Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

Sveikos

na mes po gydytojo jau, buvom TA. Priaugom 750gr ir 2 cm smile.gif tai gydytoja sake super! Pieno tikrai uztenka. Ir leliukas jau nustojo spjauti lauk papuli ir rekti. Galvoju, kad vis delto buvo mums ta pieno krize. Nedavalgydavo vaikas, bet su daznu dejimu prie kruties susitvarkem (bent jau tikiuosi rolleyes.gif ) O del zaliu kakiu tai sake nepergyventi, buna taip.

Va taip va! smile.gif Gaila, kad i laukeli neleido del skiepo eiti, o toks pasakiskas oras.

Mergaites, klausykit nuo kada jus leidotes su leliukais i tolimesne kelione? Mum menesiukas jau ir noretume i kaimuka pas tevus nulekt savaitgali, kazi cia gera ideja ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Charizma01 @ 2012 04 27, 13:03)
Sveikos

na mes po gydytojo jau, buvom TA. Priaugom 750gr ir 2 cm smile.gif tai gydytoja sake super! Pieno tikrai uztenka. Ir leliukas jau nustojo spjauti lauk papuli ir rekti. Galvoju, kad vis delto buvo mums ta pieno krize. Nedavalgydavo vaikas, bet su daznu dejimu prie kruties susitvarkem (bent jau tikiuosi  rolleyes.gif ) O del zaliu kakiu tai sake nepergyventi, buna taip.

Va taip va! smile.gif Gaila, kad i laukeli neleido del skiepo eiti, o toks pasakiskas oras.

Mergaites, klausykit nuo kada jus leidotes su leliukais i tolimesne kelione? Mum menesiukas jau ir noretume i kaimuka pas tevus nulekt savaitgali, kazi cia gera ideja ar ne? unsure.gif

Labukas, smagu, kad viskas OK, nu mes tai su mėnesio laiko leliuku jau važiavom visur, pas senelius tai tikrai, o rugpjūčio mėn (mes gegužiukai) jau ir palangoj pasibuvom, kuo mažesnis lelius tuo mažiau stresuoja kelionėse tik aišku jei neserga ir gerai jaučiasi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 27 balandžio 2012 - 12:05
QUOTE(Charizma01 @ 2012 04 27, 12:03)
Sveikos

na mes po gydytojo jau, buvom TA. Priaugom 750gr ir 2 cm smile.gif tai gydytoja sake super! Pieno tikrai uztenka. Ir leliukas jau nustojo spjauti lauk papuli ir rekti. Galvoju, kad vis delto buvo mums ta pieno krize. Nedavalgydavo vaikas, bet su daznu dejimu prie kruties susitvarkem (bent jau tikiuosi  rolleyes.gif ) O del zaliu kakiu tai sake nepergyventi, buna taip.

džiugu jog viskas gerai ir gera TA thumbup.gif 4u.gif

o važiavau visur nuo 2 sav.aišku tik pas artimus.o į Šventaja važiavau kai Ignui buvo 2 mėn. mirksiukas.gif
o i kaima pas tėvukus tik lėkit mirksiukas.gif gryns oras thumbup.gif

o aš vakar juk prasitesiau motinystes atostogas iki rugsėjo 14 d. thumbup.gif tai vakar ta proga net šampės kaliau biggrin.gif

prasidėjo darbai lauke, šiltnamyje, tai dabar praktiškai vakarais ten bunam, savaitgali irgi manau jau bulves ankstyvasias sėsim, svogūnus ankstyvuosiu, pomidorai, ridikėliai, salotos jau šiltnamyje.bet faina, man patink sode, sėdi terasoj kavute ar šalto šampano gurkšnoji ir kaifuoji, pasaka wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Charizma01 @ 2012 04 27, 14:03)
Sveikos

Su gera TA jus, o del papuliu tai zinok man labai panasiai buvo irgi kazkiek pagerdavo, o paskui spjaudavo ir rekt pradedavo, tai irgi laikui begant susitvarke, pas mane tai dar labai atpilinedavo stipriai, tai irgi alkanas budavo, nes tik pavalgo, atpila ir vel valgyt nori, o is kur paimt, cia gi ne parduotuve, kad uzejai ir nupirkai biggrin.gif laiko reikia, bet sakau laikui begant viskas susitvarke, ta krize tikrai buna, bet taisingai rasai, dazniau siulai (.) ir viskas susitvarko, tiesiog reikia laiko ir ismatos budavo zalios netgi tokios zalsvos spalvos buvo, bet nieko rimto nebuvo, gerem bakterijas, net iki siol, bet mes turim problemu, mums reikia.
Del keliones tai beabejo vaziuokit, mes irgi visur vaziavom.
QUOTE(Nemarioji @ 2012 04 27, 14:28)
1. o aš vakar juk prasitesiau motinystes atostogas iki rugsėjo 14 d.  thumbup.gif tai vakar ta proga net šampės kaliau  biggrin.gif
2.prasidėjo darbai lauke, šiltnamyje, tai dabar praktiškai vakarais ten bunam, savaitgali irgi manau jau bulves ankstyvasias sėsim, svogūnus ankstyvuosiu, pomidorai, ridikėliai, salotos jau šiltnamyje.bet faina, man patink sode, sėdi terasoj kavute ar šalto šampano gurkšnoji ir kaifuoji, pasaka  wub.gif

