Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

sveikos 4u.gif

kaip gyvuojat?

mes gyvuojam gerai thumbup.gif pagrinde sodas, ten smagumėlis vaikams, didelis baseinas, didelis batutas, smelio dėžė, čiuožykla, palapinė su tuneliu, visos atrakcijos, tai duodas vaikai thumbup.gif

dar laukia krikštasūnio gimtadienis, uošviaus gimtadienis, mūsų vestuvių metinės ir čia viskas kita savaitę ir bus kvit su baliais, poilsis bus biggrin.gif

Jau galiu užskaityt jog mano Igniuks kalba, jau sakinukus sudarinėja mama einam į auka (lauka), paduok geti (gerti) ir taip toliau..atkartoja viska, tik aišku neviskas taisyklingai biggrin.gif man juokingiausia traktorius (tatolius lotuliukas.gif )

ujuj tas darželis, tikrai galvos skausmas, tik kas džiugina jog Aistės auklėtojos perima man Igniuką thumbup.gif o auklėtojos superinės, jau Ignas jas pažysta ir vardus pasako, jau ne viena karta valgė grupėje prie stalo.

o šiaip duodamės visi trys, laukiam kol vyrs išeis atostogų liepos viduri, tai įVilnių važiuosim papramogaus, Trakus..paskui dar turiu kelialapi į Šventaja, gal dar į Palanga sumastysim numaut..taip taip ir prabėgs vasarėlė, net nepajusiu kaip reiks į darbą bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka

Koks saunuolis Ingniukas, kad taip plepa, mums dar toli smile.gif .
Kaip man atsibodo tas vejas, mano mazasis dusta nemoka kviepuoti,kai vejas pucia lotuliukas.gif
Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane ketvirčio pabaiga, tai darbe truputuką apgultis, bet užtad pabaigiu darbus ir liepos 12 prie jūros yahoo.gif
QUOTE(Nemarioji @ 2012 06 21, 16:38)
1. dar laukia krikštasūnio gimtadienis, uošviaus gimtadienis, mūsų vestuvių metinės ir čia viskas kita savaitę ir bus kvit su baliais, poilsis bus  biggrin.gif
2. Jau galiu užskaityt jog mano Igniuks kalba, jau sakinukus sudarinėja mama einam į auka (lauka), paduok geti (gerti) ir taip toliau..atkartoja viska, tik aišku neviskas taisyklingai  biggrin.gif man juokingiausia traktorius (tatolius  lotuliukas.gif )
3. ujuj tas darželis, tikrai galvos skausmas, tik kas džiugina jog Aistės auklėtojos perima man Igniuką  thumbup.gif o auklėtojos superinės, jau Ignas jas pažysta ir vardus pasako, jau ne viena karta valgė grupėje prie stalo.
4. o šiaip duodamės visi trys, laukiam kol vyrs išeis atostogų liepos viduri, tai įVilnių važiuosim papramogaus, Trakus..paskui dar turiu kelialapi į Šventaja, gal dar į Palanga sumastysim numaut..taip taip ir prabėgs vasarėlė, net nepajusiu kaip reiks į darbą  bigsmile.gif

1. mums irgi gimtadienių laikas ateina, manasis bus prei jūros bigsmile.gif
tada dar krikštasūnio, brolio, močietės smile.gif
2. o maniškis tyli doh.gif kinietiškai netinka man biggrin.gif
3. aš jau pradedu bijot, vasara atėjo, o maniškiai serga vienas paskui kitą verysad.gif kas bus rudenį išvis nežinau...
4. kai būsite Vilniuje, laukiu skambučio ax.gif gal pavyktų susitikti
QUOTE(TITA777 @ 2012 06 22, 10:28)
1. Kaip man atsibodo tas vejas, mano mazasis dusta nemoka kviepuoti,kai vejas pucia lotuliukas.gif
2. Vakar su mazuoju grizom is ligonines. Isoperavom isvarza.

1. man atrodo čia visi mažiukai taip smile.gif
2. 4u.gif 4u.gif 4u.gif vargšiukas, kaip viskas praėjo? Kaip mažiukas laikosi?
Atsakyti
Praejo operacija gerai. Baisiausia, kai isveza i operacine.
Pusdieni pamiegojo mazasis, paskui sienom lipo biggrin.gif . Puske atejus sako kazi ar jus operacijai isvaziave buvot, sako musiau atostogaut buvot ismove biggrin.gif
Ryt siulus isimti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2012 06 26, 18:47)
Praejo operacija gerai. Baisiausia, kai isveza i operacine.
Pusdieni pamiegojo mazasis, paskui sienom lipo biggrin.gif . Puske atejus sako kazi ar jus operacijai isvaziave buvot, sako musiau atostogaut buvot ismove biggrin.gif
Ryt siulus isimti reikia doh.gif

Super, smagu, kad taip gerai jaučiasi vaikiukas 4u.gif

Labukas,
Atsakyti
Labuka

Kaip mergiukai begyvena. Vasarele jau i pabaiga. Kaip mazieji jauciasi darzelyje? As laukiu kada dickis iseis i darzeli. Bus namie ramiau. Nes dabar su mazuoju ryzinas kaip reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai ateinu pasidziaugti, kad mano d.s. nuo siandien jau patapo nuolatine, o nuo rudeno tikiuos ir pilno etato ax.gif Liu jau 2 men lanko darzeli, priprato viskas gerai ten jam rolleyes.gif tik as jo visa diena ten nelaikau, po pietu miego pasiimu, man taip geriau nereikia uz vakariene moket smile.gif As turiu nauja tiksla, laikau A kategorija ir ieskau pirkt matalinio zirgo sau biggrin.gif kas dar, ai alergija mazius turi ir speju nuo pakeistu milteliu, tie ariel tikras blogis schmoll.gif o siaip viskas po senovei...as buvau smarkiai apsirgus tai dar vis baigineju paciu stipriausiu antibu kursa ax.gif tai tokios naujienos is mano fronto.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

nu kaip gyvenat?kokia apmirusi temukė vėl mūsų verysad.gif

o mes gyvenam gerai, jau artėja Ignui darželis, o man į darbą thumbup.gif Kai tik artėja tas darželis, jaudintis pradėjau kaip čia bus ax.gif

daug visur buvom, vienu žodžiu nors ir orai nelepino, bet prisipramogavom iki soties thumbup.gif

Tita o Matas eis su Aiste i paruosiamaja?

Ramintuske džiugu jog sveiksti ir faina dėl darbo thumbup.gif tai Lu nebuvo sunku priprast prie darželio?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Nemarioji, saunule, kad keli musu tema i virsu thumbup.gif
Vasara i pabaiga, bet mes jos net nespejome pajusti smile.gif
Buvome prie juros, bet siemet labai nesekmingai, baigesi mano maziui sios atostogos ligonineje verysad.gif Pasigavo vaikai zarnyno infekcija, tai veme, viduriavo, akrsciavo, mazius kadangi negere skysciu, teko lasinti ji verysad.gif Dicke namie issikapste, vyrui irgi kliuvo, as viena issisukau. Bet dabar visi jau sveiki ir laimingi thumbup.gif
Mums rugsejis maksimaliu isbandymu metas kaip sake kazkokioj laidoj biggrin.gif Dickei mokykla, maziui darzas rolleyes.gif Bile nesirgtu, visa kita dzin irnesakyk.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

kur kitos merginos ?

Anesia džiugu jog kapstotės 4u.gif sveikatėlės 4u.gif

aš irgi jau morališkai į darbą rošiuosi, šakės kaip bus keista biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Nemarioji @ 2012 08 21, 13:19)

kur kitos merginos ?

Anesia džiugu jog kapstotės  4u.gif sveikatėlės  4u.gif

aš irgi jau morališkai į darbą rošiuosi, šakės kaip bus keista  biggrin.gif

kiba reik su bizunu atvaryt biggrin.gif

aciu 4u.gif

man iki siol kaifas nerealus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 08 21, 14:44)

man iki siol kaifas nerealus  ax.gif

aš irgi noriu į darbą, noriu dirbt, ne man sėdėt su vaikais namuose, negaliu būt namų šeimininkė blush2.gif
garderoba atsinaujinau darbinį, tai tik ir laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti