Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

labs rytas 4u.gif

Anesia, sara sveikatėlės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

keista turbut Anesia po tokiu atostogu biggrin.gif bet aš tai noriu į darbą, kažkaip gyvenimas kitoks patampa ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Raportuoju is darbo biggrin.gif
QUOTE(...sara... @ 2012 05 16, 08:44)
...sveik, o aš kolkas ir sergu ir atostogauju, bet baigiasi katino dienos skambino iš darbo reikia skubiai darbuotojos tai priims atgal  ax.gif

bet gi gfaina, kad idarba priima, nereikes ieskoti smile.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 16, 08:54)
Anesia, sara sveikatėlės jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
keista turbut Anesia po tokiu atostogu  biggrin.gif bet aš tai noriu į darbą, kažkaip gyvenimas kitoks patampa  ax.gif

aciu, sveikatos reikia 4u.gif

as darbe kaifuoju bigsmile.gif nemoku papasakoti kaip faina dirbti, nu nesu as sutverta butii namu seimininke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(...sara... @ 2012 05 14, 21:53)
...o mes per gimtadienį atrodėm taip  ax.gif
user posted image

koki didziuli torta turejote thumbup.gif
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 14, 22:14)
Koks tortas superinis ir jubilijetas susikaupes bigsmile.gif

tikrai susikaupes, jauciu nora sugalvojo wub.gif
QUOTE(Anesia @ 2012 05 15, 21:24)
Aciu visoms uz sveikinimus  4u.gif
O as jau dirbu  rolleyes.gif
Bet sian susirgau  doh.gif mama sako, kad as kaip vaikais - dvi dienas i darzeli ir iskritau  lotuliukas.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif palaikai visus darzelinukus, mam taisi thumbup.gif o jeigu rimtai sveikateles, nesirk.
QUOTE(Anesia @ 2012 05 16, 13:47)
Sveikos  4u.gif
Raportuoju is darbo biggrin.gif
bet gi gfaina, kad idarba priima, nereikes ieskoti smile.gif
aciu, sveikatos reikia  4u.gif
as darbe kaifuoju  bigsmile.gif nemoku papasakoti kaip faina dirbti, nu nesu as sutverta butii namu seimininke biggrin.gif

o as su mielu noru buciau namu seimininke, vat dabar irgi sedziu darbe, o taip traukia pas vaika, man name geriau. nezinau kiek tai laiko testuri, bet kol kas tikrai dar nenoreciau net truputi.
planuojam 2 vaikeli, bet kai pagalvoju su situ 2 metus nebuvau kartu, o su antru isvis tik metai verysad.gif nes su 40% antrus metu nepajegsim ir is karto taip liudna pasidaro.
Atsakyti
Sveikos, mano kleckas siandien nerealiai ramus, miega jau antra miega balkone smile.gif

Sara, super jubiliatas! ir tortas nerealus!

Nemarioji, pavydziu as tau sodo thumbup.gif kaaaip as noreciau...Vilniuje butuose sedet vasara ziauriai man nepatinka...

Anesia kaip tau darbukas? isivaziavai jau? tikiuosi ant biliotenio eit nereikejo biggrin.gif o jinai stebejosi, kad jos dukra sirgdavo kai i darzeli eidavo biggrin.gif (kiek pamenu is 2009 metu pokalbiu biggrin.gif nu jei atmintis manes neapgauna ir su nieko nemaisau)

Akilezna, va ir as planuoju pusantru metuku tik namie buti, nes 40% tikrai yra mazai mum. Na aisku ziuresim kaip kleckas, jei nesirgs ir t.t...anksciau galvodavau, kad auklei apsimoka samdyt, bet va kiek is aplinkiniu girdejau, kad geriau i darza vest, nei palikt nepzystamai ar nerekomenduotai pazystamu auklei...

Beje reikia jusu patarimo vel biggrin.gif
arteja vieno mazo zmogeliuko pirmasis gimtadienis ir nezinom ka dovanu nupirkt. Renkames is triju daiktu:
1) Palapine
2) /1/]masiniukas
3)stumdukas

o gal kokiu kitu ideju turit?

Atsakyti
sveikos 4u.gif

mes šauniai sūnėną pakrikštijom wub.gif tai visas savaitgalis taip ir prabėgo greit.

