Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 12:47)
1. kuo sodas skiriasi nuo kaimo? as erkiu atzvilgiu  ax.gif

na erkės tupi ant ilgos žolės, ant mežių lapų,o sode jos nėra ir nėra medžių tokių didelių pas mus.

nu tikrai vaikui priklausomybė ir jau tokia kaip manija g.gif aš tai elgčiaus drastiškai, visdėlto jau supratingas vaikas, daug supranta, pasakyk jog nebėra, nu paverks savaite ir psio kančios baigsis..man dvi dienas paverkė, bet sakau nebėra nebėra ir psio, bet tada dar nė 1.5 m. nebuvo, o tavo jau didžkis ir pilnai viska supranta kas galima kas negalima....ai aš esu tokia drastiška mama visur, nesicackinu blush2.gif kad ir pampersus nežaidžiau, o nuėmiau ir nuėmiau ir psio pampersu nebereik..nu pasikankinau ir dabar dar naktim visko būna, bet jei tam ryžausi, tai taip ir padarau, man taip ir psichologė sakė, nes aš vis dar migdau ant rankų blush2.gif ir niekaip nesiryžtu migdyt lovytėj, nes taip greičiau biggrin.gif Tai sakė tik nuo jūsų priklauso kaip toliau elgtis, nes vasara jau kraustysim pas sesę.

taip kad sėkmės 4u.gif ir reik tikėtis jog kai jau pradėsi eit į darbą viskas sustos į savo vėžes 4u.gif , reik tikėtis jog iki mokyklos nebus papa issikandes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 05, 13:39)
na erkės tupi ant ilgos žolės, ant mežių lapų,o sode jos nėra ir nėra medžių tokių didelių pas mus.

nu tikrai vaikui priklausomybė ir jau tokia kaip manija  g.gif aš tai elgčiaus drastiškai, visdėlto jau supratingas vaikas, daug supranta, pasakyk jog nebėra, nu paverks  savaite ir psio kančios baigsis..man dvi dienas paverkė, bet sakau nebėra nebėra ir psio, bet tada dar nė 1.5 m. nebuvo, o tavo jau didžkis ir pilnai viska supranta kas galima kas negalima....ai aš esu tokia drastiška mama visur, nesicackinu  blush2.gif kad ir pampersus nežaidžiau, o nuėmiau ir nuėmiau ir psio pampersu nebereik..nu pasikankinau ir dabar dar naktim visko būna, bet jei tam ryžausi, tai taip ir padarau, man taip ir psichologė sakė, nes aš vis dar migdau ant rankų  blush2.gif ir niekaip nesiryžtu migdyt lovytėj, nes taip greičiau  biggrin.gif Tai sakė tik nuo jūsų priklauso kaip toliau elgtis, nes vasara jau kraustysim pas sesę.

taip kad sėkmės  4u.gif ir reik tikėtis jog kai jau pradėsi eit į darbą viskas sustos į savo vėžes  4u.gif  , reik tikėtis jog iki mokyklos nebus papa issikandes  biggrin.gif

O seses atsiklausei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 10:27)
Sveikos  4u.gif

1. Mano abu paskiepyti smile.gif Ir negirdejau as kazkaip, kad del erkinio encefalito butu kitokiu nuomoniu  tongue.gif Ir seip man ta mada neskiepyti vaiku nepatinka, pabandykite pakalbeti su medikem jaunom, kurios turi savo vaikus ar jos skiepija/neskiepija savo atzalu privalomais skiepais, oi isgirsite lavina argumentu uz  tongue.gif
Del erkinio encefalito dar papasakosiu, praeitais metais manikiurininkes kaimynas trisdesimties metu vyras mire nuo jo, nes nediagnozavo laiku, o sirgo labai ilgai, tiesiog silpnumas ir negalavimas jokiu simptomu....

Labu, as tai ne del mados neskiepysiu...turiu savo argumentus, beto is musu seimos rato niekada nieks nesiskiepijo siuo skiepu, nematau tikslo badyt vaika be reikalo ax.gif
mums kraujo dar ne karto nuo gimimo net neeme, vaikas sveikas, guvus, auga gerai...tai daktare sake nera tikslo badyt smile.gif Pagrinde bunam kieme, na kartais ir i kaima vaziuojam, aisku vasara kasdien prie kokio ezeriuko sedesim, bet as nebijau ir tikiu, kad bus viskas gerai (thu thu thu).

