Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Sunreja @ 2011 11 16, 12:53)
Vakar gavau dzinsus bei zieda  wub.gif

Dzinsai realiai daaaaug grazesni, malonus prie kuno, graziai apsitempia, kantas graziai stovi, na zodziu super wub.gif  O ziedo fainumas  wub.gif  Esu baisingai apsipatenkinus  wub.gif
Svarbiausia, kad usakyma dariau 10 d, o 15 d jau buvo prekes Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tau gerai, aš dariau 10 dieną, o tik rytoj gausiu. Nors man labai reikėjo šiandienai tos suknelės. Ir ėmiau mokamą siuntimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 16, 13:09)
Labai gerai merginos rusu forume daro, meta nuoroda pirkinio, realia foto (kas netingi), tada raso koki dydi eme ir relias savo apimtis. Tada kitoms labai patogu issirinkti tinkama dydi.

Gal galite duoti nuoroda i ta rusu foruma? Mano rusu zinios prastos tai pati manau nesugebeciau per google susirasti blush2.gif

Labai uzsinorejau tokio tipo batu, bet nezinau ar man patinka ju spalva g.gif Noreciau tokiu juodu arba tamsiai rudu... gal kas turi? Kaip jie atrodo realiai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 11 16, 13:32)
Gal galite duoti nuoroda i ta rusu foruma? Mano rusu zinios prastos tai pati manau nesugebeciau per google susirasti  blush2.gif

Sios temos pirmame puslapyje yra nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 16, 13:40)
Sios temos pirmame puslapyje yra nuoroda.

Dekui, kazkaip praziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 16, 13:12)
tau gerai, aš dariau 10 dieną, o tik rytoj gausiu. Nors man labai reikėjo šiandienai tos suknelės. Ir ėmiau mokamą siuntimą doh.gif

Grazute suknele. O ja galvojate tik ipatingoms progoms detis ar ir kasdienai kazkaip priderinti. Nes as galvoju ar butu galima ja kasdienai nesioti? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
iškilo klausimukas g.gif jei lietuvoje džinsus perku 34 dydžio tai kokius rinktis asos.com ? blush2.gif niekaip su lentelėm nesusigaudau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2011 11 16, 14:39)
Grazute suknele. O ja galvojate tik ipatingoms progoms detis ar ir kasdienai kazkaip priderinti. Nes as galvoju ar butu galima ja kasdienai nesioti?  ax.gif

pirkau ją progai, šiandien važiuoju žiūrėt Juozuko kolekcijos pristatymą smile.gif Bet deja, nespėjau gauti. Tai teks laukti kitų progų. KAsdien nelabai tinkama manau, nusitrins kailis nuo sėdejimo ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 16, 16:22)
pirkau ją progai, šiandien važiuoju žiūrėt Juozuko kolekcijos pristatymą smile.gif Bet deja, nespėjau gauti. Tai teks laukti kitų progų. KAsdien nelabai tinkama manau, nusitrins kailis nuo sėdejimo  ax.gif  doh.gif

Labai daili suknelė. Turėtų įdomiai atrodyt su tuo kailiuku. Gaila, kad iki šiandien negavot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 16, 15:22)
pirkau ją progai, šiandien važiuoju žiūrėt Juozuko kolekcijos pristatymą smile.gif Bet deja, nespėjau gauti. Tai teks laukti kitų progų. KAsdien nelabai tinkama manau, nusitrins kailis nuo sėdejimo  ax.gif  doh.gif

Butinai parasykite kaip ta suknele kai gausite, apie Juozuko kolekcija taip pat biggrin.gif
Atsakyti
atsakymo nebereikia smile.gif susigaudžiau su lentele... ax.gif
Atsakyti
O kaip pedkelnes is ASOS ar nieks nabandet . Ir kur jos yra tam puslapi ?
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 11 17, 09:53)
O kaip pedkelnes is ASOS ar nieks nabandet .  Ir kur jos yra tam puslapi ?

Nebandziau, tik ziurineju, o jos yra Women => Socks and tights.
Atsakyti