Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

Labukas, nedingę mes tik miegam kartu su visom g.gif o jei rimtai tai mes jau seniai lopšelinukai, mama kolkas be darbuko tai laukiam rugsėjo ir vėl viskas bus iš pradžių, startuosim, kas lopšelin, o kas į darbo rinką liesis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 15:15)
aš irgi noriu į darbą, noriu dirbt, ne man sėdėt su vaikais namuose, negaliu būt namų šeimininkė  blush2.gif
garderoba atsinaujinau darbinį, tai tik ir laukiu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man tu dvieju metu daugiau negu per daug biggrin.gif as, kai einu i darba jauciuosi zmogumi cool.gif
thumbup.gif sitas aspektas grizimo i darba ypac malonus thumbup.gif tik man po dvieju savaiciu darbo vel "nera ka apsirengt" lotuliukas.gif

QUOTE(...sara... @ 2012 08 21, 15:19)
Labukas, nedingę mes tik miegam kartu su visom  g.gif  o jei rimtai tai mes jau seniai lopšelinukai, mama kolkas be darbuko tai laukiam rugsėjo ir vėl viskas bus iš pradžių, startuosim, kas lopšelin, o kas į darbo rinką liesis  blush2.gif

bet dabar vasara nelanket lopselio? ui, kaip as bijau darzo, maniskis mamyciukas didelis ir bijo svetimu, tai sunkus laukia pripratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 16:00)
drinks_cheers.gif man tu dvieju metu daugiau negu per daug  biggrin.gif as, kai einu i darba jauciuosi zmogumi  cool.gif
thumbup.gif sitas aspektas grizimo i darba ypac malonus  thumbup.gif tik man  po dvieju savaiciu darbo vel "nera ka apsirengt"  lotuliukas.gif
bet dabar vasara nelanket lopselio? ui, kaip as bijau darzo, maniskis mamyciukas didelis ir bijo svetimu, tai sunkus laukia pripratimas  doh.gif

Anesia ar bemaitini?

reik nusiteikt optimistiškai ir tikrai jau vaikui neparodyt biggrin.gif

sara o kaip vasarėlė praleidot?gal kur buvot?

o kaip su pampersais reikalai?puodu?ar daug jau šnekat?

Ignas tai varo jau žmonių kalba viską, tik kai kuriuos žodžius per save perleid pvz kaip mašina-jam mapeda biggrin.gif arba pirmas raides nesako kaip saga -aga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 21 rugpjūčio 2012 - 15:54
Labu rolleyes.gif
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 20, 14:34)
Ramintuske džiugu jog sveiksti ir faina dėl darbo  thumbup.gif tai Lu nebuvo sunku priprast prie darželio?

Na lyginant su kitais tikrai nesunku, tik truputi mano vaika veikia neigiamai aukletoju kaitaliojimasis, o ten daznas labai...tai kai tik nauja aukletoja vis buna slapiu kelniu, o visa kita jau liuks, bet as Liu po pietu miego pasiimu, tai jis ne visa diena ten buna ax.gif

QUOTE(Anesia @ 2012 08 20, 21:04)
Bet dabar visi jau sveiki ir laimingi  thumbup.gif
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj biggrin.gif Dickei mokykla, maziui darzas  rolleyes.gif Bile nesirgtu, visa kita dzin  irnesakyk.gif

Smagu, kad jau issikapstet 4u.gif
Man ir kai susiradau darba, tai antras kvepavimas atsirado cool.gif o dar siandien mano nauja pirkini V atvarys, kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 21, 16:52)

