Labukas, nedingę mes tik miegam kartu su visom o jei rimtai tai mes jau seniai lopšelinukai, mama kolkas be darbuko tai laukiam rugsėjo ir vėl viskas bus iš pradžių, startuosim, kas lopšelin, o kas į darbo rinką liesis
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 15:15)
aš irgi noriu į darbą, noriu dirbt, ne man sėdėt su vaikais namuose, negaliu būt namų šeimininkė
garderoba atsinaujinau darbinį, tai tik ir laukiu
garderoba atsinaujinau darbinį, tai tik ir laukiu
man tu dvieju metu daugiau negu per daug as, kai einu i darba jauciuosi zmogumi
sitas aspektas grizimo i darba ypac malonus tik man po dvieju savaiciu darbo vel "nera ka apsirengt"
QUOTE(...sara... @ 2012 08 21, 15:19)
Labukas, nedingę mes tik miegam kartu su visom o jei rimtai tai mes jau seniai lopšelinukai, mama kolkas be darbuko tai laukiam rugsėjo ir vėl viskas bus iš pradžių, startuosim, kas lopšelin, o kas į darbo rinką liesis
bet dabar vasara nelanket lopselio? ui, kaip as bijau darzo, maniskis mamyciukas didelis ir bijo svetimu, tai sunkus laukia pripratimas
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 16:00)
sitas aspektas grizimo i darba ypac malonus tik man po dvieju savaiciu darbo vel "nera ka apsirengt"
bet dabar vasara nelanket lopselio? ui, kaip as bijau darzo, maniskis mamyciukas didelis ir bijo svetimu, tai sunkus laukia pripratimas
Anesia ar bemaitini?
reik nusiteikt optimistiškai ir tikrai jau vaikui neparodyt
sara o kaip vasarėlė praleidot?gal kur buvot?
o kaip su pampersais reikalai?puodu?ar daug jau šnekat?
Ignas tai varo jau žmonių kalba viską, tik kai kuriuos žodžius per save perleid pvz kaip mašina-jam mapeda arba pirmas raides nesako kaip saga -aga...
Labu
Na lyginant su kitais tikrai nesunku, tik truputi mano vaika veikia neigiamai aukletoju kaitaliojimasis, o ten daznas labai...tai kai tik nauja aukletoja vis buna slapiu kelniu, o visa kita jau liuks, bet as Liu po pietu miego pasiimu, tai jis ne visa diena ten buna
Smagu, kad jau issikapstet
Man ir kai susiradau darba, tai antras kvepavimas atsirado o dar siandien mano nauja pirkini V atvarys, kaip laukiu
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 20, 14:34)
Ramintuske džiugu jog sveiksti ir faina dėl darbo tai Lu nebuvo sunku priprast prie darželio?
Na lyginant su kitais tikrai nesunku, tik truputi mano vaika veikia neigiamai aukletoju kaitaliojimasis, o ten daznas labai...tai kai tik nauja aukletoja vis buna slapiu kelniu, o visa kita jau liuks, bet as Liu po pietu miego pasiimu, tai jis ne visa diena ten buna
QUOTE(Anesia @ 2012 08 20, 21:04)
Bet dabar visi jau sveiki ir laimingi
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj Dickei mokykla, maziui darzas Bile nesirgtu, visa kita dzin
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj Dickei mokykla, maziui darzas Bile nesirgtu, visa kita dzin
Smagu, kad jau issikapstet
Man ir kai susiradau darba, tai antras kvepavimas atsirado o dar siandien mano nauja pirkini V atvarys, kaip laukiu
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 21, 16:52)
mašina ?
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 16:00)
...mes lankėm ir vasarą, tik rugpjūtį mūsų darželis atostogauja tai ir mes kartu
...o šiaip atostogos buvo kaip visada pajūris, visokios mini išvykos ir mus kolkas tai veža: mano vaikas išvykose atsigauna
...su puoduku nedraugaujam, o šiaip pilnai kalbam, šokam, dainuojam ir labai mėgstam dėmesį savo atžvilgiu, kažkoks pamaiva mūsų vaikas
...mokam eilėraštukų tik kartais reikia vertėjo, nes per skubėjimą sumalami žodžiai ir nelabai kiti supranta tik mama
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 23, 10:36)
moto
tu su motociklu moki važiuot, šakės tai baikerė gal esi?
laba
šiandien į susirinkima einu pas Igna į grupę, žiūrėsim ka sakys, nors ir taip viska žinau
kita savaitę jaučiu pradėsim pratintis
Anesia o kas su tavo vaikais būna?
Svveikos
2 menesiai nebe
o maniskis visiskas kudikis kalbet nekalba, varo i kelnes, uztad turi milijona oziui
aukletojos vasara visada keiciasi, ateis ruduo ir bus pastovios
darbas-jega
super puper
visa vasara buvo atvaziavusi mociutes sesuo, tai vaikai su dviem promociutem buvo sia sav vyras atostogauja su vaikais pas savo mama, kita savaite mano mama atostogaus su anukais o tada jau darzas/mokykla
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 16:52)
Anesia ar bemaitini?
2 menesiai nebe
o maniskis visiskas kudikis kalbet nekalba, varo i kelnes, uztad turi milijona oziui
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 21, 16:52)
darbas-jega
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 23, 10:36)
moto
super puper
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 23, 14:19)
:Anesia o kas su tavo vaikais būna?
visa vasara buvo atvaziavusi mociutes sesuo, tai vaikai su dviem promociutem buvo sia sav vyras atostogauja su vaikais pas savo mama, kita savaite mano mama atostogaus su anukais o tada jau darzas/mokykla
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 23, 14:19)
tu su motociklu moki važiuot, šakės tai baikerė gal esi?
Dar mokaus iki baikeres irgi dar toli, bet viskas savu laiku tereikia priprast prie naujo moto, kad orai erzina negaliu net kieme pavazinet
QUOTE(Anesia @ 2012 08 23, 21:03)
darbas-jega
super puper
darbas-jega
super puper
Na tai taip
Aha, ryt man darbas nuo 3 val (rungtynes kases), tai issimiegosim su Liu, nevesiu darzelin ta proga
Labuka
Kai as ziuredavau tylu ramu buvo, tik nepaziurejau cia jau visi plepalai.
Jo eis Matas i darzeli, tik nezinau kiek ilgai. Greiciau tas darzelis, nes namuose neranda sau vietos.
Kai as ziuredavau tylu ramu buvo, tik nepaziurejau cia jau visi plepalai.
Jo eis Matas i darzeli, tik nezinau kiek ilgai. Greiciau tas darzelis, nes namuose neranda sau vietos.
sveikos
kaip laikotės?
Aš jau dirbu, vaikai į darželį, mes į darbus ir sukamės ratu
kaip laikotės?
Aš jau dirbu, vaikai į darželį, mes į darbus ir sukamės ratu