Merginos, gal kuri nors zinote, ar pabaigus tik kosmetikes mokslus, ne kosmetologijos, butu imanoma isidarbinti spa salone/viesbutyje, kur atliekami masazai, depiliacijos, veido proceduros (ne veido valymas) ir pan? Taip pat ar ten einant dirbti reikia buti pasibaigus butent to masazo, pvz.: masazas su karstais akmenim ir pan., kursus? Nes juk laaabai platus pasirinkimas tokiu paslaugu buna
O gal vis del to apmoko ir tiek? Pasakykite kas zinote, ar tiesiog pasvarstykime kartu
Papildyta:
QUOTE(atsipalaiduok @ 2012 02 05, 12:22)
mafiene-> Aplamai mane grožio sritis yra traukianti. Tik pradėjusi domėtis giliau, išskiriu kelis išsišakojimus ir nežinau kur būtų naudingiau save nukreipti. Dabar, stengiuosi viską kuo nuodugniau išsinagrinėti, kad apie viską žinočiau kuo plačiau, kas labiau trauks prie širdies, tą ir pasirinkti. Tačiau informacija, kurią randu, labai siaura, neapibrėžta. Mane domina kaip įsiliejama į rinką. Kaip pradedamas darbas. Koks pelnas. Ar verčiau namuose, ar salone. Ar sunku susirasti klientus. Viskas nuo A iki Z. Ką manote apie
šias studijas? Ar verta? Ar geriau pasirinkti kursus Femina Bonoj, Nagavitoj, Elizoj?
Nieks neatsako, tai as pabandysiu tai padaryti
na, toje mokykloje mokslai truks 2 metus, kiekviena diena vyksta pamokos. Kainuoja apie/virs 2 tukst. Priemones duodamos, taciau jei sau kazka nori tureti, turi jau nusipirkti.
Kursuose, kuriuos paminejai taip pat priemones yra duodamos, taciau sau nieko nelieka. Nebent Nagavitos ar Elizoj, reikia pasitikslinti. Pasiskambink ir susizinosi
Feminoj kainyte labai nemaza. O mokslai visuose kursuose trunka labai pnasiai
Jei kazkas domina dar, parasyk man asmenine zinute
ypac gali klausti apie ta mokykla. Ten nesimokiau kosmetikes mokslu, bet toje mokykloje mokiausi, tai tvarka ir visa kita zinau