Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

Labuka mergaites group.gif
Net geda kad pasirodau kaip jaunas menulis blush2.gif
Prisiduodu kad viskas mums gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2012 02 21, 07:18)
Labuka mergaites group.gif
Net geda kad pasirodau kaip jaunas menulis  blush2.gif 
Prisiduodu kad viskas mums gerai  wub.gif

Labukas, kad retai čia ir mes užsukam blush2.gif
Kaip smagu žiūrėt į tavo liniuotę nedaug jau beliko drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sypsenele24, ech kiek nedaug ir liko wub.gif

o aš baigiau švest gimtadienius ir visas šventes biggrin.gif dabar menesiukui atsiputimas...

kita savaite i Vilniu važiuojam į Disney inIce biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 02 21, 12:24)
Labukas, kad retai čia ir mes užsukam  blush2.gif
Kaip smagu žiūrėt į tavo liniuotę nedaug jau beliko  drinks_cheers.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2012 02 21, 14:25)
sveikos  4u.gif

sypsenele24, ech kiek nedaug ir liko  wub.gif

tikrai kad ne daug wub.gif o man vis dar nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip gyvenate visos-visi? Kaip vaikuciai auga?
Mes gyvename gerai smile.gif Augame, protingejame, bet uztad sikame i kelnes ir nesnekame biggrin.gif nu pora zodziu taria, o visa kita savo kalba arba pirstu parodo doh.gif
As jau galvoju apie darba, pora menesiuku beliko, tai kas antra nakti sapnuoju, kai sapnuot galiu, nes miega naktimis blogai mazius doh.gif
Matau Sypsenelei visai mazai beliko iki susitikimo su stebukleliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas,
...gyvenam po truputį, vaikinas jau lopšelį lanko, o aš jau ir pamažu pradedu galvot apie darbą ax.gif
...puodukas ne draugas ir maniškiui, o kalbam savo kalba kaip ir visi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 05, 11:28)
Labukas,
...gyvenam po truputį, vaikinas jau lopšelį lanko, o aš jau ir pamažu pradedu galvot apie darbą  ax.gif
...puodukas ne draugas ir maniškiui, o kalbam savo kalba kaip ir visi  rolleyes.gif

thumbup.gif o lopseli lanko del to, akd jau greit i darba? ta prasme, pratini is anksto? kaip sekasi? ar neparsinesa ligu is ten?
maniskis tik nuo rudens zygiuos smile.gif
nepasakyciau, paziuriu i bendraamzes panas, nu sneka kaip prisuktos, bet bernai tai doh.gif aisku ismoks, niekur nesides, bet jau taip noretu, kad pasakytu ka ax.gif
Sara, kaip tavo savijauta? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes user posted image
O stai ir mes mirksiukas.gif
Sypsenele, labai dziugu del jusu, jau is tikruju taip mazai liko wub.gif
Senai buvau cia pasirodziusi blush2.gif Mes ir augam gerai gyd. sako, kad gal net permaitinu siek tiek, kad taip ugis pradejo augt ir svoris, bet jisai ilga laika vietoj stovejo, tai dabar atsiimt savo nori, nes jeigu paziuret i ji nera jisai pas mane stambus ar aukstas, taigi nepergyvenu (idesiu kada nuotraukas, pasirodysim kaip paaugom biggrin.gif ) Kalbet irgi visai nekalba, keleta zodziu kuriuos jau senai sako, tai beabejo mama (pats megstamiausias), papa (kai atsisevikina), bach, niamnia (kai praso uzkast ko nors) brrr, tai automobilis ir visi gyvunai au-au, labai labai retai lygtai sako, tetis, baba ir senelis, ir dar kazkoks zodis dzi g.gif .Su puoduku pradejom draugaut jau kai pasodino tai nerekia ir sedi kol nepadaro, bet neprasosi, pastoviai kelniai slapi verysad.gif doh.gif aisku jam, bet jam dzin. Toks charakteris atsirado nekaip negalim perlauzt nors tu ka, ka nori ta daro, sakai negalima vistiek. Labai miegdziot pradejo.
As jau dirbu, is ,tikruju planavau iseit i darba tik rudeni, o isejo taip, kad isejau 4 men anksciau ir man taip liudna, kad galejau ilgiau pabut su vaiku verysad.gif bet taip nenoriu grizt i sena darba, o cia pasiule pabandyt naujam darbe, tai vat bandau, jeigu seksis, tai negrisiu i sena, vat tokios pas mus naujienos.
Oda vaiko jau visai nieko, net nesimato, kai kur atsiranda demeles, bet taip thumbup.gif blogiausia, kad alergijos neperaugam kol kas, tai as jau nusiraminau ir tikiuos, kad kai bus 3 metukai gal praeis, blogiausia, kad nezinau jau ka gamint, sedziu internete ir vis ieskau ko nors idomesnio biggrin.gif
viskas jau baigiu, o tai ir taip jau issipleciau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Anesia @ 2012 03 05, 13:33)

