Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(Nemarioji @ 2012 03 06, 13:00)
sveikos  4u.gif

juk ateinu su naujienom, mūsų Leta (dabar kitoks nickas) šiandien pagimdė sūnų  wub.gif sveikiname  4u.gif

Va kokia slapuke, mums tai nepasigyre.

Visus mazus snekucius su naujais zodeliais.
Igniukas saunuolis, kad ant puoduko eina ir kaip vaikui paciam gerai be tu pamperiu. O kuriu neina, tai ateis dar laikas.
Nu ka o pas mus jau pavasaris sekmadieni zada net +13. Zydi jau narcizai ir krokai. Va pasigyriau biggrin.gif
Mazajam ropojimo ir stovejimo laikotarpis, tai yra ko veikti. Labai nervuoja, kad cia visur plyteles. Ir salta ant ju, ir kai nugriuna buna ne kas, tai ir reik eit is pas kos. Viskas idomu visi laidai, rozetes jungtukai. Cia tai ne didysis, kad niekur nelindo.
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 03 06, 13:33)
aaaa  thumbup.gif o ko ji cia neuzsuka?  verysad.gif

ten irgi nelabai dažnai užsuka, o čia nžn kodėl neužsuka, neturi laiko gal?

na mes irgi esam 86 cm ir 13 kg
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2012 03 06, 15:28)

Nu ka o pas mus jau pavasaris sekmadieni zada net +13. Zydi jau narcizai ir krokai. Va pasigyriau biggrin.gif

Mazajam ropojimo ir stovejimo laikotarpis, tai yra ko veikti. Labai nervuoja, kad cia visur plyteles. Ir salta ant ju, ir kai nugriuna buna ne kas, tai ir reik eit is pas kos. Viskas idomu visi laidai, rozetes jungtukai. Cia tai ne didysis, kad niekur nelindo.

kaip faina wub.gif

ot smalsutis wub.gif

kada grįžtat?kada Matas pas mus atkeliaus?

o mažajam jau greit metukai bigsmile.gif kada gimtadienis yra?
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 03 06, 15:31)
ten irgi nelabai dažnai užsuka, o čia nžn kodėl neužsuka, neturi laiko gal?

na mes irgi esam 86 cm ir 13 kg
Papildyta:

kaip faina  wub.gif

ot smalsutis  wub.gif

kada grįžtat?kada Matas pas mus atkeliaus?

o mažajam jau greit metukai  bigsmile.gif kada gimtadienis yra?

Jo jau sitam pilieciui smalsumo netruksta.
O kada grisim as net nezinau, kaip vyrui su darbu neaisku. Galim gal ir balandi, o gal tik geguzes gale.
O mazajam penktadieni metukai. Tai pusim zvake biggrin.gif
Matas tai jau namo nori, sako man nepatinka ta Belgija. biggrin.gif Noriu i darzeli.
Atsakyti
Sveikos, parduodu ekologišką triušieną. Labai skani ir sveika mėsytė. 1kg 20lt
Atsakyti
Labukas, nuvedžiau savo vaikiną į lopšelį taip gaila palikt prašo mama mama namo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 09, 10:11)
Labukas, nuvedžiau savo vaikiną į lopšelį taip gaila palikt prašo mama mama namo  unsure.gif

Oj gerai, kad man nereikia niekur vaiko atiduot ir artimiausiu laiku dar tikrai nereikes del alergijos, o tai jauciu sirdele man plistu unsure.gif
Bet neverkia? bet uztat sako vaikai labai pasikeicia kai darzeli eina, mano kaimyne labai patenkinta, sako ateina dukra dainuoja, soka ir visa kita smile.gif labai daug ismoko. jeigu gera uakle tai tikrai vaikui gerai bus su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 03 09, 08:54)
Oj gerai, kad man nereikia niekur vaiko atiduot ir artimiausiu laiku dar tikrai nereikes del alergijos, o tai jauciu sirdele man plistu  unsure.gif
Bet neverkia? bet uztat sako vaikai labai pasikeicia kai darzeli eina, mano kaimyne labai patenkinta, sako ateina dukra dainuoja, soka ir visa kita smile.gif labai daug ismoko. jeigu gera uakle tai tikrai vaikui gerai bus su vaikais.

Verkia, bet... toks gyvenimas ax.gif maniškis ir dabar jau dainuoja su tėte abu tau mano mamyte tai taip juokingai, bet nuoširdžiai gražu žiūrėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 09, 11:02)
Verkia, bet... toks gyvenimas  ax.gif  maniškis ir dabar jau dainuoja su tėte abu tau mano mamyte tai taip juokingai, bet nuoširdžiai gražu žiūrėt  drinks_cheers.gif

oj kaip pavydziu, baltai aisku mirksiukas.gif maniskis visai nenori kalbet, net kartais klausiu ko, tai net galva nenori linktelt, o jau apie atsakyma, taip doh.gif negaliu sulaukt kada pasakys nors dar koki zodi bigsmile.gif

Dziugu del Letos wub.gif galetu ir pas mus karts nuo karto pasimuojot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 09, 08:11)
Labukas, nuvedžiau savo vaikiną į lopšelį taip gaila palikt prašo mama mama namo  unsure.gif

unsure.gif baisu, cia jums abiems 4u.gif
labai nelaukiu as darzelio del dvieju dalyku: ligu ir asaru verysad.gif
bet kaip Sara ir sakai, kitaip nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
Kad ir pasirodau kaip jaunas menulis bet keliu temuke i virsu 4u.gif
Prisiduodu kad vis dar 2in1 biggrin.gif
Tik va vis dazniau ir dazniau pamaudzia pilvo apacia kaip pries mm, tai baisu kad anksciau neissilukstenciau unsure.gif

Kaip jus gyvenate???? wub.gif

Papildyta:
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2012 01 11, 22:54)
Sypsenele tau didziausi linkejimai nuo Vitaminuko.

aciu aciu ir jai perduok jei gali mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2012 03 06, 13:00)
sveikos  4u.gif
juk ateinu su naujienom, mūsų Leta (dabar kitoks nickas) šiandien pagimdė sūnų  wub.gif sveikiname  4u.gif

sveikinimai dideliausi wub.gif tik as jau pasimeciau tarp tu nicu, kuri cia leta buvo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas, o mes vargstam su darželiu, pasirgom savaitę ir vėl iš pradžių, jau verkt pradedam vos pabudę ryte doh.gif
Atsakyti
Labuka

Mamukai a susalot biggrin.gif . Ku ku.
O mes melynes renkames, viskas idomu, viska reik paziuret. Tai nespejam gydyti melyniu doh.gif
Atsakyti