Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

QUOTE(Korsikiete @ 2007 11 17, 14:32)
Aš galiu tik tiek paskyti, kad turi būti ypatinga nuotaika, ją reikia pajusti, runas turi pasigaminti vienu prisėdimu ir, pageidautina, kad niekas netrukdytų, vadinasi reik pasirinkti tam laiką ir vietą... Bent jau aš pamenu, kad taip pasigaminau savąsias runas... Vienu įkvėpimu, nieks manęs nesutrukdė, o kai pamenu nuotaiką, man tai buvo lyg apsėdimas  ax.gif Todėl aš jų niekaip ir negaliu pasikeisti... Aš jų papildomai nekroviau, matyt, pasikrovė, kai gaminau... Buvo karta poreikis jas išvalyti, bet tai atlikau su žvakia ir kažką murmėdama, tai irgi darau taip kaip man norisi... Ką tuo metu jaučiu... Nesivadovauju, jokiomis specialiomis instrukcijomis...  smile.gif O žodžiai ir visa kita ateina savaime...  4u.gif

ne vienu prisedimu schmoll.gif , o kai yra trauka, jog butent siandien galiu pradeti arba testi runu gamyba. Runu darymas gali uztrukti puse metu ir daugiau, nera svarbu ar jus busite viena ar su seima, tiesiog prisedus prie ju reiketu susitelkti ties gamyba, jos turi jums patikti 4u.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 26, 12:42)
hmmm...o kuo gali būti tokie nemalonūs jūros akmenukai?smile.gif

Matai kad ant ju labai jau nergazei tos runos flomasteriu ispaisytos ir patys skmeneliai kazkokie riebaluoti,o dar sudeta visa tai i plastikini parduotuvini maiseli.

Tad sakau norisi kazko estetiskesnio.Todel ta dovanos mintis ir kilo.
Atsakyti
svajoklis,2007 11 26, 12:53]
heide,as sutinku kad jos neprivalo patikti,bet manau estetinis vaizdas turi buti.Nes jei tau buria ir net nemalonu liesti tai jau kazkas ne tai,tada labai skeptiskai ziuri i ta pati zmogu ir neskiri tinkamo demesio i tai ka jis kalba.

kai išsamiau paaiškinai, supratau, kame problema... Na, bet turi pasirinkimą, liesti tas runas ar ne mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
Korsikiete,Kaip supratau tai tu nedarytum ir nedovanotum.
Kodel? Turi minti energetiniu atzvilgiu ar dar kas nors ?

Aš taip pat nedaryčiau kitam. Ir net neturiu tam jokio konkretaus ar protingo paaiškinimo schmoll.gif Manau, jei pasigaminsi runas, praeis noras jas dovanoti biggrin.gif
Nenori pati pažinti runų ?

svajoklis,2007 11 27, 12:29]
Matai kad ant ju labai jau nergazei tos runos flomasteriu ispaisytos ir patys skmeneliai kazkokie riebaluoti,o dar sudeta visa tai i plastikini parduotuvini maiseli.

Susilaikysiu nuo komentaro, bet labai knieti paklausti...jei ne kartą kreipeisi į draugę su klausimais, vadinasi, gauni atsakymus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 27 lapkričio 2007 - 19:02
QUOTE(svajoklis @ 2007 11 27, 12:29)

Na o tai kodėl tu galvoji, kad tavo estetiškesnės runos nebus tame pačiame maišelyje ir taip pat riebaluotos?smile.gif
Atsakyti
As kazkada domejausi ir visokiais burimais,Sapnais.pasamonem.Ir dabar pasiskaitineju kai jauciu poreiki.O su runom tai tikrai nebandziau.Tad gal ir liks pas mane nezinau.

O del drauges,zinoma jos gali vel atsirasti tam maise kaip senosios.Bet kazkaip noriu zmogui nei tai padeti,nei tai ka.Na kazkaip patyliukais gal pasakyti,kad ne taip reikia elgtis ,ir kad runas reikia gerbti.Nezinau net gal perdaug svajojanti esu .
Bet as pabandysiu.
Atsakyti
Gal kam reikia knygutės "Lietuviškos runos" su runomis maišelyje arba medines iš alksnio pagamintas runas? Parduočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 12 rugsėjo 2008 - 12:43
Pakelsiu temutę, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Ir as keliu tema i virsu 4u.gif Gal kas tures daugiau info ir pasidalins 4u.gif
Atsakyti
Kažkada labai domėjausi ir buvau surinkusi pakankamai nemažai informacijos (teorinės), bet laikui bėgant ir aplinkybėms pasikeitus, ta informacija dingo. o gaila verysad.gif , nes pastaruoju metu, manau, ta informacija man praverstų verysad.gif
Atsakyti
Radau išsamų runų apibūdinimą. Gal pravers:
runų reikšmės

kaip pačiam pasidaryti runas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 birželio 2011 - 08:56
QUOTE(Kiera @ 2011 06 11, 16:08)
Ir as keliu tema i virsu  4u.gif  Gal kas tures daugiau info ir pasidalins  4u.gif

Klauskite kas duomina. Padesiu
Atsakyti
QUOTE(umnicka @ 2011 09 14, 07:46)
Klauskite kas duomina. Padesiu

Man būtų įdomu kaip su runom daryti amuletus.. Girdėjau, kad tai turi būti specialus laikas, žvakės.. Koks laikas, kiek žvakių ir tt nežinau? Gal kas patars?

O jei runas piešti dar ant akmenukų tokių kaip tigro akis it tt, na turinčių reikšmę, ne šiaip iš lauko rastą, ar galima taip? Poveikis sustiprės ar sumažės ir ar nepasikeis kaip nors norimas poveikis?

Gal kas žinote 4u.gif
Atsakyti