Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Pasaka @ 2011 11 16, 17:21)
Butinai parasykite kaip ta suknele kai gausite, apie Juozuko kolekcija taip pat  biggrin.gif

Suknelė labai graži bigsmile.gif tobula ji man wub.gif
Juozuko kolekcija buvo nuostabi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 16, 13:29)
Vėl galioja bonusten - 10 procentų nuo visko wink.gif

O kur reikia irasyti ta nuolaida? ax.gif
Atsakyti
šį savaitgalį SAVE20 20 proc.nuolaida viskam.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 18, 20:07)
šį savaitgalį SAVE20 20 proc.nuolaida viskam.

kur irasyti ta nuolaidos koda?
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2011 11 18, 18:10)
kur irasyti ta nuolaidos koda?

neatsimenu kaip ten vadinasi, kai jau ruošiesi mokėti, yra toks langelis, kur galima įrašyti blush2.gif jei moki anglų kalbą, turėtum pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 18, 19:11)
neatsimenu kaip ten vadinasi, kai jau ruošiesi mokėti, yra toks langelis, kur galima įrašyti  blush2.gif  jei moki anglų kalbą, turėtum pamatyti...

Ar kas bandet siandien su kodu apsipirkti, kuris savaitgaliui 20 proc. nuolaida viskam suteikia? As pameginau, kasoj susivedziau, man meta toki atsakyma "•Oops! Voucher code 'save20' is invalid - it either does not exist, has not been activated yet, or has expired" verysad.gif

Kame gali butu beda?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 19, 09:34)
Ar kas bandet siandien su kodu apsipirkti, kuris savaitgaliui 20 proc. nuolaida viskam suteikia? As pameginau, kasoj susivedziau, man meta toki atsakyma "•Oops! Voucher code 'save20' is invalid - it either does not exist, has not been activated yet, or has expired" verysad.gif

Kame gali butu beda?

gal dar neaktyvuotas g.gif
"Enter code SAVE20 at checkout to claim. Cannot be used in conjunction with any other offer and excludes marked down items. Sale ends 8am GMT Monday 21st November, 2011. Maximum spend £500. For other promotional terms and conditions, please click here."

Rašo, kad galioja 48 val.
Atsakyti
Kodas veikia tikrai, vakar panaudojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 19, 10:34)

Kame gali butu beda?

Ar didziosiom raidem vedet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 11 19, 11:03)
Ar didziosiom raidem vedet?  4u.gif

Taip. didziosiomis, be tarpu SAVE20.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 19, 11:17)
Taip. didziosiomis, be tarpu SAVE20.

aš irgi neseniai taip vedžiau. Neveikė schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi neveikia ;(