Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

Ta proga ir mes pasirodėm mirksiukas.gif
Anesia, bet jau koks didelis taviškis ohoho vyras thumbup.gif o sakai mažiukas blush2.gif pažiūrėk maniškis koks dar tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka

Kam reikia sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Oi kokie bernuliai jau paauge.
Neramiosios nebemaciau verysad.gif
Pasirodem ir mes albumeli.
Atsakyti
Kokie grazus visi vaikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Ir visi labai labai dideli uzauge bigsmile.gif
Atsakyti
Nu mamukai a nesusalot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2012 01 31, 12:55)
Nu mamukai a nesusalot biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

...pas mus namuos šilta kaip lauke šalta blush2.gif
Labukas,
Atsakyti
sveikos 4u.gif

niūru čia..o mes vis iš bėdų neišlipam, ir ligoninėj su dukra gulėjau ir namuose tai somės, čia vėl tas ale roto buvo atsinaujines, bet kol kas šiuo metu sveiki, nes ir man buvo ne kas, ir sūnui, dukrai blogiau žymiai, nes ir ligoninės prireikė....nu bet kaip sakant viskas dabar yra gerai 4u.gif

kaip gyvenat brangiosios?kaip vaikučiai?
Atsakyti
Sveikutes, buvau uzejusi i albumeli pasigrozet vaikiukais, tik Anesios nebespejau pamatyt ax.gif

Saros labai jau didelis bernuzelis bigsmile.gif
Titos, kokie broliukai panasus mirksiukas.gif

Mes tai gyvenam gerai, nesergam.. Siandien vaziuosim i vilniu mamos parsivest, buvo isskrydus seses lankyt smile.gif Mano Liu jau keleta idomesniu zodeliu moka ir taip graziai sako ,,miliu" wub.gif
Atsakyti
...o mes pagaliau į lauką išėjom po speigų bigsmile.gif
Labukas visoms,
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 02 07, 17:14)
...o mes pagaliau į lauką išėjom po speigų  bigsmile.gif
Labukas visoms,

Mes dar nebuvom siandien lauke, bet vesim babai Liu, tai teks per lauka pereit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2012 02 07, 13:10)
sveikos  4u.gif

niūru čia..o mes vis iš bėdų neišlipam, ir ligoninėj su dukra gulėjau ir namuose tai somės, čia vėl tas ale roto buvo atsinaujines, bet kol kas šiuo metu sveiki, nes ir man buvo ne kas, ir sūnui, dukrai blogiau žymiai, nes ir ligoninės prireikė....nu bet kaip sakant viskas dabar yra gerai  4u.gif

kaip gyvenat brangiosios?kaip vaikučiai?

Isivaizduoju, kaip buvo sunku. Sveikatytes maziukams tavo. Ar ne is darzelio parsinese. Kas su Ignu pabuvo kol buvot ligonineje. Mama sake per salciu darzelyje dvidesimt vaiku per visas grupes smile.gif

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 02 07, 16:42)
Sveikutes, buvau uzejusi i albumeli pasigrozet vaikiukais, tik Anesios nebespejau pamatyt ax.gif

Saros labai jau didelis bernuzelis bigsmile.gif
Titos, kokie broliukai panasus mirksiukas.gif

Mes tai gyvenam gerai, nesergam.. Siandien vaziuosim i vilniu mamos parsivest, buvo isskrydus seses lankyt smile.gif Mano Liu jau keleta idomesniu zodeliu moka ir taip graziai sako ,,miliu"  wub.gif

Saunuolis Lukutis, kuo toliau tuo daugiau ciauskes

Siandien mazasis nustebino, palikau manieze pati isejau kilimelio ispurtyti, pareinu ziuriu stovi mano zmogeliukas biggrin.gif . Atsisukau i didyji sakau tu pakelei, sako ne. Tai laimes abiem buvo. Dar ir ropoti pradejo, nu vienu zodziu bus liksma lotuliukas.gif
Didysis jau namo nori, i darzeli sako pasiilgau draugu jau.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2012 02 08, 15:43)
Isivaizduoju, kaip buvo sunku. Sveikatytes maziukams tavo. Ar ne is darzelio parsinese. Kas su Ignu pabuvo kol buvot ligonineje. Mama sake per salciu darzelyje dvidesimt vaiku per visas grupes smile.gif

Siandien mazasis nustebino, palikau manieze pati isejau kilimelio ispurtyti, pareinu ziuriu stovi mano zmogeliukas biggrin.gif . Atsisukau i didyji sakau tu pakelei, sako ne. Tai laimes abiem buvo. Dar ir ropoti pradejo, nu vienu zodziu bus liksma lotuliukas.gif
Didysis jau namo nori, i darzeli sako pasiilgau draugu jau.

greičiausiai iš darželio, nes sakė Adutė vėmė diena prieš, tai paskui dar Aistę pabučiavo doh.gif ir psio prasidėjo vėmimai doh.gif su Ignu buvo vyras, buvo pasiėmes kelais dienas laisvas.
Ogo tiek mažai bigsmile.gif aišku dauguma per šalčius neveda, nors kai pagalvoju jei jau dirbčiau, tai butu reikėjes vesti, bet paciu laiku susirgom doh.gif nu bet svarbu jog pasveikom ir kita savaite šoliuos į darželį biggrin.gif

Šaunuolis sūnaitėlis 4u.gif

perduok linkėjimus nuo Aistės Matukui mirksiukas.gif

Lukutis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 08 vasario 2012 - 15:48
QUOTE(Nemarioji @ 2012 02 08, 15:47)
greičiausiai iš darželio, nes sakė Adutė vėmė diena prieš, tai paskui dar Aistę pabučiavo  doh.gif ir psio prasidėjo vėmimai  doh.gif su Ignu buvo vyras, buvo pasiėmes kelais dienas laisvas.
Ogo tiek mažai  bigsmile.gif aišku dauguma per šalčius neveda, nors kai pagalvoju jei jau dirbčiau, tai butu reikėjes vesti, bet paciu laiku susirgom  doh.gif nu bet svarbu jog pasveikom ir kita savaite šoliuos į darželį  biggrin.gif

Šaunuolis sūnaitėlis  4u.gif

perduok linkėjimus nuo Aistės Matukui  mirksiukas.gif

Lukutis  thumbup.gif  4u.gif

Aciu uz linkejimus. Kai pasakiau Matui, tai sypsena iki ausu buvo.
Sake perduot linkejimus Aistutei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti