Ta proga ir mes pasirodėm
Anesia, bet jau koks didelis taviškis ohoho vyras o sakai mažiukas pažiūrėk maniškis koks dar tik
Labuka
Kam reikia sveikatytes
Oi kokie bernuliai jau paauge.
Neramiosios nebemaciau
Pasirodem ir mes albumeli.
Kam reikia sveikatytes
Oi kokie bernuliai jau paauge.
Neramiosios nebemaciau
Pasirodem ir mes albumeli.
Kokie grazus visi vaikuciai
Ir visi labai labai dideli uzauge
Ir visi labai labai dideli uzauge
Nu mamukai a nesusalot
QUOTE(TITA777 @ 2012 01 31, 12:55)
Nu mamukai a nesusalot
...pas mus namuos šilta kaip lauke šalta
Labukas,
sveikos
niūru čia..o mes vis iš bėdų neišlipam, ir ligoninėj su dukra gulėjau ir namuose tai somės, čia vėl tas ale roto buvo atsinaujines, bet kol kas šiuo metu sveiki, nes ir man buvo ne kas, ir sūnui, dukrai blogiau žymiai, nes ir ligoninės prireikė....nu bet kaip sakant viskas dabar yra gerai
kaip gyvenat brangiosios?kaip vaikučiai?
niūru čia..o mes vis iš bėdų neišlipam, ir ligoninėj su dukra gulėjau ir namuose tai somės, čia vėl tas ale roto buvo atsinaujines, bet kol kas šiuo metu sveiki, nes ir man buvo ne kas, ir sūnui, dukrai blogiau žymiai, nes ir ligoninės prireikė....nu bet kaip sakant viskas dabar yra gerai
Sveikutes, buvau uzejusi i albumeli pasigrozet vaikiukais, tik Anesios nebespejau pamatyt
Saros labai jau didelis bernuzelis
Titos, kokie broliukai panasus
Mes tai gyvenam gerai, nesergam.. Siandien vaziuosim i vilniu mamos parsivest, buvo isskrydus seses lankyt Mano Liu jau keleta idomesniu zodeliu moka ir taip graziai sako ,,miliu"
Mes tai gyvenam gerai, nesergam.. Siandien vaziuosim i vilniu mamos parsivest, buvo isskrydus seses lankyt Mano Liu jau keleta idomesniu zodeliu moka ir taip graziai sako ,,miliu"
...o mes pagaliau į lauką išėjom po speigų
Labukas visoms,
Labukas visoms,
QUOTE(...sara... @ 2012 02 07, 17:14)
Mes dar nebuvom siandien lauke, bet vesim babai Liu, tai teks per lauka pereit
QUOTE(Nemarioji @ 2012 02 07, 13:10)
sveikos
Isivaizduoju, kaip buvo sunku. Sveikatytes maziukams tavo. Ar ne is darzelio parsinese. Kas su Ignu pabuvo kol buvot ligonineje. Mama sake per salciu darzelyje dvidesimt vaiku per visas grupes
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 02 07, 16:42)
Sveikutes, buvau uzejusi i albumeli pasigrozet vaikiukais, tik Anesios nebespejau pamatyt
Saunuolis Lukutis, kuo toliau tuo daugiau ciauskes
Siandien mazasis nustebino, palikau manieze pati isejau kilimelio ispurtyti, pareinu ziuriu stovi mano zmogeliukas . Atsisukau i didyji sakau tu pakelei, sako ne. Tai laimes abiem buvo. Dar ir ropoti pradejo, nu vienu zodziu bus liksma
Didysis jau namo nori, i darzeli sako pasiilgau draugu jau.
QUOTE(TITA777 @ 2012 02 08, 15:43)
Isivaizduoju, kaip buvo sunku. Sveikatytes maziukams tavo. Ar ne is darzelio parsinese. Kas su Ignu pabuvo kol buvot ligonineje. Mama sake per salciu darzelyje dvidesimt vaiku per visas grupes
Siandien mazasis nustebino, palikau manieze pati isejau kilimelio ispurtyti, pareinu ziuriu stovi mano zmogeliukas . Atsisukau i didyji sakau tu pakelei, sako ne. Tai laimes abiem buvo. Dar ir ropoti pradejo, nu vienu zodziu bus liksma
greičiausiai iš darželio, nes sakė Adutė vėmė diena prieš, tai paskui dar Aistę pabučiavo ir psio prasidėjo vėmimai su Ignu buvo vyras, buvo pasiėmes kelais dienas laisvas.
Ogo tiek mažai aišku dauguma per šalčius neveda, nors kai pagalvoju jei jau dirbčiau, tai butu reikėjes vesti, bet paciu laiku susirgom nu bet svarbu jog pasveikom ir kita savaite šoliuos į darželį
Šaunuolis sūnaitėlis
perduok linkėjimus nuo Aistės Matukui
Lukutis
QUOTE(Nemarioji @ 2012 02 08, 15:47)
greičiausiai iš darželio, nes sakė Adutė vėmė diena prieš, tai paskui dar Aistę pabučiavo ir psio prasidėjo vėmimai su Ignu buvo vyras, buvo pasiėmes kelais dienas laisvas.
Ogo tiek mažai aišku dauguma per šalčius neveda, nors kai pagalvoju jei jau dirbčiau, tai butu reikėjes vesti, bet paciu laiku susirgom nu bet svarbu jog pasveikom ir kita savaite šoliuos į darželį
Šaunuolis sūnaitėlis
Lukutis
Šaunuolis sūnaitėlis
Lukutis
Aciu uz linkejimus. Kai pasakiau Matui, tai sypsena iki ausu buvo.
Sake perduot linkejimus Aistutei.