Anesia, tau medalis, as taip negaleciau ilgai blush2.gif
del pampersu ir as nuemiau visai pries pora sav., dabar tik miegeliui dedu dar, nors dazniausiai su sausu atsikelia ir ka vaikinas jau pasipraso pse thumbup.gif

Geriu kava, nebuvo kuo uzbalint, tai ledais uzsibalinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintuske21: 05 gegužės 2012 - 18:13
as nesu drastiska mama, kaip rase Nemarioji, gal del to, kad turiu neigiamos patirties, kurios pasekmes teko ilgai srebti, daugiau bijau smile.gif nu ir seip nesu turbut griezta mama, del ko, aisku, ir kenciu pati smile.gif bet kiekvienam juk savo mirksiukas.gif

o su puodu beda doh.gif neseda bernas ant jo schmoll.gif ar bijo, ar dar kokio velnio, jeigu be pampio, tai slepiasi ir siusioja kur nors i kampa doh.gif
Atsakyti
Sveikos, su musu svente mamytes wub.gif 4u.gif
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 05, 02:02)
Sveikos smile.gif
1.O as ,,gera" motina, net nezinau kiek pas vaika dantu blush2.gif bet daug tikrai biggrin.gif
Mes nesiskiepysim schmoll.gif
O del paryciu, tai manau, patys padaret klaida ir dabar bus sunku ja istaisyti ax.gif Liu buvo irgi isigudrines rekt, kad ji i savo lova pamiegot pasiimtume, bet kai viena nakti pradejo verkt ir jokie raminimai nei pabarimai nepadejo, iskeliau is lovytes ir liepiau miegot ant zemes jei nenori savo lovytej, bande ilipt i musu lova, bet as neleidau...turbut pagalvosit, kad kokia bejausme mama, bet taip reikejo, nors ir sirdi skaudejo blush2.gif Kai dar po geru 15 min nenustojo rekt, V ji isvede i kita kambari, bet tik pusei minutes uzdare, kad pabutu vienas...o jau paskui kai pagulde i lovyte jis nurimo ir toliau miegojo, daugiau tai nepasikartojo (thu thu thu) rolleyes.gif

1. na va turi proga paskaiciuoti wink.gif
2. na ne mes o vyras, nes jau as per tai perejau, keleta dienu paverke as ji neemiau ant ranku, greit nusiramindavo ir uzmigdavo ir paskui nereikejo zadintis ir verkt, visa nakti ismieguodavo ir vyras grizo pas mane i lova, nes pries tai mieguodavo atskiram kambary, kai reikejo i darba, tipo, kad niekas jam neturkdytu miegot, nes jam anksti keltis reikejo, bet kai vaikas gerai pradejo miegot tai grizo, bet kazkaip viena grazia nakti pradejo verkt ir vyras is karto atsistojo, kad paimt vaika ant ranku, sako jisai susinervins neuzmigs o taip greitai nusiramins ant ranku ir toliau miegos, netgi pikomes del sito ne viena karta, bet jisai del vaiko uzssispires, na ir viskas po to laiko vaikas vel labai daznai pabunda su verksmais ir vyras ji is karto paima pas save, o man tenka eit i kita kambary, nervuoja, bet nieko negaliu padaryt. Negaliu paaiskint vyrui, nes pas ji visa laika tai jisai negali prakvepuot arba gal jam pilvukas skauda, sakau jo labai idomiai, kai tik paimi ant ranku is karto viskas dingsta, na yra kaip yra, tikiuos supras ir vyras savo klaida.
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 12:27)
Sveikos  4u.gif
Gali buti, kad reikalauja savo, bet as silpnu nervu ir buciau padarius kaip tavo vyras  biggrin.gif Iki astuoniolikos tikrai nemiegos kartu  biggrin.gif

na as ir galvoju, kad nemiegos, man irgi buvo skauda kai jisai verkdavo istiesdavo rankas ir sake mama, tipo paimk mane, bet atsisedvau prie jo ir aiskinau ramiu balsu, kad cia yra jo lovyte ir kad jisai turi miegot ir taip toliau ir vis nuramindavau.
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 13:49)
As ne didvyre, o skista  doh.gif Nesugebu as jo per jega atpratinti, labai jam reikia  blush2.gif Atsibodo ziauriai, bet vaikas svarbiau negu as smile.gif o geria jis bet kada, n+k kartu per para ir visa nakti  doh.gif

