temute aprimus. Mes ir jau perkam dovaneles. Perkam tik vaikams, nes jau suaugusiams nebelieka
Gyvenam ir gerai, bet baisiai pasiilgau darzelio . Didysis neuzsiciaupia, o taip noretusi ramybes nors valandelei .Mazasis ir zmogus voras, lipa kur netingi, tik spek gaudyt. Vienu zodziu yra kas veikt.
QUOTE(TITA777 @ 2012 12 04, 16:13)
Labuka
mes irgi tik vaikams pagrinde.
mano Aistė vėjaraupiais susirgo, bet lengva forma ir skiepyta buvo, tai jai nei tempos, kokie 10 spuogų tik, tai
Ignas ein į darželį ir kol kas laikos, bus matyt kaip kitą savaitę ar nepareis ir jam vėjaraupiai
laba
kur kitos merginos dingusios?
aš jau beveik visiems supirkau dovanas
sekmadienį pasipuošėm eglutę su advento prasidėjimu vaikai iškaulijo, aš dar būčiau nepuošus.
pala greičiausiai nesakiau jog turim katinėlį Kornich reksą, tai mylim be galo o vaikams kiek džiaugsmo..dar tik 3 mėn tėra tam mūsų katinui