Charizma01, paspirtukas mašinytė tikrai idomus dalykas, maniškis nuo metuku važinėjas ir iki šiol , mums jis tinka thumbup.gif

palapinė manau irgi butu neblogai, bet aš palapine pirkčiau na kai vaikui 2 metukai biggrin.gif

stumduka g.gif , jei jau vaikšto , tai neapsimoka manau..mes toki stumduka sūnėnui uždovanojom, bet jam 7 mėn., o metinukui nžn.

Atsakyti
aciuuuu, Nemarioji! Operatyviai tu smile.gif)
jauciu reiks ta masiniuka pjemt.
Atsakyti
QUOTE(Charizma01 @ 2012 05 21, 13:49)
aciuuuu, Nemarioji! Operatyviai tu smile.gif)
jauciu reiks ta masiniuka pjemt.

Labukas, aš ir už mašiniuką būčiau, nes mes stumduko nenaudojom, maniškiui jokiu etapu nepatiko, palapinei vietos neturėtume, nebent sakiau šią vasarą lauke tversim, o mašiniuką apsižergęs ir dabar dar pas senelius palekioja mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir uz masiniuka. Nes masiniukas mano didziajam labai patiko, vazinejos vos ne su kelenais. Pats geriausia dovana buvo.
Atsakyti
Labas is ryto smile.gif
QUOTE(Charizma01 @ 2012 05 21, 12:58)
Anesia kaip tau darbukas? isivaziavai jau? tikiuosi ant biliotenio eit nereikejo biggrin.gif o jinai stebejosi, kad jos dukra sirgdavo kai i darzeli eidavo biggrin.gif (kiek pamenu is 2009 metu pokalbiu biggrin.gif nu jei atmintis manes neapgauna ir su nieko nemaisau)

Darbe viskas super, kaip ir nebuciau isejus, nebuvo tu dvieju metu, tik mano atminty liko rolleyes.gif

as nesistebejau, kad dukra sirgdavo, as visada konstatuoju faktus cool.gif
maniskiai dabar serga abu, mazius sunkiai, dar laukiam, bet gali prireikti antibu doh.gif bijau, kad neissivystytu bronchitas verysad.gif

kas del darbo, taigi gali susirasti kokio papildomo darbelio ir nepalikti tokio mazo, dabar gi leidziama, gauni 40 proc i s Sodros ir gali dirbti kiek sirdis geidzia smile.gif nu zinok pusantru metu per mazas, as ir dvieju neleidau dar, lauksiu bent iki rudens, vis bus didesnis.

QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 21, 13:24)
mes šauniai sūnėną pakrikštijom  wub.gif tai visas savaitgalis taip ir prabėgo greit.

thumbup.gif fainas savaitgalis

Sutinku su visom merginom, masina geriausia dovana tokio amziaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siais metais vel draugai isvaziuoja ilesetis ir palieka mums savo nama, o man ten taip patinka zolyte, vaiku zaidimo kampelis, nieko blogiau musu esamo kieme kur visi vaikai zaidzia, o gal net ir geresnis, didziulis baseinas, svarbiausia, kad oras butu geras rolleyes.gif
Rytoj draugai ateina pasveikint mano maziu su 2 metukais, tai reikalu daug doh.gif nezinau kaip cia viska spesiu ir darbas ir vaisius pagamint, o dar tortas laukia, na nieko naktis ilga biggrin.gif
Charizma del dovanos tai irgi visikai sutinku, kad geriausiai masinyte, o tokia butent musu draugai turi, labai gera, stumdukas mums irgi labai patiko, net iki siol zaidzia su juo, nes groja visokiausios muzikeles, bet jau is tikruju gal per velu, nes as irgi pirkau zymiai anksciau, kai pradejo bandyt stotis, o palapine manau labiau tinka 2 metutku, maniskiui kaip tik padovanojo, tai dabar ten zaidzia thumbup.gif taigi geriausiai masinyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as nesuprantu ar as kazka baisaus parasiau, kad po mano zodziu nieks nenori rodytis jau daugiau kaip savaite biggrin.gif kur visos dingot, auuu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 06 02, 23:51)
Sveikos, as nesuprantu ar as kazka baisaus parasiau, kad po mano zodziu nieks nenori rodytis jau daugiau kaip savaite  biggrin.gif  kur visos dingot, auuu...  unsure.gif

Labukas, o ko mes turim išsigąst lotuliukas.gif

...dabar sergam, vakar kažko temperatūra užkilo iki 39, bet šiandien jau 38,1 vadinasi sveikstam - mama pilna optimizmo rolleyes.gif
Atsakyti