o tu padaryk kaip mano drauge isvaziuok svaitgaliui su vyru pailset, o paskui kai atvaziuosi sakysi nera, o gal jau ir nenores, na draugei viskas gavosi thumbup.gif nuvaziavo su vyru i Druskininkus, o kai grizo na lygtai norejo dar, bet sake jam na nera jau pienuko, dabar viskas gerai, bet jeigu issigasta arba verkia, tai butinai ikisa ranka ir laiko ant (.)
mano vaikas jau kaip buvo priklausomas nuo (.)(.) bet kazkaip pats pusantru metu atsisake, ziuriu, kad jam nelabai reikia, na galvoju ko as kisiu, paiuliau avizini piena jis jam patiko ir dabar geria iki sio, o (.) nereikia, taigi mum visai lengvai viskas isejo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 05, 15:39)
kad ir pampersus nežaidžiau, o nuėmiau ir nuėmiau ir psio pampersu nebereik..nu pasikankinau ir dabar dar naktim visko būna, bet jei tam ryžausi, tai taip ir padarau, man taip ir psichologė sakė, nes aš vis dar migdau ant rankų  blush2.gif ir niekaip nesiryžtu migdyt lovytėj, nes taip greičiau  biggrin.gif Tai sakė tik nuo jūsų priklauso kaip toliau elgtis, nes vasara jau kraustysim pas sesę.

as irgi jau su mielu noru nuimciau vaikui pampersa, bet kad nekaip nenori prasyti sisiuko, sest tai dar seda ir padaro, bet kai pati pasodino, paskui paaiskinu jam, kad kai noresi pasakyk arba parodyk, su galva palinksi, praeina 1-2 minutes ir padaro kur nors, taip palakstai su skudura puse dienos uzdeti pampi, nes jau ner jegu aiskinti, nes kaip i siena, nezinau ka daryt doh.gif
o del miegojimo irgi gal puse menesio mokinomes uzmigt lovytej, o ne ant ranku ir jau viska buvo gerai, bet vaikas labai ilgai uzmigdavo iki val. ir kazkaip reikejo palikt vaika vyro mamai, o jinai ji paeme ant ranku ir jisai labai greitai uzmigo vos ne per keleta minuciu, na pradejom ir mes ant ranku vel migdyt, labai greitai uzmiega, nes paguldai ji kokia 13.30 uzmiega tada 14.30 o budavo ir 15, miega 3 val, atsikelia kol pavalgo i lauka jau iseinam velai ir naktinio miegucio irgi naksti nenori eit, vat taip ir iseina, kad migdom ant ranku nes taip patogiau.

Gal jau baigiu nes vat as tai tikrai issipleciau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Faina mergytes,po truputi judat i prieki 4u.gif

Mes nesiskiepijam,kazin ar cia kas skiepija nuo erkinio encifalito g.gif
Pries kelis metus,kai mokykloj dukrai erke buvo i galva isisiurbus,istraukiau,uzmusiau ir i maisiuka isidejau ir lekiau i ligonine,tai pasake jog cia utele,sakau ka jus kalba,tai erke,gincijosi,kad utele.Na isejau,stebejau dukra,aciu D viskas gerai baiges.
Mano zirniukas jau kaip graziai kalba wub.gif Dieve kaip man patinka.Jau man nebesako mammy my(my jam budajo sysiuko)db pats nubega,pasideda laipteli,pats padaro ir su popieriu peliuka pasivalo,klausiu kur buvai va ten sysiuka wub.gif o kakis kai nori mammy einam kakis,pasodinu,veja mane lauk lotuliukas.gif sako eik fui kakis,kai padaro sakia mammy jau.
Vienu zodziu nesiplesiu,kaip ir kiekviena apie savuosius,galeciau kalbet ir kalbet blush2.gif
Seniai issidaiginom visus dantis,bet lyg siol miega tragiskai verysad.gif
ANESIA puikiai tave suprantu,pas mane (.) tusti,bet manasis galetu nuo ju nenulipt verysad.gif ,pavargau,neleidzia net nakti miegot.
Ramintuske,Liu auga puikiai 4u.gif
Nemarioji as kaip ir tu,zengiau kartu su savuoju,jis kai tik parode,jog jam pampiu nebereik,su viena diena ir nuemiau.Viena ryta pabuvo sausu pampiu,o as db kai pagalvoju,kokia beprote islekem po parduotuves be pampiu,bet vis klausinejau,ar sysiuko nenori,ar sysiuko nenori doh.gif
Akilezna,as savo paguldau i jo lovele,vidurnakti jau jis pas musu viduryje miega,spardosi,juokias,dejuoja,tai pabundu lyg buciau nemiegojus.

