Sveikos, su musu svente mamytes
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 05, 02:02)
Sveikos
1.O as ,,gera" motina, net nezinau kiek pas vaika dantu
bet daug tikrai
Mes nesiskiepysim
O del paryciu, tai manau, patys padaret klaida ir dabar bus sunku ja istaisyti
Liu buvo irgi isigudrines rekt, kad ji i savo lova pamiegot pasiimtume, bet kai viena nakti pradejo verkt ir jokie raminimai nei pabarimai nepadejo, iskeliau is lovytes ir liepiau miegot ant zemes jei nenori savo lovytej, bande ilipt i musu lova, bet as neleidau...turbut pagalvosit, kad kokia bejausme mama, bet taip reikejo, nors ir sirdi skaudejo
Kai dar po geru 15 min nenustojo rekt, V ji isvede i kita kambari, bet tik pusei minutes uzdare, kad pabutu vienas...o jau paskui kai pagulde i lovyte jis nurimo ir toliau miegojo, daugiau tai nepasikartojo (thu thu thu)
1. na va turi proga paskaiciuoti
2. na ne mes o vyras, nes jau as per tai perejau, keleta dienu paverke as ji neemiau ant ranku, greit nusiramindavo ir uzmigdavo ir paskui nereikejo zadintis ir verkt, visa nakti ismieguodavo ir vyras grizo pas mane i lova, nes pries tai mieguodavo atskiram kambary, kai reikejo i darba, tipo, kad niekas jam neturkdytu miegot, nes jam anksti keltis reikejo, bet kai vaikas gerai pradejo miegot tai grizo, bet kazkaip viena grazia nakti pradejo verkt ir vyras is karto atsistojo, kad paimt vaika ant ranku, sako jisai susinervins neuzmigs o taip greitai nusiramins ant ranku ir toliau miegos, netgi pikomes del sito ne viena karta, bet jisai del vaiko uzssispires, na ir viskas po to laiko vaikas vel labai daznai pabunda su verksmais ir vyras ji is karto paima pas save, o man tenka eit i kita kambary, nervuoja, bet nieko negaliu padaryt. Negaliu paaiskint vyrui, nes pas ji visa laika tai jisai negali prakvepuot arba gal jam pilvukas skauda, sakau jo labai idomiai, kai tik paimi ant ranku is karto viskas dingsta, na yra kaip yra, tikiuos supras ir vyras savo klaida.
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 12:27)
Sveikos
Gali buti, kad reikalauja savo, bet as silpnu nervu ir buciau padarius kaip tavo vyras
Iki astuoniolikos tikrai nemiegos kartu
na as ir galvoju, kad nemiegos, man irgi buvo skauda kai jisai verkdavo istiesdavo rankas ir sake mama, tipo paimk mane, bet atsisedvau prie jo ir aiskinau ramiu balsu, kad cia yra jo lovyte ir kad jisai turi miegot ir taip toliau ir vis nuramindavau.
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 13:49)
As ne didvyre, o skista
Nesugebu as jo per jega atpratinti, labai jam reikia
Atsibodo ziauriai, bet vaikas svarbiau negu as
o geria jis bet kada, n+k kartu per para ir visa nakti
o tu padaryk kaip mano drauge isvaziuok svaitgaliui su vyru pailset, o paskui kai atvaziuosi sakysi nera, o gal jau ir nenores, na draugei viskas gavosi
nuvaziavo su vyru i Druskininkus, o kai grizo na lygtai norejo dar, bet sake jam na nera jau pienuko, dabar viskas gerai, bet jeigu issigasta arba verkia, tai butinai ikisa ranka ir laiko ant (.)
mano vaikas jau kaip buvo priklausomas nuo (.)(.) bet kazkaip pats pusantru metu atsisake, ziuriu, kad jam nelabai reikia, na galvoju ko as kisiu, paiuliau avizini piena jis jam patiko ir dabar geria iki sio, o (.) nereikia, taigi mum visai lengvai viskas isejo
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 05, 15:39)
kad ir pampersus nežaidžiau, o nuėmiau ir nuėmiau ir psio pampersu nebereik..nu pasikankinau ir dabar dar naktim visko būna, bet jei tam ryžausi, tai taip ir padarau, man taip ir psichologė sakė, nes aš vis dar migdau ant rankų
ir niekaip nesiryžtu migdyt lovytėj, nes taip greičiau
Tai sakė tik nuo jūsų priklauso kaip toliau elgtis, nes vasara jau kraustysim pas sesę.
as irgi jau su mielu noru nuimciau vaikui pampersa, bet kad nekaip nenori prasyti sisiuko, sest tai dar seda ir padaro, bet kai pati pasodino, paskui paaiskinu jam, kad kai noresi pasakyk arba parodyk, su galva palinksi, praeina 1-2 minutes ir padaro kur nors, taip palakstai su skudura puse dienos uzdeti pampi, nes jau ner jegu aiskinti, nes kaip i siena, nezinau ka daryt
o del miegojimo irgi gal puse menesio mokinomes uzmigt lovytej, o ne ant ranku ir jau viska buvo gerai, bet vaikas labai ilgai uzmigdavo iki val. ir kazkaip reikejo palikt vaika vyro mamai, o jinai ji paeme ant ranku ir jisai labai greitai uzmigo vos ne per keleta minuciu, na pradejom ir mes ant ranku vel migdyt, labai greitai uzmiega, nes paguldai ji kokia 13.30 uzmiega tada 14.30 o budavo ir 15, miega 3 val, atsikelia kol pavalgo i lauka jau iseinam velai ir naktinio miegucio irgi naksti nenori eit, vat taip ir iseina, kad migdom ant ranku nes taip patogiau.
Gal jau baigiu nes vat as tai tikrai issipleciau