Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(Anesia @ 2012 05 03, 15:15)
Ramintuske, sauniai auga Liu  4u.gif

Ramintuske, kuo dirbi?  ax.gif As ne kita, o dar sekanti pirmadieni jau irgi suoliuosiu i darba  blink.gif Kazkas laikrodi prasuko su kalendoriumi kartu biggrin.gif

Aha 4u.gif
Sporto centro sekretore biggrin.gif nieko labai ypatingo ir tik puse etato, bet laikinai geriau negu nieko ax.gif

QUOTE(akilezna @ 2012 05 03, 20:42)
Na cia manau sugebejimu reikia turet ir laikas, bandau ekspedicijoj prasisukt, bet nuo 0 pradedant labai sunku pirma laika, paskui gal kai turi savo klientus lengviau, bet siaip cia rinka ir reikia moket suktis. Na yra labai daug niuansu, taip nepaaiskinsi.
Ir man idomu kokidarba radai, kad toks supratingas direktorius smile.gif

Aisku, na su klientu paieskom ir verbavimais sutetingiau, as tokio darbo irgi nesugebeciau dirbti blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

sakė lis, bet kol kas dar nieko panašaus.

Ramintuske21 svarbu pradžiai toks, o paskui susirasi geresni.... 4u.gif

nurkito mažiui višiškai temperatūra, tik ta vieta paraudus ax.gif

savaitgali mamytes sveikinsim, šeštadieni anyta, sekmadieni mano mama wub.gif

Anesia, akilezna, sara ar jau visus dantukus (20) turit?mes jau išsikankinom ir išsidaIGINOM visus thumbup.gif Tai ir naktys nebezyziančios thumbup.gif

Anesia dar maitini?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(akilezna @ 2012 05 03, 21:42)
tai koks ugis ir svoris, ar tiesiog toks sudejimas kartais buna.
prajuokinai mane su paskutiniu sakiniu, bet deja tiesa man tas pats, kazkur laikas bega

dabar nezinau tiksliai, bet pries menesiuka buvo 86 cm ir 15 kg new_russian.gif

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 03, 22:42)
1. Sporto centro sekretore biggrin.gif nieko labai ypatingo ir tik puse etato, bet laikinai geriau negu nieko ax.gif
2. Aisku, na su klientu paieskom ir verbavimais sutetingiau, as tokio darbo irgi nesugebeciau dirbti blush2.gif

1. Svarbiausia pradzia yra thumbup.gif O kur vln?
2. Man tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 04, 08:37)
1. nurkito mažiui višiškai temperatūra, tik ta vieta paraudus  ax.gif
2. Anesia, akilezna, sara ar jau visus dantukus (20) turit?mes jau išsikankinom ir išsidaIGINOM visus  thumbup.gif Tai ir naktys nebezyziančios  thumbup.gif
3. Anesia dar maitini?

1. thumbup.gif ir paraudimas greit praeis mirksiukas.gif
2. schmoll.gif mes tik 16, naktys neapsakomos doh.gif
3. hihihi.gif

Apie orus, man abidniakas, nes vaiko gimtadieniui blogus orus zada sad.gif o mes zadejome gamtoje piknika daryti, dabar nezinome kaip svesti doh.gif
Papildyta:
P.S. kaip faina, kai gali daug pasisakymu pacituoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 05 04, 08:56)

Apie orus, man abidniakas, nes vaiko gimtadieniui blogus orus zada sad.gif o mes zadejome gamtoje piknika daryti, dabar nezinome kaip svesti  doh.gif

nu ne kas jog prasti orai bus, atsimenu kai tik dukros gimtadieni reikėdavo švesti, tai lydavo doh.gif Dabar kadangi abieju šventam kartu, tai pasirenkam data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 04, 12:04)
nu ne kas jog prasti orai bus, atsimenu kai tik dukros gimtadieni reikėdavo švesti, tai lydavo  doh.gif Dabar kadangi abieju šventam kartu, tai pasirenkam data  biggrin.gif

thumbup.gif mums netinka sitas variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 04, 09:37)
labas rytas  4u.gif
Anesia, akilezna, sara ar jau visus dantukus (20) turit?mes jau išsikankinom ir išsidaIGINOM visus  thumbup.gif Tai ir naktys nebezyziančios  thumbup.gif

oj zinok jau gal puse metu 16 ir kol kas nematau, kad 17-20 dygtu unsure.gif taigi kol kas laukiam.
Man vat vis idomu sakykit ar cia kas nors zada nuo erkiu skiepyt vaikus g.gif nes nuomones skirtingos. Ir dar nezinau kas vaikui yra, bet paryciais pradeda verkt, vos ne ta pacia valanda, as manau cia tiesiog pripratymas, vat norisi jam tevu demesio, nes kazkur skaiciau, kad buna taip, o vyras nusileido ir dabar tai vos ne kiekviena ryta buna, as prisimenu jau buvo taip, as tiesiog duodavau jam paverkt, bet jisai nestipriai verke, per miega ir nusiramindavo ir uzmigdavo, o dabar ne kol ne atsidurs pas mus lovoj nenusiramina, o atsiranda lovoj zaidzia ir tempia mano plaukus doh.gif doh.gif tai pabegu nuo ju, sakau vyrui pripratinai ji tai dabar ir kankonkis. Bet problema gi neissisprendzia, sakiau vyrui, bet sako tipo negali klausytis kaip vaikas verkia, bet jisai tikrai nestipriai, bet ka padarysi...
Papildyta:
QUOTE(Anesia @ 2012 05 04, 10:56)
Sveikos  4u.gif

na jo mes aukstesni siek tiek ir svorio maziau turim, tai gali buti, kad atrodo siek tiek putliukas smile.gif

Sveikos ir labanakt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Anesia @ 2012 05 04, 08:56)
Sveikos  4u.gif

1. Svarbiausia pradzia yra  thumbup.gif O kur vln?

2.  schmoll.gif mes tik 16, naktys neapsakomos  doh.gif

Ne, savo miestely mirksiukas.gif

O as ,,gera" motina, net nezinau kiek pas vaika dantu blush2.gif bet daug tikrai biggrin.gif

QUOTE(akilezna @ 2012 05 04, 22:09)

Man vat vis idomu sakykit ar cia kas nors zada nuo erkiu skiepyt vaikus  g.gif nes nuomones skirtingos. Ir dar nezinau kas vaikui yra, bet paryciais pradeda verkt, vos ne ta pacia valanda, as manau cia tiesiog pripratymas, vat norisi jam tevu demesio, nes kazkur skaiciau, kad buna taip, o vyras nusileido ir dabar tai vos ne kiekviena ryta buna, as prisimenu jau buvo taip, as tiesiog duodavau jam paverkt, bet jisai nestipriai verke, per miega ir nusiramindavo ir uzmigdavo, o dabar ne kol ne atsidurs pas mus lovoj nenusiramina, o atsiranda lovoj zaidzia ir tempia mano plaukus  doh.gif  doh.gif  tai pabegu nuo ju, sakau vyrui pripratinai ji tai dabar ir kankonkis. Bet problema gi neissisprendzia, sakiau vyrui, bet sako tipo negali klausytis kaip vaikas verkia, bet jisai tikrai nestipriai, bet ka padarysi...