Man ir kai susiradau darba, tai antras kvepavimas atsirado cool.gif o dar siandien mano nauja pirkini V atvarys, kaip laukiu bigsmile.gif

mašina bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 16:00)
drinks_cheers.gif man tu dvieju metu daugiau negu per daug  biggrin.gif as, kai einu i darba jauciuosi zmogumi  cool.gif
thumbup.gif sitas aspektas grizimo i darba ypac malonus  thumbup.gif tik man  po dvieju savaiciu darbo vel "nera ka apsirengt"  lotuliukas.gif
bet dabar vasara nelanket lopselio? ui, kaip as bijau darzo, maniskis mamyciukas didelis ir bijo svetimu, tai sunkus laukia pripratimas  doh.gif

...mes lankėm ir vasarą, tik rugpjūtį mūsų darželis atostogauja tai ir mes kartu smile.gif
...o šiaip atostogos buvo kaip visada pajūris, visokios mini išvykos ir mus kolkas tai veža: mano vaikas išvykose atsigauna smile.gif
...su puoduku nedraugaujam, o šiaip pilnai kalbam, šokam, dainuojam ir labai mėgstam dėmesį savo atžvilgiu, kažkoks pamaiva mūsų vaikas ax.gif
...mokam eilėraštukų tik kartais reikia vertėjo, nes per skubėjimą sumalami žodžiai ir nelabai kiti supranta tik mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 16:55)
mašina  bigsmile.gif ?

moto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 23, 10:36)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tu su motociklu moki važiuot, šakės thumbup.gif tai baikerė gal esi? bigsmile.gif

laba 4u.gif

šiandien į susirinkima einu pas Igna į grupę, žiūrėsim ka sakys, nors ir taip viska žinau biggrin.gif
kita savaitę jaučiu pradėsim pratintis g.gif

Anesia o kas su tavo vaikais būna?
Atsakyti
Svveikos biggrin.gif
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 16:52)
Anesia ar bemaitini?

o kaip su pampersais reikalai?puodu?ar daug jau šnekat?

2 menesiai nebe biggrin.gif

o maniskis visiskas kudikis doh.gif doh.gif kalbet nekalba, varo i kelnes, uztad turi milijona oziui doh.gif

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 21, 16:52)
Na lyginant su kitais tikrai nesunku, tik truputi mano vaika veikia neigiamai aukletoju kaitaliojimasis, o ten daznas labai...tai kai tik nauja aukletoja vis buna slapiu kelniu, o visa kita jau liuks, bet as Liu po pietu miego pasiimu, tai jis ne visa diena ten buna ax.gif

thumbup.gif aukletojos vasara visada keiciasi, ateis ruduo ir bus pastovios mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif darbas-jega

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 08 23, 10:36)

super puper bigsmile.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 23, 14:19)
:Anesia o kas su tavo vaikais būna?

visa vasara buvo atvaziavusi mociutes sesuo, tai vaikai su dviem promociutem buvo smile.gif sia sav vyras atostogauja su vaikais pas savo mama, kita savaite mano mama atostogaus su anukais biggrin.gif o tada jau darzas/mokykla
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 23, 14:19)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif tu su motociklu moki važiuot, šakės  thumbup.gif tai baikerė gal esi?  bigsmile.gif

Dar mokaus biggrin.gif iki baikeres irgi dar toli, bet viskas savu laiku tereikia priprast prie naujo moto, kad orai erzina negaliu net kieme pavazinet ax.gif

QUOTE(Anesia @ 2012 08 23, 21:03)
thumbup.gif aukletojos vasara visada keiciasi, ateis ruduo ir bus pastovios  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif darbas-jega
super puper  bigsmile.gif

Na tai taip ax.gif
Aha, ryt man darbas nuo 3 val (rungtynes kases), tai issimiegosim su Liu, nevesiu darzelin ta proga rolleyes.gif
drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Labuka

Kai as ziuredavau tylu ramu buvo, tik nepaziurejau cia jau visi plepalai.
Jo eis Matas i darzeli, tik nezinau kiek ilgai. Greiciau tas darzelis, nes namuose neranda sau vietos.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip laikotės?

Aš jau dirbu, vaikai į darželį, mes į darbus ir sukamės ratu biggrin.gif
Atsakyti