Įkraunama...
Įkraunama...

*Senbūvės planiukės, tapusios mamytėm*

QUOTE(...sara... @ 2011 12 29, 14:35)
...jei iki sausio 4 d. niekas neįvyks savaime guldys abrazijai  unsure.gif

Laikykis, mergyt console.gif stiprybes tau 4u.gif mes visos su tavim 4u.gif

maniskiai irgi abu sirguliuoja, bet jau sveiksta, prie Kucias atkrito doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Sara, viskas bus gerai friends.gif

Mes kaledas namie, visi tik pas mus suvaziavo, nauji vel tikriausiai pas mum bus biggrin.gif doh.gif

Mes temperaturos esam tureje tik pora kart, kai 4 men buvo ir 6 men po skiepo, slogyte ir gal pora kart dar kai metu nebuvo...ir peliuko uzdegimas karta buvo, o daugiau neesam sirge (tfu tfu tfu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2011 12 30, 14:22)

Mes temperaturos esam tureje tik pora kart, kai 4 men buvo ir 6 men po skiepo, slogyte ir gal pora kart dar kai metu nebuvo...ir peliuko uzdegimas karta buvo, o daugiau neesam sirge (tfu tfu tfu) smile.gif

matai kaip yra, neturite seses arba brolio, kuris lankytu darzelio. Maniske iki 3 metu, kol nelanke darzo irgi sirgo turbut du kartus, uztad dabar iki siol darze serga nuolatos, o jaunesneliui tai jau is karto bacilu doze namie bunant sese parnesa, nors iki 6 men nesirges, bet dabar jau ir suskaiciuot negaleciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 12 30, 13:51)
matai kaip yra, neturite seses arba brolio, kuris lankytu darzelio. Maniske iki 3 metu, kol nelanke darzo irgi sirgo turbut du kartus, uztad dabar iki siol darze serga nuolatos, o jaunesneliui tai jau is karto bacilu doze namie bunant sese parnesa, nors iki 6 men nesirges, bet dabar jau ir suskaiciuot negaleciau  doh.gif

Sveikutes.

Taip Anesia ir buna.Kiek as cia pazistu moteru,kurios veda vaikus i darzelius,jie suserga mazieji is paskos.
Man geriau,kad didelis tarpas tarp vaiku,oi kaip manoji sirgo kai pradejo lankyt mokykla,db matyt ji yra igavus imuniteta,tai fui fui fui,bet as tyliu.
Nieko kiek esu girdejus tie kurie iki 3metuku neserga ,po to serga doh.gif
Mums is karto 2 kruminiai paskutiniai lenda,tai maziukas kencia,rankytes neistraukia is burnytes ir saukia ai ai cia ai ai cia verysad.gif ,kaip man jo gaila ir nosyte tokia idomi,nei bega nei nebega ir dar ka pastebejau ryte nusikosti verysad.gif verciu viska dantu dygimui,i vakara zandukai abu raudoni raudoni.Kad greiciau jie isdygtu iki galo.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sara mes su tavim 4u.gif liūdna, bet.... mirksiukas.gif

apsikuopiau namus pasitinkant naujus biggrin.gif Naujus sutiksim pas anyta, nes ten geriausias vaizdas fejerverkus žiūrėt 4u.gif

kas dėl sirgimų, sirgo Ignulis mano sunkiai, nuo 5 mėn. visos bėdos prasidėjo su plaučiais, bet jau trys mėn. kaip be purškiamų vaistų išsiverčiam thumbup.gif tai tikiuos nepripažins mums astmos ax.gif ir žinoma visą vasarą nesirgom, nors maudėmės ir šaltoj jūroj bigsmile.gif
O Aistė iki metu kokius 2 kartus tesirgo, nes nebuvo kam bacilu parnešinėt, o dabar Ignui parneš, nors šiais metais 3*tfu tfu tfu Aistė nesirgo bigsmile.gif , tai ir Ignas neserg thumbup.gif
Atsakyti