Mes nesiskiepysim schmoll.gif

O del paryciu, tai manau, patys padaret klaida ir dabar bus sunku ja istaisyti ax.gif Liu buvo irgi isigudrines rekt, kad ji i savo lova pamiegot pasiimtume, bet kai viena nakti pradejo verkt ir jokie raminimai nei pabarimai nepadejo, iskeliau is lovytes ir liepiau miegot ant zemes jei nenori savo lovytej, bande ilipt i musu lova, bet as neleidau...turbut pagalvosit, kad kokia bejausme mama, bet taip reikejo, nors ir sirdi skaudejo blush2.gif Kai dar po geru 15 min nenustojo rekt, V ji isvede i kita kambari, bet tik pusei minutes uzdare, kad pabutu vienas...o jau paskui kai pagulde i lovyte jis nurimo ir toliau miegojo, daugiau tai nepasikartojo (thu thu thu) rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(akilezna @ 2012 05 04, 23:09)
1. Man vat vis idomu sakykit ar cia kas nors zada nuo erkiu skiepyt vaikus  g.gif nes nuomones skirtingos.
2. Ir dar nezinau kas vaikui yra, bet paryciais pradeda verkt, vos ne ta pacia valanda

1. Mano abu paskiepyti smile.gif Ir negirdejau as kazkaip, kad del erkinio encefalito butu kitokiu nuomoniu tongue.gif Ir seip man ta mada neskiepyti vaiku nepatinka, pabandykite pakalbeti su medikem jaunom, kurios turi savo vaikus ar jos skiepija/neskiepija savo atzalu privalomais skiepais, oi isgirsite lavina argumentu uz tongue.gif
Del erkinio encefalito dar papasakosiu, praeitais metais manikiurininkes kaimynas trisdesimties metu vyras mire nuo jo, nes nediagnozavo laiku, o sirgo labai ilgai, tiesiog silpnumas ir negalavimas jokiu simptomu....
2. Gali buti, kad reikalauja savo, bet as silpnu nervu ir buciau padarius kaip tavo vyras biggrin.gif Iki astuoniolikos tikrai nemiegos kartu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

dėl erkinio encifalito, tai dukra paskiepyta ir aš esu pasiskiepijus, dabar per gegužę reik abiejoms pasiskiepyti pakartotinai, nes 3 metai jau praėjo.Sūnus pavėlavo su skiepu, tai skiepysiu spalio mėn. o taip sesutė ir patarė, sakė taip geriau g.gif

šiandien eisim vyro mamos sveikint su Motinos diena wub.gif

Anesia nu tu ir didvyrė dėl maitinimo bigsmile.gif ar neatsibodo?o tai kada jis begerai MP?
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 05, 12:16)
1. dėl erkinio encifalito, tai dukra paskiepyta ir aš esu pasiskiepijus, dabar per gegužę reik abiejoms pasiskiepyti pakartotinai, nes 3 metai jau praėjo.Sūnus pavėlavo su skiepu, tai skiepysiu spalio mėn. o taip sesutė ir patarė, sakė taip geriau  g.gif
2. Anesia nu tu ir didvyrė dėl maitinimo  bigsmile.gif ar neatsibodo?o tai kada jis begerai MP?

1. Kodel geriau spalio men? g.gif Jus iseina, kad visa vasara be "apsaugos" vaikas, mes laiku sugalvojome, tai pasiskiepijome kovo 15 ir balandzio 15 pakartotinai, tai jau geguzes vidury bus pilnai "veikiantis" skiepas smile.gif Seip kiek esu domejusis, nuo vieneriu metu vaikus jau galima skiepyti mirksiukas.gif
As skiepijau dukra irgi senai, siemet jau buvo skiepyta po triju metu pertraukos, kitas net uz penkiu metu thumbup.gif Skiepijau grieztai, nes abu vasaros kaime smile.gif
2. As ne didvyre, o skista doh.gif Nesugebu as jo per jega atpratinti, labai jam reikia blush2.gif Atsibodo ziauriai, bet vaikas svarbiau negu as smile.gif o geria jis bet kada, n+k kartu per para ir visa nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 05 05, 11:49)
1. Kodel geriau spalio men?  g.gif Jus iseina, kad visa vasara be "apsaugos" vaikas, mes laiku sugalvojome, tai pasiskiepijome kovo 15 ir balandzio 15 pakartotinai, tai jau geguzes vidury bus pilnai "veikiantis" skiepas smile.gif Seip kiek esu domejusis, nuo vieneriu metu vaikus jau galima skiepyti  mirksiukas.gif
As skiepijau dukra irgi senai, siemet jau buvo skiepyta po triju metu pertraukos, kitas net uz penkiu metu  thumbup.gif Skiepijau grieztai, nes abu vasaros kaime  smile.gif
2. As ne didvyre, o skista  doh.gif Nesugebu as jo per jega atpratinti, labai jam reikia  blush2.gif Atsibodo ziauriai, bet vaikas svarbiau negu as smile.gif o geria jis bet kada, n+k kartu per para ir visa nakti  doh.gif

