Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūristės kursai

QUOTE(liusinda @ 2013 09 13, 00:22)
as kaip dauguma negaliu apsisprest ir klausiu atsiliepimu,patarimu ir t.t.t. del pasirinkimo My Webpage irMy Webpage.. kur geriau?

tai persiskaitot tema ir susidarot nuomone, nelabai cia ta tema aktyvi kad gautumet daug atsakymu, susideliokit +- prie kiekvienos ir nuspreskit, as butent taip dariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 13, 07:32)
tai persiskaitot tema ir susidarot nuomone, nelabai cia ta tema aktyvi kad gautumet daug atsakymu, susideliokit +- prie kiekvienos ir nuspreskit, as butent taip dariau  4u.gif

Perskaiciau doh.gif bet... gaila,kad tema nejuda,, o kur jus mokinotes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 09 15, 17:25)
Perskaiciau  doh.gif  bet...  gaila,kad tema nejuda,, o  kur jus mokinotes? ax.gif

As vis dar mokausi Elizoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 15, 17:17)
As vis dar mokausi Elizoj  4u.gif

ir kaip sekasi?kaip mokytoja?kiek laiko vyks mokslai? ax.gif kodel buten cia pasirinkot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 09 16, 20:37)
ir kaip sekasi?kaip mokytoja?kiek laiko vyks mokslai? ax.gif kodel buten cia pasirinkot? blush2.gif

man kol kas viskas patinka ir destytoja puiki wub.gif
Pasirinkau cia nes pigiau buvo, neporines dienos, labai daug mazasis serga tad labai gerai derint su tokiu grafiku, Apie nagavita girdejau labai daug negero rinkdama info , o femina atmeciau nes man reikia normaliu ppieriu, o ne kad isklausiau kazkoki kursa 10 dienu 4u.gif Beja dar ir vieta strategiskai patogesne, daug niuansu nuleme pasirinkima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 20:12)
man kol kas viskas patinka ir destytoja puiki  wub.gif
Pasirinkau cia nes pigiau buvo, neporines dienos, labai daug mazasis serga tad labai gerai derint su tokiu grafiku, Apie nagavita girdejau labai daug negero rinkdama info , o femina atmeciau nes man reikia normaliu ppieriu, o ne kad isklausiau kazkoki kursa 10 dienu  4u.gif Beja dar ir vieta strategiskai patogesne, daug niuansu nuleme pasirinkima  biggrin.gif

tai lb saunu,kad viskas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NEREKOMENDUOJU @ 2013 08 16, 14:23)
Sveikos, merginos,

esu baigus MAGIC BEAUTY manikiuro, pedikiuro kursus. Esu labai pasipiktinus, todel noriu ispeti tas, kurios domisi sia "imone" (tiksliau individualia veikla uzsiimancia Aiste Vrubliauskaite). Uz tai, ka gavau, NEVERTA MOKETI TOKIU PINIGU!!! Reklamuotis vadove moka, bet atsidavimas darbui vertas nulio, ji pati ir desto tuos mokymus. Kai rankose atsidure visa pinigu suma su nepasitenkinimu atsakinedavo i musu klausimus, rode savo arogancija.
NEMESKIT PINIGU I SIUKSLIU DEZE!!! Gausite diploma, kurio net paprasius neidejo i imaute. Gimtadienio tortas kursu baigimo metu taip pat buvo tik grazus pazadas.
Jei visgi nuspresite lankyti siuos kursus, labai gerai apgalvokite siulyma isigyti prekes, nes jos tikrai su antkainiu (elementarus pavyzdys: rankoms vonele parduoda uz 12 lt, kai e-parduotuveje galima nusipirkt uz 6 lt, nekalbu apie 130 lt privalomai isigyjamas pagalastas znyplutes, kurios po 9 dienu kursu atsipo, reikia vel galasti).

Sekmes, norincioms tobuleti smile.gif

P. S. reikalaukite saskaitos smile.gif

Oj, kokia esu dėkinga uz tokį atsiliepimą! Padėjote apsispręsti, nes vos neužsiregistravau į šiuos "kursus". Abejonės kirbėjo dėl jų kokybės nuo pat pradžių, kai apie juos sužinojau, bet galvojai, ai, šalia namų ir svarbiausia savaitgaliais.
Bet poto, kai kilo keli klausimai ir parašiau e-mailą: "Laba diena, ....", o gavau atsakymą "Laba, ...." su gramatinėmis ir be jokių skyrybos ženklų tekstu, tai pasirodė aiškus požiūris į klientą. Žinoma, visi darom klaidų rašydami, ne išimti ir aš, bet galimam klientui atsakant taip familiariai ir nepagarbiai yra aiškiai parodomas žmogaus bendravimo kultūros lygis...
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2013 10 21, 09:56)
Oj, kokia esu dėkinga uz tokį atsiliepimą! Padėjote apsispręsti, nes vos neužsiregistravau į šiuos "kursus". Abejonės kirbėjo dėl jų kokybės nuo pat pradžių, kai apie juos sužinojau, bet galvojai, ai, šalia namų ir svarbiausia savaitgaliais.
Bet poto, kai kilo keli klausimai ir parašiau e-mailą: "Laba diena, ....", o gavau atsakymą "Laba, ...." su gramatinėmis ir be jokių skyrybos ženklų tekstu, tai pasirodė aiškus požiūris į klientą. Žinoma, visi darom klaidų rašydami, ne išimti ir aš, bet galimam klientui atsakant taip familiariai ir nepagarbiai yra aiškiai parodomas žmogaus bendravimo kultūros lygis...

As irgi ruosiausi registruotis i siuos kursus na bet perskaicius atsiliepimus apsigalvojau. Tai taip iseina kad siauliuose normaliu kursu ir nevyksta?
Atsakyti
Labutis merginos reikia man truputeli info. del manikiuro ir geliniu naguciu priauginimo bei dizaino kursus... smile.gif Esme ta kad gyvenu ne LT ir dirbu si darbuka jau kelis metelius, sekasi gerai, bet man dabar prisireike popereliu ( sertifikatu), bet neturiu kada vazineti i seminarus, todel kreipiuosi i jus, gal zinote kaip butu galima si reikaliuka isspresti, be paciu seminaru lankymo? (atsakymus rasykite i az. nenoriu cia gauti lavinos priekaistu ir t.t... wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaaa: 29 spalio 2013 - 14:49
Parekomenduokit kur eiti mokytis blakstienu priauginimo. Jau visa savaite skaitau internete tiek tu pasiulymu, kad net is proto galima iseiti doh.gif
Pati esu baigusi kosmetologija, gyvenu ir dirbu uzsienyje. Taip yra sunku rasti kur mokytis, nes pasiula labai didele. Tik kiek is atsiliepimu supratau kad jau SILKINES blakstienos atgyvena, ir daugumoj visi deda De Luxe arba Norkos kailiuko. Kursai domina Kaune, bet gali buti ir Vilniuje.
Jeigu nenorit kas skelbtis kur moketes, rasykit i AZ. 4u.gif
Atsakyti
Ar kasnors esate baige Agnum centro manikiuro kursus Kaune?Nerandu jokiu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Oho,kokia tyla vacation1.gif
Atsakyti