Sara, kaip tavo savijauta?  4u.gif

drinks_cheers.gif

mes irgi jau planuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 03 05, 13:04)
1. Mes ir augam gerai gyd. sako, kad gal net permaitinu siek tiek, kad taip ugis pradejo augt ir svoris, bet jisai ilga laika vietoj stovejo, tai dabar atsiimt savo nori, nes jeigu paziuret i ji nera jisai pas mane stambus ar aukstas, taigi nepergyvenu (idesiu kada nuotraukas, pasirodysim kaip paaugom  biggrin.gif  )
2. Su puoduku pradejom draugaut jau kai pasodino tai nerekia ir sedi kol nepadaro, bet neprasosi, pastoviai kelniai slapi  verysad.gif  doh.gif aisku jam, bet jam dzin. Toks charakteris atsirado nekaip negalim perlauzt nors tu ka, ka nori ta daro, sakai negalima vistiek. Labai miegdziot pradejo.
3. As jau dirbu, is ,tikruju planavau iseit i darba tik rudeni, o isejo taip, kad isejau 4 men anksciau ir man taip liudna, kad galejau ilgiau pabut su vaiku  verysad.gif bet taip nenoriu grizt i sena darba, o cia pasiule pabandyt naujam darbe, tai vat bandau, jeigu seksis, tai negrisiu i sena, vat tokios pas mus naujienos.
4. Oda vaiko jau visai nieko, net nesimato, kai kur atsiranda demeles, bet taip  thumbup.gif blogiausia, kad alergijos neperaugam kol kas, tai as jau nusiraminau ir tikiuos, kad kai bus 3 metukai gal praeis, blogiausia, kad nezinau jau ka gamint, sedziu internete ir vis ieskau ko nors idomesnio  biggrin.gif
viskas jau baigiu, o tai ir taip jau issipleciau  biggrin.gif
5. mes irgi jau planuojam  ax.gif

1. koks jusu ugis ir svoris?
2. maniskis nesedi visai ant puodo, jis ji traktuoja kaip zaisla, o jeigu pasodini, iskart stojasi ir rekia doh.gif girdejau nuomone, kad kiti vaikai neseda ant puodo visai, tik ant klozeto, taigi musu tulikas nestandartinis, nerandam tinkamo dangcio doh.gif jau kiek grazinom i pardes doh.gif
3. o tavo vyras isejo tevystes atostogu? kur vaikiukas dabar yra?
4. isaugsite alergijas
5. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 03 05, 11:33)
thumbup.gif o lopseli lanko del to, akd jau greit i darba? ta prasme, pratini is anksto? kaip sekasi? ar neparsinesa ligu is ten?
maniskis tik nuo rudens zygiuos smile.gif
nepasakyciau, paziuriu i bendraamzes panas, nu sneka kaip prisuktos, bet bernai tai  doh.gif aisku ismoks, niekur nesides, bet jau taip noretu, kad pasakytu ka  ax.gif
Sara, kaip tavo savijauta?  4u.gif

...pratinamės nuo kovo 1 d. tik tai kolkas viskas gerai jau pasiimu po pietų dar nemiegam ax.gif
...sveikata jau pasitaisė, o kaip bus toliau bus matyt, bet kolkas tfu tfu tfu jaučiuosi puikiai ax.gif

QUOTE(akilezna @ 2012 03 05, 13:04)
Sveikutes user posted image
O stai ir mes  mirksiukas.gif
Sypsenele, labai dziugu del jusu, jau is tikruju taip mazai liko  wub.gif

As jau dirbu, is ,tikruju planavau iseit i darba tik rudeni, o isejo taip, kad isejau 4 men anksciau ir man taip liudna, kad galejau ilgiau pabut su vaiku  verysad.gif bet taip nenoriu grizt i sena darba, o cia pasiule pabandyt naujam darbe, tai vat bandau, jeigu seksis, tai negrisiu i sena, vat tokios pas mus naujienos.
Oda vaiko jau visai nieko, net nesimato, kai kur atsiranda demeles, bet taip  thumbup.gif blogiausia, kad alergijos neperaugam kol kas, tai as jau nusiraminau ir tikiuos, kad kai bus 3 metukai gal praeis, blogiausia, kad nezinau jau ka gamint, sedziu internete ir vis ieskau ko nors idomesnio  biggrin.gif
viskas jau baigiu, o tai ir taip jau issipleciau  biggrin.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif
mes irgi jau planuojam  ax.gif

...smagu, kad radai naują darbuką, o aš sakiau grįšiu į seną, o kaip bus ten matysiu, nes nenoriu išeit kol dar galvojam apie nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 05, 13:50)
...pratinamės nuo kovo 1 d. tik tai kolkas viskas gerai jau pasiimu po pietų dar nemiegam  ax.gif
...sveikata jau pasitaisė, o kaip bus toliau bus matyt, bet kolkas tfu tfu tfu jaučiuosi puikiai  ax.gif
...smagu, kad radai naują darbuką, o aš sakiau grįšiu į seną, o kaip bus ten matysiu, nes nenoriu išeit kol dar galvojam apie  nestuke.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif
saunu, kad gerai jautiesi, linkiu, kad greitai jus aplankytu naujas stebuklas 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nu prisivečiavom Vilniuje thumbup.gif na bet ilga ta kelionė doh.gif

akiležna, sara jog svajonės išsipildytu 4u.gif

aš į darbą grįšiu rugsėjo viduri, tai dar nepergyvenu dėl darbo, bet vistiek laikas bėga juodai doh.gif

nu o mes pasigirsim blush2.gif , be pampersu diena,tik nakčiai bededu, bet žadu jau ir nakti nebedėt, nes einam nakti i tualeta, pats pasiprašo ir taip nuo pusantru metu.... ax.gif
dėl kalbos, jau bando atkartot mūsų žodelius... palauk, kava, mama, tete, sese, botia (bočius), ate, laba, buba, baba, pele, duok, du, tys...nu sako sako, bet tik nejungia i sakini, bet nereik norėt ir taip gerai yra..aišku ir leliukiškus sako...

Atsakyti