nežinau ta kur skiepijo sako geriausia nuo spalio mėn. iki kovo skiepytis nuo erkiu, bet nepaklausiau o kodėl doh.gif
na mes po kaimus mažai duosimės, sode praktiškai.

eik tu sau dar tiek daug kartu maitini biggrin.gif ar galvojai jog tiek ilgai maitinsi?nesupyk tik, aš tai tiek ilgai nenorėčiau ax.gif ne dėl to jog didelis ar pan., bet dėl to nei gramo negali išgert per šventes blush2.gif biggrin.gif ir toks pryrišts ax.gif Ar jis tiek reikalauja dar pieno ar čia jam kaip pažaidimas, o gal nieko kito maisto nevalgo?
Aš jau ir taip skaitau jog 1 m. ir 4 mėn. tai jau man labai ilgai blush2.gif nors galėjau maitint ir iki šiol, nes pieno pakankamai daug jo buvo, man po pusmečio dar pasirodydavo pienas paspaudus....
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 05, 13:14)
1. na mes po kaimus mažai duosimės, sode praktiškai.
2. eik tu sau dar tiek daug kartu maitini  biggrin.gif ar galvojai jog tiek ilgai maitinsi?nesupyk tik, aš tai tiek ilgai nenorėčiau  ax.gif ne dėl to jog didelis ar pan., bet dėl to nei gramo negali išgert per šventes  blush2.gif  biggrin.gif ir toks pryrišts  ax.gif Ar jis tiek reikalauja dar pieno ar čia jam kaip pažaidimas, o gal nieko kito maisto nevalgo?
Aš jau ir taip skaitau jog 1 m. ir 4 mėn. tai jau man labai ilgai  blush2.gif nors galėjau maitint ir iki šiol, nes pieno pakankamai daug jo buvo, man po pusmečio dar pasirodydavo pienas paspaudus....

1. kuo sodas skiriasi nuo kaimo? as erkiu atzvilgiu ax.gif
2. eik tu, as baisiausiame kosmare neregejau, kad tiek maitinsiu. Nescia sakiau, kad maitinsiu iki puses metu, max iki 9 menesiu. biggrin.gif galvoji as noriu? nea schmoll.gif bet yra kaip yra, vaiko psichine sveikata man svarbesne negu mano norai. Jam kazkoks labai didelis poreikis to papo doh.gif Jam jis labiausiai del apsiraminio reikalingas, jau jeigu uzsigavo ar piktas, nezino jis kito nusiraminimo budo.... Aisku, kai pieno priliurlina, tai ir blogai valgo, kai paliekam pas senelius visai dienai, valgo kuo puikiausiai smile.gif Nu zodziu, kazkokia priklausomybe jam.
Dabar kai iseisiu i darba yra du variantas:
a). optimistinis: diena negaves papo, po truputi prades atpratineti nuo to reikalo ir palaipsniui visai atsisakys.
cool.gif. pesimistinis: per diena issiilges manes tiek,kad nepaleis nei vakare, nei nakti ir taps dar labiau nuo jo priklausomas.

Aisku, as tikiuosi geriausio. Galu gale nei vienas i mokykla nenuejo papa ciulpdamas (as tikiuosi) lotuliukas.gif

Sorry, issipleciau blush2.gif
Atsakyti