Ar jus matot mergytes,mano bernuzeliui uz 4dieneliu jau 2metukai wub.gif wub.gif wub.gif
Prisisakiau visokiu grozybiu,kad butu kuo daugiau spalvu,visokiausiu grybuku,musmierikiu,kastoniuku,kukuruziuku ir t.t
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 30, 16:08)
Ar jus matot mergytes,mano bernuzeliui uz 4dieneliu jau 2metukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisisakiau visokiu grozybiu,kad butu kuo daugiau spalvu,visokiausiu grybuku,musmierikiu,kastoniuku,kukuruziuku ir t.t

eik tu sau kaip tas laikas bėga bigsmile.gif Tai papasakok ar jau viską atsisakėt iš leliukiškų atributų?buteliuku, tiuciu, papersu it .t. mirksiukas.gif Koks ugis, svoris mažiaus mirksiukas.gif ka kalba?ka jau moka, idomu mirksiukas.gif

Anesia tebemaitini? g.gif
Atsakyti
Labuka is Belgijos

Abu nulauziau tai galima ir paskaityt, ir parasyt.
Dar toks visiskas chaosas kol ivaziuosm i vezes.
O del ligu. Didysis nedaug sakyciau tesirgo. Metu ir devyniu menesiu pirmus antibiotikus tegavo. Isejo i darzeli ir kokius keturius kartus sloga sirgo, aisku is pas kos ir mazasis.
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 30, 16:06)
Mums is karto 2 kruminiai paskutiniai lenda,tai maziukas kencia,rankytes neistraukia is burnytes ir saukia ai ai cia ai ai cia  verysad.gif ,kaip man jo gaila ir nosyte tokia idomi,nei bega nei nebega ir dar ka pastebejau ryte nusikosti  verysad.gif verciu viska dantu dygimui,i vakara zandukai abu raudoni raudoni.Kad greiciau jie isdygtu iki galo.

vargsiukas maziukas 4u.gif laikykites 4u.gif maniskis dar be iltiniu

QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 30, 16:06)
O Aistė iki metu kokius 2 kartus tesirgo, nes nebuvo kam bacilu parnešinėt, o dabar Ignui parneš, nors šiais metais 3*tfu tfu tfu Aistė nesirgo  bigsmile.gif , tai ir Ignas neserg  thumbup.gif

pas mus dar buna taip, kad ji is darzo parsinesa koki virusa, pati nesuserga, nes stipresne jau, o mazius vis viena pasigauna

QUOTE(spinduliuxxxx @ 2011 12 30, 16:08)
Ar jus matot mergytes,mano bernuzeliui uz 4dieneliu jau 2metukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

negali buti bigsmile.gif kaip laikas skrieja , tiesiog sviesos greiciu.
Papasakok kaip planuojat svesti? Ka gaus maziukas dovanu? Kas ateis pasveikinti?

QUOTE(Nemarioji @ 2011 12 30, 16:14)
Anesia tebemaitini?  g.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(TITA777 @ 2011 12 30, 16:26)
Labuka is Belgijos

nu nieko sau blink.gif kada spejai? biggrin.gif net nezinojau, kad planuojate isvaziuoti
Atsakyti
Ale sedi i lektuva trys valandeles ir esi vietoj biggrin.gif
Vyras grizo Kaledom, tai pasieme mus, skiepus jau visus gavom, tai galejom jau ir vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2011 12 30, 16:46)
Ale sedi i lektuva trys valandeles ir esi vietoj biggrin.gif
Vyras grizo Kaledom, tai  pasieme mus, skiepus jau visus gavom, tai galejom jau ir vaziuot.

biggrin.gif thumbup.gif
saunu, dabar visa seima kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2011 12 30, 16:54)
biggrin.gif  thumbup.gif
saunu, dabar visa seima kartu  wub.gif

Jo sitas dalykas, tai saunu. Bet bus sunkiau jauciu nei namie. Dickis nebeiseis i darzeli, jam demesio reikia, valgyt gaminti (reiks prisimint lotuliukas.gif ). Nu kaip nors.
Dar tas sunku, kad mazaji neturu kur palikti. Nei kedutes maitinimo turiu, nei ciuzinio, o cia plyteles, neuzteks vien kokio paklotelio. Reiks kazka galvot.
Atsakyti