Sveikutės, runomis megėjiškai domiuosi 10 metų. Gal yra bendraminčių?

As taip pat siek tiek domiuosi
o 10 metu tai jau Tu profas

As biski skaiciau apie runas. O tu buri runomis ar darai is ju amuletus ir talismanus?
Tai, kad 10 metų domiuosi tai dar ne profė
domėjimosi intensyvume esmė, o aš tik paburiu runomis sau draugams
, kažkada bandžiau daryti emuletus, bet tai manęs neužkabliavo. Dar paburių ir kiniečių runomis, bet arčiau širdies keltiškos. Esu nusipirkusi kelias knygas apie runas rusų kalba, taigi dažniausiai pagal jas ir interpretuoju, bet kai užpuola įkvėpimas tada remiuosi tik savo pojučiu

o kaip darei tuos amuletus?

O jus pačios metate runas ar tiesiog taip paskaitote literatūrą, kai randate.

Ir aš domėjausi runomis, bet kažkaip šį reikalą apleidau. Turėjau ir runas, gal reiks dabar prisiminit, o mane tai runų amuletai labai sudomino, tik va vis to laiko nėra.

O is ko darei runas? As irgi manau kad pacios darytos geriau veiks, bus glaudesnis rysis. O kaip atrodo kiniskso runos? Cia gal i-czin?
QUOTE(lipisinas @ 2006 03 22, 20:35)

Aš tai turiu pirktines, tiksliau draugė atidavė, tai vakar visur ieškojau, bet neradau, o aš suprantu, kad savo pasidarytos runos yra geresnės, o nežinai, kažkur skaičiau, kad runas geriau darytis iš seno medžio, žodžiu medines.

O kaip tos kiniškos runos atrodo - sunintrigavai, gal kokį pavyzduką.... Labia jua įdomu pažiūrėti.
Na, aš savo runas dariau ant kartoninų kortelių dabar paskaičiavau, tai buvo prieš 14 metų
. Paskui norėjau persidaryti, prisirinkau akmenukų
, bet matyt tam laikas dar neatėjo...

QUOTE(lipisinas @ 2006 03 23, 10:21)
Na, aš savo runas dariau ant kartoninų kortelių dabar paskaičiavau, tai buvo prieš 14 metų
. Paskui norėjau persidaryti, prisirinkau akmenukų
, bet matyt tam laikas dar neatėjo...

Aš irgi turiu kartonines, o tos tai lyg iš molio buvo, bet kažkaip iš popieriuas - nu jos man ne prie širdies, gal paprasčiausiai reiktų naujas pasidaryti,