Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 11, 12:24)
sveikos  4u.gif

penktadienis  thumbup.gif kaip fainiai yra savaitgaliai kaip visa seima namuose  wub.gif

sekmadieni pas broli einam i gimtadieni  biggrin.gif

siandien prekybos centras atsidaro, tai vakare su dukra reikes uzeit, nes mums 1 minute kelio, praktiskai po langais nemazas prekybcentris atsidaro  biggrin.gif

Labuka

As sakiau eisiu po kokios savaites, gal jau tas bumas bus praejes. smile.gif
Atsakyti
As tai siandien pavakarej arba ryt eisiu. Bet trumpam, perbegsiu, svarbu draugutei dovanele iteikt atsidarymo proga, o daugiau ten itariu bus tas pats per ta pati... blush2.gif Visvien man rodos mazai kuri is pardziu beperkam, visos is uzusieniu tempiam... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kas ten per prekybcentris pas jus atsidare? biggrin.gif
Nedraute teisi, as po uzsienines pardes narsau blush2.gif bet aisku ir cia tenka apsipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 11 11, 14:07)
Sveikos  4u.gif
Kas ten per prekybcentris pas jus atsidare? biggrin.gif
Nedraute teisi, as po uzsienines pardes narsau  blush2.gif bet aisku ir cia tenka apsipirkti smile.gif

Tai zinai, kai kaimas mazas, kiekvienas prekybcentris - pramoga. biggrin.gif Elementoriska Maxima...

As jau apsipirkau musuose, aciu... doh.gif Sumoki besenas babkes, o gauni toki s.... Diedo ir dickio batu po poros savaiciu padai atkibo. O mokejom taip nevaikiskai. doh.gif Tfu. Geriau as nuolaidu palaukiu ir is Amerikes tysiu... blush2.gif Dabar siuntinukus dalinau, net pati nustebau, kokiais kiekiais ir kiek moteriskiu prekinasi mano kaime... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2011 11 11, 12:48)
Visvien man rodos mazai kuri is pardziu beperkam, visos is uzusieniu tempiam...  blush2.gif

as jau vaikams rubu parduotuveje neprisimenu kada besu pirkus bigsmile.gif kazkaip viska internetu biggrin.gif
aisku sau tai tenka cia pirkt, nes su dydziais ne kas....vis per didelius pasiimu, gerai jog turiu mama, tai perleidziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 11 lapkričio 2011 - 13:21
QUOTE(Nedrasute @ 2011 11 11, 13:12)
As jau apsipirkau musuose, aciu...  doh.gif Sumoki besenas babkes, o gauni toki s.... Diedo ir dickio batu po poros savaiciu padai atkibo. O mokejom taip nevaikiskai.  doh.gif Tfu.

brolio mergina dirba batu pardej, tai sake, jeigu padas atsiklijavo, galima grazinti ir privalo pinigus grazint cool.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 11, 13:19)
as jau vaikams rubu parduotuveje neprisimenu kada besu pirkus  bigsmile.gif kazkaip viska internetu  biggrin.gif
aisku sau tai tenka cia pirkt, nes su dydziais ne kas....vis per didelius pasiimu, gerai jog turiu mama, tai perleidziu  biggrin.gif

as irgi cia lt kai kurias prekes perku, batus pagrine perku arba is zmoniu arba lt, mano abieju vaiku auksta keltis, o mano plati koja, nepasimatavus prasaut galiu
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 11 11, 14:37)
brolio mergina dirba batu pardej, tai sake, jeigu padas atsiklijavo, galima grazinti ir privalo pinigus grazint  cool.gif
as irgi cia lt kai kurias prekes perku, batus pagrine perku arba is zmoniu arba lt, mano abieju vaiku auksta keltis, o mano plati koja, nepasimatavus prasaut galiu

Oi patikek, kiek pasikoliot teko ir i monstra pasiverst, kol grazino pinigus. Mol, dickio "bartekai" ir neimanoma, kad jie atsiklijuotu. Nenoriu net prisimint.

O as ir batus Amerikej. Vyro koja plati, pati peda, tai imu "w" dydi, nesioja, dziaugiasi, odiniai super duper brandiniai batai uz stolnikeli. O cia butu velnias zin kiek paprase... doh.gif Ir sau, ir dickiui is ten kelintus batus partempiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2011 11 11, 13:41)
Oi patikek, kiek pasikoliot teko ir i monstra pasiverst, kol grazino pinigus. Mol, dickio "bartekai" ir neimanoma, kad jie atsiklijuotu. Nenoriu net prisimint.

O as ir batus Amerikej. Vyro koja plati, pati peda, tai imu "w" dydi, nesioja, dziaugiasi, odiniai super duper  brandiniai batai uz stolnikeli. O cia butu velnias zin kiek paprase...  doh.gif Ir sau, ir dickiui is ten kelintus batus partempiau...  blush2.gif

nu jooooo doh.gif

tiek rubu, tie batu, manau, reikia "savo" firma surast, kad patiktu ir dydzius atitaikai, tada zinai ka pirkti, bet kol kas batu neturiu savo favoritu blush2.gif su rubais daugmaz issiaiskinau vaikams, bet as pagrinde eng perku, usa kazkaip neuzkabina rolleyes.gif
Atsakyti
Nemarioji kas gero naujoje maximoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2011 11 11, 18:44)
Nemarioji kas gero naujoje maximoje ax.gif

baik tu nuejom ir isejom, baisu, zmones isbadeje, negere, vienu zodziu atrodo taip jog veltui viska dalina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2011 11 11, 22:53)
baik tu nuejom ir isejom, baisu, zmones isbadeje, negere, vienu zodziu atrodo taip jog veltui viska dalina  doh.gif

doh.gif
Atsakyti
sveikos is po savaitgalio 4u.gif

ka veiket per savaitgali?

mes tai sestadieni tevu masina laistem, sekmadieni brolio gimke sventem, tai ir prabego staigiai tos dienos biggrin.gif

o siandien tingiu tinget doh.gif marskiniu prilyginau vyrui savaitei, tai dideli darba reiskia nudirbau biggrin.gif
Atsakyti