Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūristės kursai

Gal kas zinot kursus Kaune blakstienu priauginimo?
Bliamba siandien susinervianu,issiverciau diplomus is uk,ir nuejau kad notare patvirtintu,sako negalim nes nera apostiliu doh.gif Saka uuk niekas nededa ten jokiu apostiliu,sako negaliu padeti.Nu zodziu cia lt jie issidirbineja su tais dokumentais kaip nori,tokiu nesamoningu istatymu kad tik daugiau pinigo nulupt cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai noreciau pradeti lankyti kursus manikiuro - pedikiuro. Ateityje domintu kursai nagu priauginimo geliu. Taciau visur kur ziurejau internete, pvz MagicBeauty.lt kursų kaina 1350 Lt. Man studentei tokie pinigeliai yra kosmosas. Gal kuri nors zinote panasius kursus iki 600lt ? ar siaip turite kokiu patarimu? aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele.margarita @ 2013 01 15, 20:25)
Sveikos, merginos. Labai noreciau pradeti lankyti kursus manikiuro - pedikiuro. Ateityje domintu kursai nagu priauginimo geliu. Taciau visur kur ziurejau internete, pvz MagicBeauty.lt kursų kaina 1350 Lt. Man studentei tokie pinigeliai yra kosmosas. Gal kuri nors zinote panasius kursus iki 600lt ? ar siaip turite kokiu patarimu? aciu jums 4u.gif

Pagooglink pasiula tikrai didele ir tikrai nebrangiu smile.gif
cia cia
Atsakyti
vienos is jusu nuoroda man labai tiko, kaina prienama, kursai atliekami individualiai, taciau Kaune!! ech, kaip gaila. na, o sostine kazko tai kaina uzsikelusi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Jei ką sudomintų, rytoj vyks antakių dažymo ir korekcijos kursai Baltic beauty school.
Aš pati dalyvausiu, būtų smagu, jei dar kas prisijungtų smile.gif 18-21 val. Kainelė 149 lt, manau, tikrai nebrangiai, o ir atsiliepimai apie šitą mokyklą gan geri smile.gif
galėsiu pasidalint po to savo įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dandelion @ 2013 01 23, 13:29)
Sveikos, merginos,
Jei ką sudomintų, rytoj vyks antakių dažymo ir korekcijos kursai Baltic beauty school.
Aš pati dalyvausiu, būtų smagu, jei dar kas prisijungtų  smile.gif 18-21 val. Kainelė 149 lt, manau, tikrai nebrangiai, o ir atsiliepimai apie šitą mokyklą gan geri smile.gif
galėsiu pasidalint po to savo įspūdžiais smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimu, nes pati ieskausi tokiu kursu. Beje, kuriame mieste eisite?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 01 23, 14:11)
Labai lauksiu atsiliepimu, nes pati ieskausi tokiu kursu. Beje, kuriame mieste eisite?smile.gif

Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 01 11, 21:24)
Gal kas zinot kursus Kaune blakstienu priauginimo?
Bliamba siandien susinervianu,issiverciau diplomus is uk,ir nuejau kad notare patvirtintu,sako negalim nes nera apostiliu doh.gif Saka uuk niekas nededa ten jokiu apostiliu,sako negaliu padeti.Nu zodziu cia lt jie issidirbineja su tais dokumentais kaip nori,tokiu nesamoningu istatymu kad tik daugiau pinigo nulupt cool.gif

apostiles deda ambasadoje, uk reikejo kreiptis..taip patvirinamas dolumentas, jog yra tikras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziuks28 @ 2013 01 24, 14:01)
apostiles deda ambasadoje, uk reikejo kreiptis..taip patvirinamas dolumentas, jog yra tikras  smile.gif

o blakstienu priauginimo kursai bus vasario6-7 d kaune baltic beauty school..pati uzsirasiau smile.gif kainuoja apie 350lt smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar Feminoj bonoj, kai mokaisi, ar reikia papildomai mokėti už kosmetines priemones? Mokymų aprašyme parašyta, kad į kainą įskaičiuota, o, va vienos pažįstamos dukra neseniai baigė, ir jį pasakė, kad už viską mokėjo atskirai g.gif

Beje, nuo antradienio man prasideda kursai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Laukinuke*: 24 sausio 2013 - 15:32
QUOTE(*Laukinuke* @ 2013 01 24, 15:31)
Merginos, ar Feminoj bonoj, kai mokaisi, ar reikia papildomai mokėti už kosmetines priemones? Mokymų aprašyme parašyta, kad į kainą įskaičiuota, o, va vienos pažįstamos dukra neseniai baigė, ir jį pasakė, kad už viską mokėjo atskirai  g.gif

Beje, nuo antradienio man prasideda kursai  thumbup.gif

Neaisku kur baige ta jusu pazystamos dukra biggrin.gif tikrai uz nieka nereikes moketi, apsoliuciai viskas duodama, net konspektai graziai iristi wink.gif
Girdejau, girdejau, kad nauja grupe nuo 28 ateina biggrin.gif Sekmes moksle!
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 01 24, 20:52)
Neaisku kur baige ta jusu pazystamos dukra  biggrin.gif tikrai uz nieka nereikes moketi, apsoliuciai viskas duodama, net konspektai graziai iristi wink.gif
Girdejau, girdejau, kad nauja grupe  nuo 28 ateina biggrin.gif Sekmes moksle!

Na nuraminot, na jinai lyg baigė Feminą Boną, bet čia žinot iš antrų lūpų informacija, tai gal ką supainiojo g.gif Dėkoju už palinkėjimus smile.gif
Atsakyti
Žadėti atsiliepimai apie vakarykščius antakių korekcijos ir dažymo mokymus Baltic Beauty School (verkių g. 39, Vilnius):
Mokymus vedė lektorė Danuta. Patalpa - vienas mini kambariukas (jei ten didesnė grupė būtų, tai sunkiai sutilptų..). Susiradau savo modeliuką (vadybininkė žadėjo dar bent vieną modeliuką surast, bet galiausiai tik maniškė mergaitė buvo). Lektorė gal ir profesionalė iš praktinės pusės, o teorija.. daug buvo "na aš nežinau, na gal taip, na čia visi taip sako" ir pan. (tai nelabai profesionaliai pasirodė iš pradžių smile.gif praktika šiek tiek atpirko susidariusią nuomonę). Kursai turėjo trukti 4 ak. valandas (nuo 18-21), išėjau namo 20h. Na ir sertifikatą gavau įlaminuotą su plauku smile.gif (yes!)

Manau, vaizdelis aiškus smile.gif
Atsakyti