Ai pasigirsiu blush2.gif jau 1men ir 1sav dienom,savo mazuli nunesu i kambary ir paguldau ir jis vienas uzmiega,nebereikia supt,jauciuos lyg buciau dideli darba padarius,bet is tikro be galo gerai,db turiu kada ir arbatos atsigert.
Rasiau,kad dirbu,mano darbas priziuriu 7men mergyte,ne dirbu o ariu.

Nepykit,isijauciau i durniaus vaidmeni,per daug prirasiau blush2.gif

Ikiuks mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2012 05 06, 23:16)
Sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
1. Pries kelis metus,kai mokykloj dukrai erke buvo i galva...
aciu D viskas gerai baiges.
2.Mano zirniukas jau kaip graziai kalba  wub.gif 
3. Nemarioji  as kaip ir tu,zengiau kartu su savuoju,jis kai tik parode,jog jam pampiu nebereik,su viena diena ir nuemiau.Viena ryta pabuvo sausu pampiu,o as db kai pagalvoju,kokia beprote islekem po parduotuves be pampiu,bet vis klausinejau,ar sysiuko nenori,ar sysiuko nenori  doh.gif
4. Akilezna,as savo paguldau i jo lovele,vidurnakti jau jis pas musu viduryje miega,spardosi,juokias,dejuoja,tai pabundu lyg buciau nemiegojus.
5.Ai pasigirsiu  blush2.gif  jau 1men ir 1sav dienom,savo mazuli nunesu i kambary ir paguldau ir jis vienas uzmiega,nebereikia supt,jauciuos lyg buciau dideli darba padarius,bet is tikro be galo gerai,db turiu kada ir arbatos atsigert.
6.Rasiau,kad dirbu,mano darbas priziuriu 7men mergyte,ne dirbu o ariu.
7.Nepykit,isijauciau i durniaus vaidmeni,per daug prirasiau blush2.gif

Ikiuks mergytes 4u.gif

1. cia tai tikrai gerai, kad viskas gerai baigesi, nes mano drauge tai savo vaikus skiepija, nes viena karta buvo nuvaziavusi prie juros ir buvo kaimyne moteriske su sergnaciu vaiku, butent po erkes ikandimo, tai sako neduok D, viskas vaikas invalidas, tai dabar ir skiepija ir man vis sako, bet as nenoriu
2.oj kaip baltai pavydziu thumbup.gif wub.gif
3. as tikiuos ir pas mus tokia diena ateis ax.gif
4. kaip as tave suprantu, taip pat jaciuos, todel ir pabegu i kita kambari kai noriu issimiegot, nes jisai neduoda vis juda, tai mano plaukus tempia, negaliu pajudet paskui nugara taip skauda.
5. pries tai ir as galejau pasigirt, bet dabar grizom prie to pacio tasko
6.stiprybes 4u.gif
7. zinok visai idomu paskaityt kaip jums sekasi, o sekasi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, su mamyciu diena 4u.gif

As dziaugiuos savo vaiku nes niekada man neteko jo supt, migdyt ir pan.neskaitant, kai sirgo ir pati norejau salia miegoti rolleyes.gif dabar va snaudzia apsikabines mane, reiks nest i lovyte paguldyt wub.gif ryt i darba, dar negaliu apsiprast su sia mintimi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2012 05 06, 22:19)
3. as tikiuos ir pas mus tokia diena ateis  ax.gif

Ateis, kai patys pasiryzit mirksiukas.gif sakau, mum uzteko 2 sav.vargelio, kad pradetu prasytis ant puoduko smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(akilezna @ 2012 05 06, 16:48)
o tu padaryk kaip mano drauge isvaziuok svaitgaliui su vyru pailset, o paskui kai atvaziuosi sakysi nera, o gal jau ir nenores, na draugei viskas gavosi  thumbup.gif nuvaziavo su vyru i Druskininkus, o kai grizo na lygtai norejo dar, bet sake jam na nera jau pienuko, dabar viskas gerai, bet jeigu issigasta arba verkia, tai butinai ikisa ranka ir laiko ant (.)
mano vaikas jau kaip buvo priklausomas nuo (.)(.) bet kazkaip pats pusantru metu atsisake, ziuriu, kad jam nelabai reikia, na galvoju ko as kisiu, paiuliau avizini piena jis jam patiko ir dabar geria iki sio, o (.) nereikia, taigi mum visai lengvai viskas isejo  thumbup.gif

negaliu as taip padaryti, as buvau ji palikus nakciai vasario menesi su vyru ir mano mama, nes buvo baliukas ir butinai norejau jame sudalyvauti, rezultate, as pabaliavojau, mama ir vyras liko be miego nakti, vaikas be balso doh.gif man tai per didele kaina kol kas unsure.gif
reiskias taviskis maziau priklausomas nuo papu buvo biggrin.gif nieko, kada nors ateis ir imano kiema svente smile.gif

QUOTE(spinduliuxxxx @ 2012 05 06, 22:16)

Rasiau,kad dirbu,mano darbas priziuriu 7men mergyte,ne dirbu o ariu.

Saunu, kad pasirodei smile.gif
O kur buna tavo berniukas, kai priziuri mergaite?

QUOTE(akilezna @ 2012 05 06, 23:19)
kaip as tave suprantu, taip pat jaciuos, todel ir pabegu i kita kambari kai noriu issimiegot, nes jisai neduoda vis juda, tai mano plaukus tempia, negaliu pajudet paskui nugara taip skauda.

o as ir pabegti negaliu biggrin.gif tik as turiu buti ne nugara nusisukus, o priekiu lotuliukas.gif
mane neramina vienas klausimas, kaip as po tokiu naktu i darba eisiu dirbti doh.gif
Atsakyti
[quote=Anesia,2012 05 07, 12:30]
Sveikos

Saunu, kad pasirodei smile.gif

Labukas 4u.gif

Su manim Anesia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 07, 00:28)
Sveikutes, su mamyciu diena 4u.gif
As dziaugiuos savo vaiku nes niekada man neteko jo supt, migdyt ir pan.neskaitant, kai sirgo ir pati norejau salia miegoti rolleyes.gif dabar va snaudzia apsikabines mane, reiks nest i lovyte paguldyt wub.gif ryt i darba, dar negaliu apsiprast su sia mintimi... ax.gif
Ateis, kai patys pasiryzit mirksiukas.gif sakau, mum uzteko 2 sav.vargelio, kad pradetu prasytis ant puoduko smile.gif

Bet kaip suprantu tu salia atsiguli ir vaikas salia taves uzmiega ir tik tada perkeli i lovyte? jeigu taip, tai mano vyras ta pati padare viena karta ir po to laiko nenori eit i savo lovyte doh.gif
O del puoduko papasakok kaip jus kankinotes, nes as jau nezinau kiek mesesiu bandau aiskinu, o jam kaip i siena verysad.gif
QUOTE(Anesia @ 2012 05 07, 16:30)
Sveikos smile.gif
negaliu as taip padaryti, as buvau ji palikus nakciai vasario menesi su vyru ir mano mama, nes buvo baliukas ir butinai norejau jame sudalyvauti, rezultate, as pabaliavojau, mama ir vyras liko be miego nakti, vaikas be balso  doh.gif man tai per didele kaina kol kas  unsure.gif
reiskias taviskis maziau priklausomas nuo papu buvo biggrin.gif nieko, kada nors ateis ir  imano kiema svente smile.gif
Saunu, kad pasirodei  smile.gif
o as ir pabegti negaliu  biggrin.gif tik as turiu buti ne nugara nusisukus, o priekiu  lotuliukas.gif
1.mane neramina vienas klausimas, kaip as po tokiu naktu i darba eisiu dirbti  doh.gif

oj dar kaip buvo priklausomas, valandom gulejo prie (.), nieko nereikia tik duok, bet vat kaip isejo, galvojau irgi bus problema atpratint.
Ateis, ateis svente 4u.gif
1. neisivaizduoji kaip sunku, tiesiog ateini ir nori griut miegot arba tiesiog pagulet pailseti.
Atsakyti
Sveikinam Anesia tavo mazaji su dovanadieniu!!!! Valio valio valio! Bukit sveiki ir daug daug sypsokites!

user posted image
Atsakyti