QUOTE(NEREKOMENDUOJU @ 2013 08 16, 14:23)
Sveikos, merginos,
esu baigus MAGIC BEAUTY manikiuro, pedikiuro kursus. Esu labai pasipiktinus, todel noriu ispeti tas, kurios domisi sia "imone" (tiksliau individualia veikla uzsiimancia Aiste Vrubliauskaite). Uz tai, ka gavau, NEVERTA MOKETI TOKIU PINIGU!!! Reklamuotis vadove moka, bet atsidavimas darbui vertas nulio, ji pati ir desto tuos mokymus. Kai rankose atsidure visa pinigu suma su nepasitenkinimu atsakinedavo i musu klausimus, rode savo arogancija.
NEMESKIT PINIGU I SIUKSLIU DEZE!!! Gausite diploma, kurio net paprasius neidejo i imaute. Gimtadienio tortas kursu baigimo metu taip pat buvo tik grazus pazadas.
Jei visgi nuspresite lankyti siuos kursus, labai gerai apgalvokite siulyma isigyti prekes, nes jos tikrai su antkainiu (elementarus pavyzdys: rankoms vonele parduoda uz 12 lt, kai e-parduotuveje galima nusipirkt uz 6 lt, nekalbu apie 130 lt privalomai isigyjamas pagalastas znyplutes, kurios po 9 dienu kursu atsipo, reikia vel galasti).
Sekmes, norincioms tobuleti
P. S. reikalaukite saskaitos
Oj, kokia esu dėkinga uz tokį atsiliepimą! Padėjote apsispręsti, nes vos neužsiregistravau į šiuos "kursus". Abejonės kirbėjo dėl jų kokybės nuo pat pradžių, kai apie juos sužinojau, bet galvojai, ai, šalia namų ir svarbiausia savaitgaliais.
Bet poto, kai kilo keli klausimai ir parašiau e-mailą: "Laba diena, ....", o gavau atsakymą "Laba, ...." su gramatinėmis ir be jokių skyrybos ženklų tekstu, tai pasirodė aiškus požiūris į klientą. Žinoma, visi darom klaidų rašydami, ne išimti ir aš, bet galimam klientui atsakant taip familiariai ir nepagarbiai yra aiškiai parodomas žmogaus bendravimo kultūros lygis...