1. ir as planuoju prasitest, taip nenoriu ten vaziuot, bet reikia, nes maziau negu menuo liko, man vat idomu kur galima rast tokia info, ar galima parasyt darbe dekretiniu pratesima, o kitoj vietoj isidarbint, ar vieta tokiu atveju laikoma ar ne g.gif
2.jo kai dar su tevais gyvenau irgi visa sita darba dariau, o dabar tik nuvaziuoju derliu pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip gyvenat mergaičiukės? mirksiukas.gif

atšilo orai, faina, mes sode leidžiam laika dažniausiai, nervina jog vyrs iki 21 val. dirb doh.gif ir visa mėnesi doh.gif

šiandien pagaliau prisiruošiau 18 mėn. skiepu paskiepyt, o tai tai tas tai anas, tai jog šventės neskiepijau ir nusitesė vos ne iki dvieju metu biggrin.gif

gegužinuku mėnuo prasidėjo, prasidės šventimai, mamyčių grįžimai į darbus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes irgi nesenai tik pasiskiepijom blush2.gif Sveria mano vyrukas 12,5kg ir 89cm ugio ax.gif
Tiesa, pasigirsiu, kad darbuka susiradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 03, 12:54)
Sveikutes, mes irgi nesenai tik pasiskiepijom blush2.gif Sveria mano vyrukas 12,5kg ir 89cm ugio ax.gif

didelis vyriokas bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

sveikinu 4u.gif

laba 4u.gif

o maniškiui po skiepo tempa pakilo doh.gif bet krenta pati savaime thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 03, 14:54)

O koks didelis thumbup.gif cia kaip mano drauges sunus darzelinukas dainuoja: as buvau pipiras o dabar as vyras, vat ir musiskai jau tikri vyrai biggrin.gif taip auga greit sad.gif
Oj tai labai geros naujienos, as irgi bandau naujam darbe, bet deja nieko gero, negaliu sau leist laukt, nes paskola, jauciu teks grizti i sena darba verysad.gif
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 03, 15:07)
didelis vyriokas  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif
sveikinu  4u.gif
laba  4u.gif
o maniškiui po skiepo tempa pakilo  doh.gif bet krenta pati savaime  thumbup.gif

mum pradzioj pakildavo, o paskutiniai skepai viskas thumbup.gif gerai sureagavo, blogiausias tai buvo pirmas.

Jo geguziuku menuo prasidejo thumbup.gif o MB dirbs per vaiko gimtedieni, net negaleism atsvest ir per visus ateinancius savaitgalius po gimtedienio, taigi Nemarioji as tave suprantu del vyro darbo.
Atsakyti
Labuka

Lepinates siluma, o pas mus salta, lyja. Jei viskas susitvarkys, gal jau greit namucio leksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 05 03, 13:07)
didelis vyriokas  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

sveikinu  4u.gif

laba  4u.gif

o maniškiui po skiepo tempa pakilo  doh.gif bet krenta pati savaime  thumbup.gif

Aciu mirksiukas.gif
Ir mums buvo truputi pakilus, bet irgi pati savaime nukrito smile.gif

QUOTE(akilezna @ 2012 05 03, 13:48)
Labukas  4u.gif

O koks didelis  thumbup.gif cia kaip mano drauges sunus darzelinukas dainuoja: as buvau pipiras o dabar as vyras, vat ir musiskai jau tikri vyrai  biggrin.gif taip auga greit sad.gif
Oj tai labai geros naujienos, as irgi bandau naujam darbe, bet deja nieko gero, negaliu sau leist laukt, nes paskola, jauciu teks grizti i sena darba  verysad.gif

mum pradzioj pakildavo, o paskutiniai skepai viskas  thumbup.gif gerai sureagavo, blogiausias tai buvo pirmas.

Jo geguziuku menuo prasidejo  thumbup.gif o MB dirbs per vaiko gimtedieni, net negaleism atsvest ir per visus ateinancius savaitgalius po gimtedienio, taigi Nemarioji as tave suprantu del vyro darbo.

Aciu, o kodel nesiseka naujam darbuke? blush2.gif

As siandien dar pasakiau direktoriui, kad i kelione skrisiu 20 d., bet jis gerai suregavo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ramintuske, sauniai auga Liu 4u.gif
Maniskis tai mazas ir storas cool.gif biggrin.gif Mums aciudie nebuvo nei nuo vieno skiepo reakcijos thumbup.gif
Ramintuske, kuo dirbi? ax.gif As ne kita, o dar sekanti pirmadieni jau irgi suoliuosiu i darba blink.gif Kazkas laikrodi prasuko su kalendoriumi kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 05 03, 16:55)
Aciu, o kodel nesiseka naujam darbuke? blush2.gif
As siandien dar pasakiau direktoriui, kad i kelione skrisiu 20 d., bet jis gerai suregavo thumbup.gif

Na cia manau sugebejimu reikia turet ir laikas, bandau ekspedicijoj prasisukt, bet nuo 0 pradedant labai sunku pirma laika, paskui gal kai turi savo klientus lengviau, bet siaip cia rinka ir reikia moket suktis. Na yra labai daug niuansu, taip nepaaiskinsi.
Ir man idomu kokidarba radai, kad toks supratingas direktorius smile.gif
QUOTE(Anesia @ 2012 05 03, 17:15)
Sveikos  4u.gif
Maniskis tai mazas ir storas  cool.gif  biggrin.gif
As ne kita, o dar sekanti pirmadieni jau irgi suoliuosiu i darba  blink.gif Kazkas laikrodi prasuko su kalendoriumi kartu biggrin.gif

tai koks ugis ir svoris, ar tiesiog toks sudejimas kartais buna.
prajuokinai mane su paskutiniu sakiniu, bet deja tiesa man tas pats, kazkur laikas bega
Atsakyti