sveikos
kaip gyvuojat?
mes gyvuojam gerai pagrinde sodas, ten smagumėlis vaikams, didelis baseinas, didelis batutas, smelio dėžė, čiuožykla, palapinė su tuneliu, visos atrakcijos, tai duodas vaikai
dar laukia krikštasūnio gimtadienis, uošviaus gimtadienis, mūsų vestuvių metinės ir čia viskas kita savaitę ir bus kvit su baliais, poilsis bus
Jau galiu užskaityt jog mano Igniuks kalba, jau sakinukus sudarinėja mama einam į auka (lauka), paduok geti (gerti) ir taip toliau..atkartoja viska, tik aišku neviskas taisyklingai man juokingiausia traktorius (tatolius )
ujuj tas darželis, tikrai galvos skausmas, tik kas džiugina jog Aistės auklėtojos perima man Igniuką o auklėtojos superinės, jau Ignas jas pažysta ir vardus pasako, jau ne viena karta valgė grupėje prie stalo.
o šiaip duodamės visi trys, laukiam kol vyrs išeis atostogų liepos viduri, tai įVilnių važiuosim papramogaus, Trakus..paskui dar turiu kelialapi į Šventaja, gal dar į Palanga sumastysim numaut..taip taip ir prabėgs vasarėlė, net nepajusiu kaip reiks į darbą
Labuka
Koks saunuolis Ingniukas, kad taip plepa, mums dar toli .
Kaip man atsibodo tas vejas, mano mazasis dusta nemoka kviepuoti,kai vejas pucia
Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.
Koks saunuolis Ingniukas, kad taip plepa, mums dar toli .
Kaip man atsibodo tas vejas, mano mazasis dusta nemoka kviepuoti,kai vejas pucia
Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.
Sveikos
Pas mane ketvirčio pabaiga, tai darbe truputuką apgultis, bet užtad pabaigiu darbus ir liepos 12 prie jūros
1. mums irgi gimtadienių laikas ateina, manasis bus prei jūros
tada dar krikštasūnio, brolio, močietės
2. o maniškis tyli kinietiškai netinka man
3. aš jau pradedu bijot, vasara atėjo, o maniškiai serga vienas paskui kitą kas bus rudenį išvis nežinau...
4. kai būsite Vilniuje, laukiu skambučio gal pavyktų susitikti
1. man atrodo čia visi mažiukai taip
2. vargšiukas, kaip viskas praėjo? Kaip mažiukas laikosi?
Pas mane ketvirčio pabaiga, tai darbe truputuką apgultis, bet užtad pabaigiu darbus ir liepos 12 prie jūros
QUOTE(Nemarioji @ 2012 06 21, 16:38)
1. dar laukia krikštasūnio gimtadienis, uošviaus gimtadienis, mūsų vestuvių metinės ir čia viskas kita savaitę ir bus kvit su baliais, poilsis bus
2. Jau galiu užskaityt jog mano Igniuks kalba, jau sakinukus sudarinėja mama einam į auka (lauka), paduok geti (gerti) ir taip toliau..atkartoja viska, tik aišku neviskas taisyklingai man juokingiausia traktorius (tatolius )
3. ujuj tas darželis, tikrai galvos skausmas, tik kas džiugina jog Aistės auklėtojos perima man Igniuką o auklėtojos superinės, jau Ignas jas pažysta ir vardus pasako, jau ne viena karta valgė grupėje prie stalo.
4. o šiaip duodamės visi trys, laukiam kol vyrs išeis atostogų liepos viduri, tai įVilnių važiuosim papramogaus, Trakus..paskui dar turiu kelialapi į Šventaja, gal dar į Palanga sumastysim numaut..taip taip ir prabėgs vasarėlė, net nepajusiu kaip reiks į darbą
2. Jau galiu užskaityt jog mano Igniuks kalba, jau sakinukus sudarinėja mama einam į auka (lauka), paduok geti (gerti) ir taip toliau..atkartoja viska, tik aišku neviskas taisyklingai man juokingiausia traktorius (tatolius )
3. ujuj tas darželis, tikrai galvos skausmas, tik kas džiugina jog Aistės auklėtojos perima man Igniuką o auklėtojos superinės, jau Ignas jas pažysta ir vardus pasako, jau ne viena karta valgė grupėje prie stalo.
4. o šiaip duodamės visi trys, laukiam kol vyrs išeis atostogų liepos viduri, tai įVilnių važiuosim papramogaus, Trakus..paskui dar turiu kelialapi į Šventaja, gal dar į Palanga sumastysim numaut..taip taip ir prabėgs vasarėlė, net nepajusiu kaip reiks į darbą
1. mums irgi gimtadienių laikas ateina, manasis bus prei jūros
tada dar krikštasūnio, brolio, močietės
2. o maniškis tyli kinietiškai netinka man
3. aš jau pradedu bijot, vasara atėjo, o maniškiai serga vienas paskui kitą kas bus rudenį išvis nežinau...
4. kai būsite Vilniuje, laukiu skambučio gal pavyktų susitikti
QUOTE(TITA777 @ 2012 06 22, 10:28)
1. Kaip man atsibodo tas vejas, mano mazasis dusta nemoka kviepuoti,kai vejas pucia
2. Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.
2. Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.
1. man atrodo čia visi mažiukai taip
2. vargšiukas, kaip viskas praėjo? Kaip mažiukas laikosi?
Praejo operacija gerai. Baisiausia, kai isveza i operacine.
Pusdieni pamiegojo mazasis, paskui sienom lipo . Puske atejus sako kazi ar jus operacijai isvaziave buvot, sako musiau atostogaut buvot ismove
Ryt siulus isimti reikia
Pusdieni pamiegojo mazasis, paskui sienom lipo . Puske atejus sako kazi ar jus operacijai isvaziave buvot, sako musiau atostogaut buvot ismove
Ryt siulus isimti reikia
QUOTE(TITA777 @ 2012 06 26, 18:47)
Praejo operacija gerai. Baisiausia, kai isveza i operacine.
Ryt siulus isimti reikia
Ryt siulus isimti reikia
Super, smagu, kad taip gerai jaučiasi vaikiukas
Labukas,
Labuka
Kaip mergiukai begyvena. Vasarele jau i pabaiga. Kaip mazieji jauciasi darzelyje? As laukiu kada dickis iseis i darzeli. Bus namie ramiau. Nes dabar su mazuoju ryzinas kaip reikalas.
Kaip mergiukai begyvena. Vasarele jau i pabaiga. Kaip mazieji jauciasi darzelyje? As laukiu kada dickis iseis i darzeli. Bus namie ramiau. Nes dabar su mazuoju ryzinas kaip reikalas.
Sveikutes, as tai ateinu pasidziaugti, kad mano d.s. nuo siandien jau patapo nuolatine, o nuo rudeno tikiuos ir pilno etato Liu jau 2 men lanko darzeli, priprato viskas gerai ten jam tik as jo visa diena ten nelaikau, po pietu miego pasiimu, man taip geriau nereikia uz vakariene moket As turiu nauja tiksla, laikau A kategorija ir ieskau pirkt matalinio zirgo sau kas dar, ai alergija mazius turi ir speju nuo pakeistu milteliu, tie ariel tikras blogis o siaip viskas po senovei...as buvau smarkiai apsirgus tai dar vis baigineju paciu stipriausiu antibu kursa tai tokios naujienos is mano fronto.
sveikutės
nu kaip gyvenat?kokia apmirusi temukė vėl mūsų
o mes gyvenam gerai, jau artėja Ignui darželis, o man į darbą Kai tik artėja tas darželis, jaudintis pradėjau kaip čia bus
daug visur buvom, vienu žodžiu nors ir orai nelepino, bet prisipramogavom iki soties
Tita o Matas eis su Aiste i paruosiamaja?
Ramintuske džiugu jog sveiksti ir faina dėl darbo tai Lu nebuvo sunku priprast prie darželio?
nu kaip gyvenat?kokia apmirusi temukė vėl mūsų
o mes gyvenam gerai, jau artėja Ignui darželis, o man į darbą Kai tik artėja tas darželis, jaudintis pradėjau kaip čia bus
daug visur buvom, vienu žodžiu nors ir orai nelepino, bet prisipramogavom iki soties
Tita o Matas eis su Aiste i paruosiamaja?
Ramintuske džiugu jog sveiksti ir faina dėl darbo tai Lu nebuvo sunku priprast prie darželio?
Sveikos merginos
Nemarioji, saunule, kad keli musu tema i virsu
Vasara i pabaiga, bet mes jos net nespejome pajusti
Buvome prie juros, bet siemet labai nesekmingai, baigesi mano maziui sios atostogos ligonineje Pasigavo vaikai zarnyno infekcija, tai veme, viduriavo, akrsciavo, mazius kadangi negere skysciu, teko lasinti ji Dicke namie issikapste, vyrui irgi kliuvo, as viena issisukau. Bet dabar visi jau sveiki ir laimingi
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj Dickei mokykla, maziui darzas Bile nesirgtu, visa kita dzin
Nemarioji, saunule, kad keli musu tema i virsu
Vasara i pabaiga, bet mes jos net nespejome pajusti
Buvome prie juros, bet siemet labai nesekmingai, baigesi mano maziui sios atostogos ligonineje Pasigavo vaikai zarnyno infekcija, tai veme, viduriavo, akrsciavo, mazius kadangi negere skysciu, teko lasinti ji Dicke namie issikapste, vyrui irgi kliuvo, as viena issisukau. Bet dabar visi jau sveiki ir laimingi
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj Dickei mokykla, maziui darzas Bile nesirgtu, visa kita dzin
laba
kur kitos merginos ?
Anesia džiugu jog kapstotės sveikatėlės
aš irgi jau morališkai į darbą rošiuosi, šakės kaip bus keista
kur kitos merginos ?
Labas
kur kitos merginos ?
kiba reik su bizunu atvaryt
aciu
man iki siol kaifas nerealus
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 13:19)
kur kitos merginos ?
kiba reik su bizunu atvaryt
aciu
man iki siol kaifas nerealus
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 14:44)
aš irgi noriu į darbą, noriu dirbt, ne man sėdėt su vaikais namuose, negaliu būt namų šeimininkė
garderoba atsinaujinau darbinį, tai tik ir laukiu